Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ebe de böyle soyledi ciger gelistirici de vurundugum icin dogsa bile korkma bu gibi durumlarda cogu zaman bebek anneyle birlikte taburcu oluyor dedi Allah hepimize evlatlarimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin
Benim arkadaşım birini 34 diğerini 36 haftalık doğurdu ne ciğer geliştirici ne küvöz ertesi gün bebekle çıktı sen bol bol ye çocuk kilo alsın.

Evet işte bu kadar yakınken ve gidemiyorken daha çok üzülüyor insan inanır mısın, umarım hemen hemen toparlanır tadını çıkartırız ama gerçekten evde oturmaktan iyidir, bebekle böyle aktiviteler anneyi babayı biraz yorsada çok daha iyi hissettiriyor ayrıca diğer bebiş çok mutlu olacak babasıyla bol bol yüzer

Bizimki yine hıçkırmaya başladı kafası dün soldaydı şimdi sağa geçmiş çok aşağıda değil kanalda falan değil çok şükür Allahın mucizesi ufacık yerde büyüyorlar. Sert tekmeler hiç atmıyor narin kızım ittiriyor karnım şekilden şekile giriyor Geçende müzikli bir ortamdaydık gürültüden acayip etkileniyor çok hareketleniyor içeride tempo tutuyordu arkadaşta elini koydu resmen oynuyor bu diyor

Bize de deniz yakın ama doğum tam temmuz ortası çok üzülüyorum ya Son haftalar gitsem çok zor olur zaten girmeye de korkarım üşütürüm veya mikrop kaparım diye kenarda otursam saatlerce oturmak zor sık sık tuvaletim gelir yer bulamam falan. Tam denize gidilecek zamanlarda doğuracağım çocuklar için üzülüyorum. Doğumdan sonra da biraz toparlanana kadar ağustos gelecek deniz soğuyacak burada. Babalarıyla göndereceğim galiba bu sene yapacak bir şey yok

Mayısın son 1 haftasi sicak gecti bunaldim ondan bitmedi bi turlu

Tabi senin bulundugun yer serinmis ,aksamlari hirka alirmış mış mış gitt burdaaan
He yagmur yagıyo hemde nasıl. Cocukları goturdum eve geldim donuma kadar ıslandım
Ben mayıstan sıkılmıstım bi bitemediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…