- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.821
Ağrım var gazım var bişeylerim var de canım hakkımız bizim o kadar para veriyoruzBenim gene 10 gün dolmadan kontrol zamanı doktor ins demez niye geldinen son 1930 ins bi 2200 falan olmustır ya
Vala öyle bi dünya para veriyoruz bide gitmeye çekiniyoruz sanki devletAğrım var gazım var bişeylerim var de canım hakkımız bizim o kadar para veriyoruz
Sanki sen de yerinde durmuyorsun gibime geliyor? YYeterince dinlenmiyorsun benceBenimkinin sulalesi rahat ayakalra baksanaicerisi daraldikca cikmak istiyor
Tamı tamına 3 ay süren Mayıs ayı sonunda bitti. Artık günler daha hızlı geçecektir diye umuyorum
Biz aynıyız galiba. Valla ben çok sıkıldım artık daha 2 ay var geçmek bilmiyor sanki bu seferki.Benim 28 temmuz 2 gun var aramızda.
Bende haftaları sayıyorum.
Hergün bakıyorum diğer haftaya girdim mi diye
Yok ya benmde g*tumde kurt var duramiyorum ki iste bisi cikiyor surekli yatamiyorumSanki sen de yerinde durmuyorsun gibime geliyor? YYeterince dinlenmiyorsun bence
Dinleniyor musun yoksa ?
Ahh neler diyorum dinlemiyor babasi kılıklızaten esim de hergun cocuga negatif enerji yolluyor hadi gel artik cok beklettin bizi diye cocugum inaniyor ona gelmesi gerek saniyor
Benim arkadaşım birini 34 diğerini 36 haftalık doğurdu ne ciğer geliştirici ne küvöz ertesi gün bebekle çıktı sen bol bol ye çocuk kilo alsın.Ebe de böyle soyledi ciger gelistirici de vurundugum icin dogsa bile korkma bu gibi durumlarda cogu zaman bebek anneyle birlikte taburcu oluyor dedi Allah hepimize evlatlarimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin
Bi de bayram falan kısa sürer diyordum tam tersi.Ay sorma çok uzun sürdü ya gerçekten
1 saatin 150 dakika sürdüğü günlerMayıs geçse ne olur. Haftayı 10 gün yapmışlar gibi bir zamandayız
Devlet daha sık çağırıyor nst 30 da başlıyor falan valla özeller daha tripli olmuşlarVala öyle bi dünya para veriyoruz bide gitmeye çekiniyoruz sanki devlet
Hicc deme deli etti beniiTamı tamına 3 ay süren Mayıs ayı sonunda bitti. Artık günler daha hızlı geçecektir diye umuyorum
Bende diyordum kutlamalar vs başlıyor daha hızlı geçer ama yok geçmiyor beceriksiz kocam 1 ay önce yapaydı şu çocuğu şimdi son haftalardıBi de bayram falan kısa sürer diyordum tam tersi.
Nau nauSen de yatıp dinleniyor musun acaba?
Evet işte bu kadar yakınken ve gidemiyorken daha çok üzülüyor insan inanır mısın, umarım hemen hemen toparlanır tadını çıkartırızYok kız 10 tane vardırama ben 10 lu takım almadım. 5 alt üst 5 tane de tulum
Ay bu ben işte bir de anneci kiannem uyutsun annem giydirsin. Bizim işimiz çok zor çokü
Sonunu düşünen kahraman olamazben ilkinde de 50 günlükken gitmiştim gayet iyiydim. Ama bu sefer daha küçük olcak. En kötü denize giremem dedim. Evde oturmaktansa deniz kenarında otururum bir de sen izmirdesin her yer elinin altında
Ben mayısın son gunleri hazirandan sayıyodum artık bu neydi gııHicc deme deli etti benii
Mayısın son 1 haftasi sicak gecti bunaldim ondan bitmedi bi turluBen mayısın son gunleri hazirandan sayıyodum artık bu neydi gıı
Bize de deniz yakın ama doğum tam temmuz ortası çok üzülüyorum yaEvet işte bu kadar yakınken ve gidemiyorken daha çok üzülüyor insan inanır mısın, umarım hemen hemen toparlanır tadını çıkartırızama gerçekten evde oturmaktan iyidir, bebekle böyle aktiviteler anneyi babayı biraz yorsada çok daha iyi hissettiriyor ayrıca diğer bebiş çok mutlu olacak babasıyla bol bol yüzer
He yagmur yagıyo hemde nasıl. Cocukları goturdum eve geldim donuma kadar ıslandımMayısın son 1 haftasi sicak gecti bunaldim ondan bitmedi bi turlu
Tabi senin bulundugun yer serinmis ,aksamlari hirka alirmış mış mış gitt burdaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?