Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet yolla bol bol, be in onuda yapacağım günübirlik ben gidemesemde kızım için plan yapacağım babasıyla hem kaliteli vakit geçirsin hemde beşki benimde zihnen yalnız kalmaya ihtiyacım olabilir

Evet yolla bol bol, be in onuda yapacağım günübirlik ben gidemesemde kızım için plan yapacağım babasıyla hem kaliteli vakit geçirsin hemde beşki benimde zihnen yalnız kalmaya ihtiyacım olabilir
Biz hep günübirlik gidiyoruz pzr günleri babalarıyla giderler bu sene napim hem biraz kafa dinlerim hem onlar eğlenir zaten haftaiçi yeteri kadar sıkılacaklar Allahtan bahçe var köpekleri var internet var valla vericem ellerine tabletlerini bakın guzum dicem çok eziyet ederlerse napim Gerçi büyük benimkiler ama nihayetinde çocuklar işte.

Kızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Rossmanda da var o şekilde markası facelleydi sanırım.
Migrosta neden yok acaba geçen burda vardı yoksa kaldıracaklar mı
Bende mi alsam ki şimdiden

Kızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Ben e bebek ve migrosta görmüştüm ama yoksa trendyoldan al uzun zamandır bakmadım ama trendyolda daha uygundu.

merhaba, carrefour varsa orda da indirimli oluyor baya, özdilek marketlerde de bulunuyor ben carrefourdan 55 tl ye aldım

Rossmanda da var o şekilde markası facelleydi sanırım.
Migrosta neden yok acaba geçen burda vardı yoksa kaldıracaklar mı
Bende mi alsam ki şimdiden

Ben e bebek ve migrosta görmüştüm ama yoksa trendyoldan al uzun zamandır bakmadım ama trendyolda daha uygundu.

merhaba, carrefour varsa orda da indirimli oluyor baya, özdilek marketlerde de bulunuyor ben carrefourdan 55 tl ye aldım
Carefoura bakarım e bebekte ve migrosta beden yoktu ondan alamadım. Eger bulamazsam oradada artık internetten veririm siparis

Bodyler var. Babalar günü kutlu olsun gibi ya da daha farklı mesajlar olan bebiş için

Fgjgjj acayip bir insanım aslında. Her gittiğim yere 4 mevsim giderim hastane çantam da aynısı bir uzun kollu pijama takımı, bir kısa kollu pijama takımı, bir de ince askılı gecelik ins hiç yatmadan çıkarım tabii

Çok güzel olmuslar eline saglik Atıştırmalık düşünmemiştim. Bende koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…