- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.841
Evet yolla bol bol, be in onuda yapacağım günübirlik ben gidemesemde kızım için plan yapacağım babasıyla hem kaliteli vakit geçirsin hemde beşki benimde zihnen yalnız kalmaya ihtiyacım olabilirBize de deniz yakın ama doğum tam temmuz ortası çok üzülüyorum yaSon haftalar gitsem çok zor olur zaten girmeye de korkarım üşütürüm veya mikrop kaparım diye kenarda otursam saatlerce oturmak zor sık sık tuvaletim gelir yer bulamam falan. Tam denize gidilecek zamanlarda doğuracağım çocuklar için üzülüyorum. Doğumdan sonra da biraz toparlanana kadar ağustos gelecek deniz soğuyacak burada. Babalarıyla göndereceğim galiba bu sene yapacak bir şey yok
Biz hep günübirlik gidiyoruz pzr günleri babalarıyla giderler bu sene napim hem biraz kafa dinlerim hem onlar eğlenir zaten haftaiçi yeteri kadar sıkılacaklar Allahtan bahçe var köpekleri var internet var valla vericem ellerine tabletlerini bakın guzum dicem çok eziyet ederlerse napimEvet yolla bol bol, be in onuda yapacağım günübirlik ben gidemesemde kızım için plan yapacağım babasıyla hem kaliteli vakit geçirsin hemde beşki benimde zihnen yalnız kalmaya ihtiyacım olabilir
Rossmanda da var o şekilde markası facelleydi sanırım.Kızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Ben e bebek ve migrosta görmüştüm ama yoksa trendyoldan al uzun zamandır bakmadım ama trendyolda daha uygundu.Kızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Beni yan çevirdiler
merhaba, carrefour varsa orda da indirimli oluyor baya, özdilek marketlerde de bulunuyor ben carrefourdan 55 tl ye aldımKızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Benimki tosun olsa olsa en fazla 2800 doğar bence. Belki son ayda bizi şaşırtır 3000 olurBayaaaaa belim kopuyo amaaaaa yaaacidden tosun oldu bunlar galibaaa, ama fazlada olmasın bizede yazık 3000 doğsa yeter bana
Bizim yerimizede yellennnHe yagmur yagıyo hemde nasıl. Cocukları goturdum eve geldim donuma kadar ıslandım
Ben mayıstan sıkılmıstım bi bitemediydi
Eşimle kilolarımiz epey yaklaştı. Gıcık adam ben aldıkça o verdiBen eşimin eşofman altı ile gitmiştim
Bebeğin bezini kullanırsın en kötü :)Kızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
36 dan 39 transfer oldum annemin terliklerini giyorum insallah eski halime dönerim pes peşe 2 cocuk yapmak vücudumu cok yorduBen eskiden 37 no giyerdim hamile kala kala 38 oldular
Rossmanda da var o şekilde markası facelleydi sanırım.
Migrosta neden yok acaba geçen burda vardı yoksa kaldıracaklar mı
Bende mi alsam ki şimdiden
Ben e bebek ve migrosta görmüştüm ama yoksa trendyoldan al uzun zamandır bakmadım ama trendyolda daha uygundu.
Carefoura bakarım e bebekte ve migrosta beden yoktu ondan alamadım. Eger bulamazsam oradada artık internetten veririm siparismerhaba, carrefour varsa orda da indirimli oluyor baya, özdilek marketlerde de bulunuyor ben carrefourdan 55 tl ye aldım
Ben bimin bezini alacagim 5 numarasi işimi görürBebeğin bezini kullanırsın en kötü :)
Bodyler var. Babalar günü kutlu olsun gibi ya da daha farklı mesajlar olan bebiş içinBabalar gününde bişi almayı düşünüyomusunuz yaaa
Yada alıcaksınız ne var aklınızda, bana anneler gününde orkide almıştı şimdi bişi almasam ayıp olucak gibi hissediyorum onunda ilk babalar günü sonuçda
FgjgjjHangi çılgın analara zincir vuracakmiş şaşarim cikarma bence lazim olur belki
Aaa evet pişik önleyici krembu sıcaklarda kesin lazim olur okadar unutmusumki hastane çantasına koymayı bırak hiç almadım bile .. göğüs kremine ihtyc duymam insAllah lansinoh kullandm ilkinde ama kullansamda kullanmasamda bir fark olmadi bundada öyle olur inşAllah
Çok güzel olmuslar eline saglikHastane çantam kızlarsizlere fikir olabilir .bazıları fazla farkındayım ama koydum yine de .sonra tekrar yerlerine koyarım
Sut sagma makinesi ve el pompası
Bebek bezi 15
Islak mendil
Pamuk
Alt değiştirme örtüsü
Biberon
Anne için önlük
2 tane çorap
1 tane normal atlet
2 tane emzirme sutyeni 1 tanesi kaplı içimde olacak zaten
İnce çorap
1 tane lohusa kulodu
Anne temizlik malz: depend,lohusa pedi,göğüs pedi,tek kullanımlık kulod
Sarı örtü
İncir badem hurma kayısı
Terlik ,taç
1 tane pijama tkm,1 tane Gecelik, 1 tane beyaz Gecelik ve sabahlik
3 tane hastane çıkışı
2 battaniye
Ek ağız bezi ,önlük, zibin ,çıtçıtlı body,bebek çorap, eldiven
Göğüs kremi,gümüş kapak,fırça. Makyaj malz,saç düzleştirici, yüz yıkama jeli ,dis fırçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?