Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun böyle böyle bir gün doğacak

Çok güzel olmuslar eline saglik Atıştırmalık düşünmemiştim. Bende koyayım
incir ve kayısı kabızlık için çok iyi geliyor hem bağırsaklarımızın ihtiyacı olacak .bir de yapabilirsem kayısı suyu ,ya da kayısı hoşafı yapacağım .sezaryenden sonra iyi oluyormusş

incir ve kayısı kabızlık için çok iyi geliyor hem bağırsaklarımızın ihtiyacı olacak .bir de yapabilirsem kayısı suyu ,ya da kayısı hoşafı yapacağım .sezaryenden sonra iyi oluyormusş
Doğru diyorsun bende onları ayarlayım. Hem incir hurma suttee yapıyor. Hoşafı sevmem ama diğerlerini çok istemekle beraber yerim

Bende XL bulamadım netten alırım koca popom ancak girer içine Gerçi alsam mı almasam mı bilemedim benim kanamam çok olmuyor.
aslında xl dedikleri e bebekteki L ye denk geliyor.kilo olarak bakınca aslında e bebekteki L ile trendyoldaki XL hemen hemen aynı .ben 78 kiloyum e bebekten aldığım L gayet güzel oldu

Beni yan çevirdiler
Konumuna göre yatırıyor benimki zaten dayamış kendini dışarı hemen buldu hatta hemşire hayret haftası küçük ama bulduk dedi sonra diğer hemşire çıkarmak için geldi bakmadı bana doğru diyo ki düz yatabilirsiniz düz yatıyom zaten dedim Ay genelde yan yatınca buluyoz da öyle sandım bakmayınca diyo.

aslında xl dedikleri e bebekteki L ye denk geliyor.kilo olarak bakınca aslında e bebekteki L ile trendyoldaki XL hemen hemen aynı .ben 78 kiloyum e bebekten aldığım L gayet güzel oldu
Ben en son 91 dim Doğurana kadar hayatımın ilk 100 ünü görcem galiba Ben depende falan giremem hasta bezi bağlasınlar bana

Off aynen üstelik ilk defa bu kadar uzun sürdü. Dakikayı geçti kesin günde tek magnezyum alıyorum ben
Ben de hep unutuyorum 2. Yi kahvaltıdan sonra içmem lazım
Alışmışım akşam içmeye
Geçen ay magnezyumum tahlillerde bile yüksek çıktı halbuki

Ben de dün krampla uyandım. Diğer ayağımı bastım direk üstüne bütün gün bacağım ağrıdı yürürken. Bu iki oldu.
Uzun sürdü benim de bu sefer eskiden ovalayınca geçiyordu
Bir de uyuyordum
Geçmeyince allahım nolur geçsin diye kıvranöaya başladım kendi kendime konuşuyorum
Benim de hala ağrıyor muhtemelen gün boyu ağıracak

Bahçede onlara havuz gibi bişiler alıp güzel bir köşe yap, büyük seninkiler kendi doldurup hallederlerde de. Babaları bi çardak yapsın gerekirse üstüne oh mis.
Ahh bahçem olsa neler yaparım sana bu yaz mis gibi geçer bebişle, temiz havada uyur, atarsın kendini çardağa sen kahve keyfi yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…