- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.861
Bu kadarla gelmiş geçmiş olsunSimdi geldim eve sancilarim var ama benm hissettigim buyuk olanlar duzenli gelmiyor serum taktilar yine baski hissinin sebebi bebek kanala dayanmis zorluyor dedi doktor cok assadaymis 1 hafta sonra poliklinige çağırdı acil bir durum olursa gel yataktan kalkmamaya calis ki bebek kanala girmesin dedi
incir ve kayısı kabızlık için çok iyi geliyor hem bağırsaklarımızın ihtiyacı olacak .bir de yapabilirsem kayısı suyu ,ya da kayısı hoşafı yapacağım .sezaryenden sonra iyi oluyormusşÇok güzel olmuslar eline saglikAtıştırmalık düşünmemiştim. Bende koyayım
Ben de dün krampla uyandım. Diğer ayağımı bastım direk üstüneGüne bacağıma giren krampla başladım. Hala yeri acıyor resmen
Bende XL bulamadım netten alırım koca popom ancak girer içineCarefoura bakarım e bebekte ve migrosta beden yoktu ondan alamadım. Eger bulamazsam oradada artık internetten veririm siparis
Off aynenGüne bacağıma giren krampla başladım. Hala yeri acıyor resmen
Doğru diyorsun bende onları ayarlayım. Hem incir hurma suttee yapıyor. Hoşafı sevmem ama diğerlerini çok istemekle beraber yerimincir ve kayısı kabızlık için çok iyi geliyor hem bağırsaklarımızın ihtiyacı olacak .bir de yapabilirsem kayısı suyu ,ya da kayısı hoşafı yapacağım .sezaryenden sonra iyi oluyormusş
Ben bundan aldım.Carefoura bakarım e bebekte ve migrosta beden yoktu ondan alamadım. Eger bulamazsam oradada artık internetten veririm siparis
aslında xl dedikleri e bebekteki L ye denk geliyor.kilo olarak bakınca aslında e bebekteki L ile trendyoldaki XL hemen hemen aynı .ben 78 kiloyum e bebekten aldığım L gayet güzel olduBende XL bulamadım netten alırım koca popom ancak girer içineGerçi alsam mı almasam mı bilemedim benim kanamam çok olmuyor.
Konumuna göre yatırıyor benimki zaten dayamış kendini dışarı hemen buldu hatta hemşire hayret haftası küçük ama bulduk dedi sonra diğer hemşire çıkarmak için geldi bakmadı bana doğru diyo ki düz yatabilirsiniz düz yatıyom zaten dedimBeni yan çevirdiler
Ben 2 kullanıyorum.Off aynenüstelik ilk defa bu kadar uzun sürdü. Dakikayı geçti kesin günde tek magnezyum alıyorum ben
Ben de canped L aldım gayet iyi oldu.aslında xl dedikleri e bebekteki L ye denk geliyor.kilo olarak bakınca aslında e bebekteki L ile trendyoldaki XL hemen hemen aynı .ben 78 kiloyum e bebekten aldığım L gayet güzel oldu
Ben en son 91 dimaslında xl dedikleri e bebekteki L ye denk geliyor.kilo olarak bakınca aslında e bebekteki L ile trendyoldaki XL hemen hemen aynı .ben 78 kiloyum e bebekten aldığım L gayet güzel oldu
Ben de hep unutuyorum 2. Yi kahvaltıdan sonra içmem lazımOff aynenüstelik ilk defa bu kadar uzun sürdü. Dakikayı geçti kesin günde tek magnezyum alıyorum ben
Bulamazsam yarın canped alayim emin olamadım depend almıştım diğerlerinde ama aynıdır herhalde.Ben de canped L aldım gayet iyi oldu.
Uzun sürdü benim de bu sefer eskiden ovalayınca geçiyorduBen de dün krampla uyandım. Diğer ayağımı bastım direk üstünebütün gün bacağım ağrıdı yürürken. Bu iki oldu.
Çok büyümüş ödemin mi var acaba36 dan 39 transfer oldum annemin terliklerini giyorum insallah eski halime dönerim pes peşe 2 cocuk yapmak vücudumu cok yordu
Ah ağzın bal yesin, inşallahGünaydın kızlar hazirana girmişiz karada doğum görünüyor
Bahçede onlara havuz gibi bişiler alıp güzel bir köşe yap, büyük seninkiler kendi doldurup hallederlerde de. Babaları bi çardak yapsın gerekirse üstüne oh mis.Biz hep günübirlik gidiyoruz pzr günleri babalarıyla giderler bu sene napim hem biraz kafa dinlerim hem onlar eğlenir zaten haftaiçi yeteri kadar sıkılacaklar Allahtan bahçe var köpekleri var internet var valla vericem ellerine tabletlerini bakın guzum dicem çok eziyet ederlerse napimGerçi büyük benimkiler ama nihayetinde çocuklar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?