Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
36 dan 39 transfer oldum annemin terliklerini giyorum insallah eski halime dönerim pes peşe 2 cocuk yapmak vücudumu cok yordu
Benim de ayaklarım bacaklarım ellerim şişiyor bi yüzüm şişmiyor garip. Özellikle de ayakta çok durursam o gece sızlıyor bileklerim falan çok ödem yapıyor normalde de ödemli yapım var ama herşeyi de içemiyoruz hamileyken. Ayakkabılar sıkıyor terlikle geziyorum bende ama çok kötü görünüyor şiş şiş

Var canım çardağım da havuzum da ama sular çok serin oluyor havuz işi biraz zor su kaynatıp doldurmam gerekiyor sıcak su bahçede yok yine de eğlensinler diye çekilir o çile.

Konumu nerden biliyor ki? Bir kadın daha vardı o da yan yatıyordu sola yatıyorduk ıkımızde .

Canım bizim meslek gerçekten çok zor benim bazen günüm hiç oturmadan geçerdi aralarda bile. Hele bir de nöbet varsa.

VEEE HAZİRAAAN GELDİİİ

Bugün saat 17:00'da kontrolüm var, 35+2'deyim, heyecandan uyuyamadım dün gece.

Haber vereceğim sizlere de, bakalım neler olacak bugün
Bnde 35+1 deim. 13.30 da kontrolüm var bakalım bebiş ne kadar büyümüş, dönmedi sanırım yine. Hissedemiyorum. Birde hep hareketli olan bebiş hissetmii gibi bu gün hareketsiz...

Ben eşime Liva ismini eklediğimi söylemedim tulumlara işlettim görünce sürpriz olacak ona sadece kumsal sanıyor Şimdilik başka bir şey almayı düşünmüyorum
Canım geçmiş olsun bol dinlen uzan bir kaç hafta daha durur inşaallah. Benim de birkaçgündür ara ara oluyordu bu gün makatta hiç geçmeyen bi baskı hissi var senin geçip tekrar mı oluyordu yoksa sürekli miydi.

Benmde hic gecmiyordu tuvaletim var diye defalarca girdim ciktim ama yok bisey gelmedi

Konumu nerden biliyor ki? Bir kadın daha vardı o da yan yatıyordu sola yatıyorduk ıkımızde .
Eliyle dokunuyor dokunuyor kalbini buluyor iyi atış almadı önemli bazen iyi atış alamazsa tekrarlanıyor doktor çünkü, ondan dola yaptırmıştır sırtı falan dönükse

6 hafta once tahlil olmustum demirim 80 kanım 11 idi , birde dün oldum sonuclar baya yükselmiş
Ayy bende verdim bugün kan çok merak ediyorum becerip yukseltebildim mi acaba hadi gözün aydın.
Benide sola yatırdılar, aç gitmisdim ben sabah aç olunca daha zor oluyormuş tok gel bundan sonra kontrollere dediler.

Ayy bende verdim bugün kan çok merak ediyorum becerip yukseltebildim mi acaba hadi gözün aydın.

Benide sola yatırdılar, aç gitmisdim ben sabah aç olunca daha zor oluyormuş tok gel bundan sonra kontrollere dediler.
Ben de sadece muz yemiştim. Karnım açtı. Doktora soyledım
" gayet hareketli " dedi. Umursamadım sonra

Ben hamile olduğuma inanana kadar doğurcam zaten kızlar asla inanamıyorum adapte olamıyorum yıllar sonra ve süpriz olunca böyle rüya görüyo gibiyim. Kızların dolabını açıyorum onun giysileri de var beşik var odada falan ama yok hala garipsiyorum. Çok kıpırdak ve dışarıdan en çok hissettiğim hamileliğim bu resmen elime bir yerleri geliyor falan o zamanlar diyorum Allahım içimde kocaman bir bebek var. Ancak doğup elime gelince inanacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…