- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.881
Benim de ayaklarım bacaklarım ellerim şişiyor bi yüzüm şişmiyor garip. Özellikle de ayakta çok durursam o gece sızlıyor bileklerim falan çok ödem yapıyor normalde de ödemli yapım var ama herşeyi de içemiyoruz hamileyken. Ayakkabılar sıkıyor terlikle geziyorum bende ama çok kötü görünüyor şiş şiş36 dan 39 transfer oldum annemin terliklerini giyorum insallah eski halime dönerim pes peşe 2 cocuk yapmak vücudumu cok yordu
Ohh hay maşallah ne yiyip ne içiyorsunuz bi ben yükseltemedim ya6 hafta once tahlil olmustum demirim 80 kanım 11 idi , birde dün oldum sonuclar baya yükselmiş
Var canım çardağım da havuzum da ama sular çok serin oluyor havuz işi biraz zor su kaynatıp doldurmam gerekiyor sıcak su bahçede yok yine de eğlensinler diye çekilir o çile.Bahçede onlara havuz gibi bişiler alıp güzel bir köşe yap, büyük seninkiler kendi doldurup hallederlerde de. Babaları bi çardak yapsın gerekirse üstüne oh mis.
Ahh bahçem olsa neler yaparımsana bu yaz mis gibi geçer bebişle, temiz havada uyur, atarsın kendini çardağa sen kahve keyfi yaparsın
Konumu nerden biliyor ki? Bir kadın daha vardı o da yan yatıyordu sola yatıyorduk ıkımızde .Konumuna göre yatırıyor benimki zaten dayamış kendini dışarı hemen buldu hatta hemşire hayret haftası küçük ama bulduk dedi sonra diğer hemşire çıkarmak için geldi bakmadı bana doğru diyo ki düz yatabilirsiniz düz yatıyom zaten dedimAy genelde yan yatınca buluyoz da öyle sandım bakmayınca diyo.
Kalbini buluyor dinleyerek en net kalp sesi duyulan pozisyonda yatırıyor.Konumu nerden biliyor ki? Bir kadın daha vardı o da yan yatıyordu sola yatıyorduk ıkımızde .
Ictigim ilaçlar yükseltmiş kizOhh hay maşallah ne yiyip ne içiyorsunuz bi ben yükseltemedim ya
Şok marketlerde de var, İnternetten gelene kadar al at çantaya diye diyorumKızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Direkt yan yatırdılar beniKalbini buluyor dinleyerek en net kalp sesi duyulan pozisyonda yatırıyor.
B
Benim kasılma yok ama bu hafta karnım epey sert sanki gaz varmış gibi. Bir de arada canımı yakan hareketleri var. Vajinada değil ama yanlarda bir yerdebu havada çalışmak çok zor ona bağlıyorum. Son 1 ay öğretmen gelmez çocuklar boş kalmasın dedim,belli ki hata yapmışım
Şok markette buldum bnde. Oradan aldım. Bnmki nüyük bedendi..Kızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Bnde 35+1 deim. 13.30 da kontrolüm var bakalım bebiş ne kadar büyümüş, dönmedi sanırım yine. Hissedemiyorum. Birde hep hareketli olan bebiş hissetmii gibi bu gün hareketsiz...VEEE HAZİRAAAN GELDİİİ
Bugün saat 17:00'da kontrolüm var, 35+2'deyim, heyecandan uyuyamadım dün gece.
Haber vereceğim sizlere de, bakalım neler olacak bugün
Ben eşime Liva ismini eklediğimi söylemedim tulumlara işlettim görünce sürpriz olacak ona sadece kumsal sanıyorBabalar gününde bişi almayı düşünüyomusunuz yaaa
Yada alıcaksınız ne var aklınızda, bana anneler gününde orkide almıştı şimdi bişi almasam ayıp olucak gibi hissediyorum onunda ilk babalar günü sonuçda
Canım geçmiş olsun bol dinlen uzan bir kaç hafta daha durur inşaallah. Benim de birkaçgündür ara ara oluyordu bu gün makatta hiç geçmeyen bi baskı hissi var senin geçip tekrar mı oluyordu yoksa sürekli miydi.Simdi geldim eve sancilarim var ama benm hissettigim buyuk olanlar duzenli gelmiyor serum taktilar yine baski hissinin sebebi bebek kanala dayanmis zorluyor dedi doktor cok assadaymis 1 hafta sonra poliklinige çağırdı acil bir durum olursa gel yataktan kalkmamaya calis ki bebek kanala girmesin dedi
Benimki de öyle oldu yaEşimle kilolarımiz epey yaklaştı. Gıcık adam ben aldıkça o verdi
Benmde hic gecmiyordu tuvaletim var diye defalarca girdim ciktim ama yok bisey gelmediBen eşime Liva ismini eklediğimi söylemedim tulumlara işlettim görünce sürpriz olacak ona sadece kumsal sanıyorŞimdilik başka bir şey almayı düşünmüyorum
Canım geçmiş olsun bol dinlen uzan bir kaç hafta daha durur inşaallah. Benim de birkaçgündür ara ara oluyordu bu gün makatta hiç geçmeyen bi baskı hissi var senin geçip tekrar mı oluyordu yoksa sürekli miydi.
Eliyle dokunuyor dokunuyor kalbini buluyor iyi atış almadı önemli bazen iyi atış alamazsa tekrarlanıyor doktor çünkü, ondan dola yaptırmıştır sırtı falan dönükseKonumu nerden biliyor ki? Bir kadın daha vardı o da yan yatıyordu sola yatıyorduk ıkımızde .
Ayy bende verdim bugün kan çok merak ediyorum becerip yukseltebildim mi acaba6 hafta once tahlil olmustum demirim 80 kanım 11 idi , birde dün oldum sonuclar baya yükselmiş
Benide sola yatırdılar, aç gitmisdim ben sabah aç olunca daha zor oluyormuş tok gel bundan sonra kontrollere dediler.Konumu nerden biliyor ki? Bir kadın daha vardı o da yan yatıyordu sola yatıyorduk ıkımızde .
Ben de sadece muz yemiştim. Karnım açtı. Doktora soyledımAyy bende verdim bugün kan çok merak ediyorum becerip yukseltebildim mi acabahadi gözün aydın.
Benide sola yatırdılar, aç gitmisdim ben sabah aç olunca daha zor oluyormuş tok gel bundan sonra kontrollere dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?