- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.901
Muz güzel etkilemis demekkiBen de sadece muz yemiştim. Karnım açtı. Doktora soyledım
" gayet hareketli " dedi. Umursamadım sonra
Biri vardı nst de " süt içtim geldim " dedi hemşireye. O da etkili demek kiMuz güzel etkilemis demekkiben dedim hatta hareketli aslında falan diye hissediyordum çünkü hareketlerini bebeğin, öyle bişey değil dedi nasıl aç olunca bizim kan şekerimiz düşük oluyor bebeklerinde öyle oluyor aç olunca dedi.bir çikolata, meyve suyu bile içsen kafi olurdu falan dedi.ben kan veririm diye su bile icmemisdim daha hatta geldi biraz salladı falan karnımı çok komikdi
Ben de müzikten hoşlanıp oynuyor sanıyordum ama korkup rahatsız oluyormuş meğerBizimki yine hıçkırmaya başladı kafası dün soldaydı şimdi sağa geçmiş çok aşağıda değil kanalda falan değil çok şükür Allahın mucizesi ufacık yerde büyüyorlar. Sert tekmeler hiç atmıyor narin kızım ittiriyor karnım şekilden şekile giriyorGeçende müzikli bir ortamdaydık gürültüden acayip etkileniyor çok hareketleniyor içeride tempo tutuyordu arkadaşta elini koydu resmen oynuyor bu diyor
Sagol canim ,darisida sana yukselmistir benceAyy bende verdim bugün kan çok merak ediyorum becerip yukseltebildim mi acabahadi gözün aydın.
Benide sola yatırdılar, aç gitmisdim ben sabah aç olunca daha zor oluyormuş tok gel bundan sonra kontrollere dediler.
Canım 3750 normal doğum için gayet normal bence . Doktorum 4.500 Gr a kadar normal doğum diyor hep. Tabi gönlüm 3500 üstü olmamasi benim de3750 gibi dogar iri bebek dedi.nasil dogurucam diye dusunuyorum normal istiyorum cunku
Karaca ismi çok güzel ,benim gözümde esmer bir cocuk hiç canlanmiyor mesela çok güzel gözlü karaca gibi zarif bir kız çocuk canlanıyor
Nil karaca uyumlu ama ben abi üzülmesin diye sdece karaca olmasını istiyorum
Bakalım artık
Yaa supersiniz havlu koyup degistirmek nedense akla gelmedi ,bazen insanın aklına gelmiyor pratik şeyler . Ben hayatımda terlememisimdir son 1 haftadır geceleri terledigim kadar . Yastık hep ıslak ama kalkıp değiştirmek de zor oluyordu. Teşekkürler bu gece yanıma birkaç havlu alayımYastığa havlu serdim yine, sıcaktan buharlasiyorum resmen. Daha asıl sıcaklar başlamadı ben sabah aksam duş alıp duruyorum terden. Çok da yoruldum bu gün, behlül kaçar o zaman. Hepinize iyi geceler
Ben de dün düşündüm bir şey alsam mı diye . Eşim kupada içer hep çay, aşağıdaki bardağı mi alsam diye düşündüm(görseli ekledim) ama ilk ifadenin "kızan ,karışan "şeklinde başlamasını sevmedimBabalar gününde bişi almayı düşünüyomusunuz yaaa
Yada alıcaksınız ne var aklınızda, bana anneler gününde orkide almıştı şimdi bişi almasam ayıp olucak gibi hissediyorum onunda ilk babalar günü sonuçda
Kontrol nasıl geçti pekiEliyle dokunuyor dokunuyor kalbini buluyor iyi atış almadı önemli bazen iyi atış alamazsa tekrarlanıyor doktor çünkü, ondan dola yaptırmıştır sırtı falan dönükse
Aynen demekki faydası oluyorBiri vardı nst de " süt içtim geldim " dedi hemşireye. O da etkili demek ki
Ben ilk hamileliğimde şoktan almıstım Bir bak istersen daha almadım bulamazsam hepsiburadan alırımKızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
Evet 30 dan beri var ayakların akşama kadar şişip sabaha iniyor bu hamilelik beni cok yoruyor burnumda büyüdüÇok büyümüş ödemin mi var acaba
Şuan kaç kilo?Kızlar şimdi benim yavruya kilo aldırmak için ne yemem içmem lazım? 2500ü bari görelim
Az kaldı ödemler dogundan sonra gidiyor zatenBenim de ayaklarım bacaklarım ellerim şişiyor bi yüzüm şişmiyor garip. Özellikle de ayakta çok durursam o gece sızlıyor bileklerim falan çok ödem yapıyor normalde de ödemli yapım var ama herşeyi de içemiyoruz hamileyken. Ayakkabılar sıkıyor terlikle geziyorum bende ama çok kötü görünüyor şiş şiş
Maden suyu mineral açığını kapamak ve sıvı niyetine. Dereotunu ben de duydum.Sağlık ocağında ki hemşire süt yapması için dereotu ve maden suyu önerdi bilenleriniz varmı kızlar iyi gelir mi ki gercekden.
Bilmiyorum ki ben bunu gördüm aldımBulamazsam yarın canped alayim emin olamadım depend almıştım diğerlerinde ama aynıdır herhalde.
Oyyy o nasıl demir 12 leri geçemedim ben nasıl becerdin sen bunu6 hafta once tahlil olmustum demirim 80 kanım 11 idi , birde dün oldum sonuclar baya yükselmiş
Anladım canım, üzerine basa basa her gün kahvaltıda falan mutlaka dereotu tüketin çok iyi geliyor diye söyledi zaten.deneriz bakalımMaden suyu mineral açığını kapamak ve sıvı niyetine. Dereotunu ben de duydum.
muz,süt,ceviz,badem,tahin pekmezKızlar şimdi benim yavruya kilo aldırmak için ne yemem içmem lazım? 2500ü bari görelim
Netten alacağım benKızlar merhaba bir sorum var ama. Ben depend bulamadım. Ankarada e bebek migrosa baktım bide yoktu. Başka nerde olur yoksa internetten sipariş vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?