Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de sadece muz yemiştim. Karnım açtı. Doktora soyledım
" gayet hareketli " dedi. Umursamadım sonra
Muz güzel etkilemis demekki ben dedim hatta hareketli aslında falan diye hissediyordum çünkü hareketlerini bebeğin, öyle bişey değil dedi nasıl aç olunca bizim kan şekerimiz düşük oluyor bebeklerinde öyle oluyor aç olunca dedi.bir çikolata, meyve suyu bile içsen kafi olurdu falan dedi.ben kan veririm diye su bile icmemisdim daha hatta geldi biraz salladı falan karnımı çok komikdi

Biri vardı nst de " süt içtim geldim " dedi hemşireye. O da etkili demek ki

Ben de müzikten hoşlanıp oynuyor sanıyordum ama korkup rahatsız oluyormuş meğer

Ayy bende verdim bugün kan çok merak ediyorum becerip yukseltebildim mi acaba hadi gözün aydın.

Benide sola yatırdılar, aç gitmisdim ben sabah aç olunca daha zor oluyormuş tok gel bundan sonra kontrollere dediler.
Sagol canim ,darisida sana yukselmistir bence

3750 gibi dogar iri bebek dedi.nasil dogurucam diye dusunuyorum normal istiyorum cunku
Canım 3750 normal doğum için gayet normal bence . Doktorum 4.500 Gr a kadar normal doğum diyor hep. Tabi gönlüm 3500 üstü olmamasi benim de geçen doğum belgeme baktım 3850 doğmuşum , kardeşiminkinde de 4900 yazıyordu

Nil karaca uyumlu ama ben abi üzülmesin diye sdece karaca olmasını istiyorum
Bakalım artık
Karaca ismi çok güzel ,benim gözümde esmer bir cocuk hiç canlanmiyor mesela çok güzel gözlü karaca gibi zarif bir kız çocuk canlanıyor
Yastığa havlu serdim yine, sıcaktan buharlasiyorum resmen. Daha asıl sıcaklar başlamadı ben sabah aksam duş alıp duruyorum terden. Çok da yoruldum bu gün, behlül kaçar o zaman. Hepinize iyi geceler
Yaa supersiniz havlu koyup degistirmek nedense akla gelmedi ,bazen insanın aklına gelmiyor pratik şeyler . Ben hayatımda terlememisimdir son 1 haftadır geceleri terledigim kadar . Yastık hep ıslak ama kalkıp değiştirmek de zor oluyordu. Teşekkürler bu gece yanıma birkaç havlu alayım
Ben de dün düşündüm bir şey alsam mı diye . Eşim kupada içer hep çay, aşağıdaki bardağı mi alsam diye düşündüm(görseli ekledim) ama ilk ifadenin "kızan ,karışan "şeklinde başlamasını sevmedim
Eliyle dokunuyor dokunuyor kalbini buluyor iyi atış almadı önemli bazen iyi atış alamazsa tekrarlanıyor doktor çünkü, ondan dola yaptırmıştır sırtı falan dönükse
Kontrol nasıl geçti peki çok heyecanlı ben de ilk kez 10 Haziran'da gireceğim nst ye . 35.hafta dedi doktor

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-01-12-06-13-46.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar dün 4 makina çamaşır yıkayip,kurulayip, utuledik . Renk mendilleri işimi çok kolaylaştırdı , çok farklı renkler aldığım ve içlerinde beyazda olduğu icin hep renk mendili kullandım. Renkler hiç karismadi tavsiye ederim ,artık indirimde buldukça stok yaparım ben

Eklentiler

• IMG20220601114611.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 70
Az kaldı ödemler dogundan sonra gidiyor zaten

Sağlık ocağında ki hemşire süt yapması için dereotu ve maden suyu önerdi bilenleriniz varmı kızlar iyi gelir mi ki gercekden.

Maden suyu mineral açığını kapamak ve sıvı niyetine. Dereotunu ben de duydum.
Anladım canım, üzerine basa basa her gün kahvaltıda falan mutlaka dereotu tüketin çok iyi geliyor diye söyledi zaten.deneriz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…