- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.921
Güzel haberlerle gelinVEEE HAZİRAAAN GELDİİİ
Bugün saat 17:00'da kontrolüm var, 35+2'deyim, heyecandan uyuyamadım dün gece.
Haber vereceğim sizlere de, bakalım neler olacak bugün
Olur yaa niye olmasınnn 3000 olsa ideal zaten yukarsıds fazlaBenimki tosun olsa olsa en fazla 2800 doğar bence. Belki son ayda bizi şaşırtır 3000 olur
Ayyy bakıyım onlaraBodyler var. Babalar günü kutlu olsun gibi ya da daha farklı mesajlar olan bebiş için
Tamda doktor günü nerden ne çıkacak bilemiyor ki insan bende köfte yedim diye tansiyonum çıktı tuzluydu herhaldeKızlar bugün sabah şekerim tavan yaptı.Hergun 1 dilim tam buğday ekmek yumurta ve peynir yerim. Dün migros ta soğanlı ekmek gördüm canım çekti. Bu sabah buğday ekmeğine aynı boyutta soğan ekmeği ve tavada kavurdugum soğanı yedim. 240 çıktı şekerim. Bir ekmek bu kadar mı fark ettirir
Yeşil yapraklı bir şeyler tüketmek lazım bence de. Kalsiyum için. Giren kramplarin hepsi magnezyumdan değil benceAnladım canım, üzerine basa basa her gün kahvaltıda falan mutlaka dereotu tüketin çok iyi geliyor diye söyledi zaten.deneriz bakalım
Ben bugün kahvaltıda baya bir beyaz ekmek, biraz Gül reçeli ve karpuz yedim. Ona rağmen 1. Saat 158 çıktıKızlar bugün sabah şekerim tavan yaptı.Hergun 1 dilim tam buğday ekmek yumurta ve peynir yerim. Dün migros ta soğanlı ekmek gördüm canım çekti. Bu sabah buğday ekmeğine aynı boyutta soğan ekmeği ve tavada kavurdugum soğanı yedim. 240 çıktı şekerim. Bir ekmek bu kadar mı fark ettirir
Aynen ya güzelmiş aslında , bebiş doğmuş olsaydı onunla fotoğraflı bişiler yapardım ama olmayınca kalıyon öyleBen de dün düşündüm bir şey alsam mı diye . Eşim kupada içer hep çay, aşağıdaki bardağı mi alsam diye düşündüm(görseli ekledim) ama ilk ifadenin "kızan ,karışan "şeklinde başlamasını sevmedim
Kramp sorunu hiç yaşamıyorum çok şükür, yoğurt peynir yumurta sebze vs yerim düzenli onlardan sanırım bilemiyorum.magnezyumda kullanmıyorum değerleri görünce vermedi doktor kramp sorunu da yasamayinca, hayırlısı bakalim o düzgün kalsın bariYeşil yapraklı bir şeyler tüketmek lazım bence de. Kalsiyum için. Giren kramplarin hepsi magnezyumdan değil bence
Senin iyimis bende var bir dengesizlikBen bugün kahvaltıda baya bir beyaz ekmek, biraz Gül reçeli ve karpuz yedim. Ona rağmen 1. Saat 158 çıktı
Vallahi tam da doktor günü neyse tahlil istemez bu saatten sonra muhtemelenTamda doktor günü nerden ne çıkacak bilemiyor ki insan bende köfte yedim diye tansiyonum çıktı tuzluydu herhalde
Aynı şeyi düşünüyorum birkaç gündür. Söndü resmen, reglin hemen sonrası gibi olduKızlar göğüslerim dolgundu bu aralar küçüldü gibi hissediyorum
Tam tersi olması gerekmez miydi?
Birde şöyle bir şey denk geldi instagramdan,güzel hatıra kalabilirAynen ya güzelmiş aslında , bebiş doğmuş olsaydı onunla fotoğraflı bişiler yapardım ama olmayınca kalıyon öyle
Pazartesi 1700dü yarın diğer doktora gidicem 1750 falan olmuştur heralde. Haftalık 100gr falan alıyor yaklaşık.Şuan kaç kilo?
Süt et tavuk vs çok yürüyorum da yumurta yiyemiyorum sadecemuz,süt,ceviz,badem,tahin pekmez
bunlar benim deneyimlediğim ürünler:))
vee tabiki et,tavuk,bakliyat,yumurta da yenilmeli
Malesef ben ekmeği bıraktım benim de ekmek yiyince çıkıyor hatta tam buğdaylı lavaş da çıkarıyorKızlar bugün sabah şekerim tavan yaptı.Hergun 1 dilim tam buğday ekmek yumurta ve peynir yerim. Dün migros ta soğanlı ekmek gördüm canım çekti. Bu sabah buğday ekmeğine aynı boyutta soğan ekmeği ve tavada kavurdugum soğanı yedim. 240 çıktı şekerim. Bir ekmek bu kadar mı fark ettirir
Ya bende köz kırmızı biber yemiştim o yükseltmişti. Ne bilim sebzedir diye baya da yemiştim . Artık ölçüm yapmak bile gelmiyor içimden sıkıldım diyettenKızlar bugün sabah şekerim tavan yaptı.Hergun 1 dilim tam buğday ekmek yumurta ve peynir yerim. Dün migros ta soğanlı ekmek gördüm canım çekti. Bu sabah buğday ekmeğine aynı boyutta soğan ekmeği ve tavada kavurdugum soğanı yedim. 240 çıktı şekerim. Bir ekmek bu kadar mı fark ettirir
Bozma moralini canım az kaldı dayanıcazYa bende köz kırmızı biber yemiştim o yükseltmişti. Ne bilim sebzedir diye baya da yemiştim . Artık ölçüm yapmak bile gelmiyor içimden sıkıldım diyetten
Ilacim gercekten cok ise yaramis canim onu duzenli gunde 1 tane ictim sadeceOyyy o nasıl demir 12 leri geçemedim ben nasıl becerdin sen bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?