Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bugün sabah şekerim tavan yaptı. Hergun 1 dilim tam buğday ekmek yumurta ve peynir yerim. Dün migros ta soğanlı ekmek gördüm canım çekti. Bu sabah buğday ekmeğine aynı boyutta soğan ekmeği ve tavada kavurdugum soğanı yedim. 240 çıktı şekerim. Bir ekmek bu kadar mı fark ettirir

Tamda doktor günü nerden ne çıkacak bilemiyor ki insan bende köfte yedim diye tansiyonum çıktı tuzluydu herhalde

Ben bugün kahvaltıda baya bir beyaz ekmek, biraz Gül reçeli ve karpuz yedim. Ona rağmen 1. Saat 158 çıktı

Aynen ya güzelmiş aslında , bebiş doğmuş olsaydı onunla fotoğraflı bişiler yapardım ama olmayınca kalıyon öyle

Yeşil yapraklı bir şeyler tüketmek lazım bence de. Kalsiyum için. Giren kramplarin hepsi magnezyumdan değil bence
Kramp sorunu hiç yaşamıyorum çok şükür, yoğurt peynir yumurta sebze vs yerim düzenli onlardan sanırım bilemiyorum.magnezyumda kullanmıyorum değerleri görünce vermedi doktor kramp sorunu da yasamayinca, hayırlısı bakalim o düzgün kalsın bari demir yeterince düşüyor zaten başıma dert

Aynen ya güzelmiş aslında , bebiş doğmuş olsaydı onunla fotoğraflı bişiler yapardım ama olmayınca kalıyon öyle
Birde şöyle bir şey denk geldi instagramdan,güzel hatıra kalabilir
Bu arada 2 günde 20 sayfa birikmiş okudum hepsini sabah yenidoğan bende hiçbir şey almadım bide kız daha küçük falan olursa hele çok mu büyük gelir 0-3 . Galiba çantayı hazirlamadan 2 tane yenidoğan kolsuz zıbın alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-01-13-14-42-03.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 72
Malesef ben ekmeği bıraktım benim de ekmek yiyince çıkıyor hatta tam buğdaylı lavaş da çıkarıyor

Kızlar yenidoğan pek giyilmez dendi ben de çok almadım bir 10lu takım var bir tulum 2 tane de 3 lü takım var 3 tane çıtçıtlı atlet body almıştım o kadar işte annem almış Bi 3lü takım 1 tane de teyzem gönderecekmiş toplam 6 takım bir şey idare eder herhalde diğerlerini 3 aylık aldım

Ya bende köz kırmızı biber yemiştim o yükseltmişti. Ne bilim sebzedir diye baya da yemiştim . Artık ölçüm yapmak bile gelmiyor içimden sıkıldım diyetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…