- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.941
Haftada 130 -170 g alıyorlar anladığım kadarıyla. Daha zamanın var canimPazartesi 1700dü yarın diğer doktora gidicem 1750 falan olmuştur heralde. Haftalık 100gr falan alıyor yaklaşık.
Benim yenidoğan hiçbir şeyim yokKızlar yenidoğan pek giyilmez dendi ben de çok almadım bir 10lu takım var bir tulum 2 tane de 3 lü takım var 3 tane çıtçıtlı atlet body almıştım o kadar işte annem almış Bi 3lü takım 1 tane de teyzem gönderecekmiş toplam 6 takım bir şey idare eder herhalde diğerlerini 3 aylık aldım
Yaaaa çok tatlıBirde şöyle bir şey denk geldi instagramdan,güzel hatıra kalabilir
Bu arada 2 günde 20 sayfa birikmiş okudum hepsini sabahyenidoğan bende hiçbir şey almadım bide kız daha küçük falan olursa hele çok mu büyük gelir 0-3 . Galiba çantayı hazirlamadan 2 tane yenidoğan kolsuz zıbın alacağım
ben de normalde çok sevmem ama gebeliğin başından beri özellikle haşlama ,her sabah 1 tane yiyorumSüt et tavuk vs çok yürüyorum da yumurta yiyemiyorum sadece
evet ya neden acaba,doktor randevum da 2 hafta sonra gidince sorayımAynı şeyi düşünüyorum birkaç gündür. Söndü resmen, reglin hemen sonrası gibi oldu
Süt et tavuk giyiyosan iyi bence, kaşar muz flnda yee onlarda kilo yapıyomuş genelde son zamanlarda bu ikisini yiyiolarmış anneler kilo alsın diyeSüt et tavuk vs çok yürüyorum da yumurta yiyemiyorum sadece
Muz hem dogal magnezyumSüt et tavuk giyiyosan iyi bence, kaşar muz flnda yee onlarda kilo yapıyomuş genelde son zamanlarda bu ikisini yiyiolarmış anneler kilo alsın diye
Ayyy gece gece üstünü basını yatak carsaflarını degistirmis biri olarak cok mıcıyolarYaaaa çok tatlısayfaya bakıyım
Aynen benimde içim rahat etmedi yaa bende alıcamm cidden yok yaani almamışım 10 günde giyse giyicek kusar sıçar heeşwy olurbi kaç tane yedeği olsun zaten yeni doğanlar daha ucuz
Aynen valla biz hep oyle aldık demekkiBenim yenidoğan hiçbir şeyim yokkıyafetler alınırken hep burda tecrübeli annelerden 0-3 ay alın fikirleri olduğu için öyle yaptım . 0-3 ay 1-3 ay aldım ilk etap için . 50 -52 cm den başlıyor zaten . Biraz bol olur ama olur. Ama ilk hafta için yenidoğan kolsuz zıbın sipariş vereceğim şimdi
Canım ekmekten olacağını zannetmiyorum .Kızlar bugün sabah şekerim tavan yaptı.Hergun 1 dilim tam buğday ekmek yumurta ve peynir yerim. Dün migros ta soğanlı ekmek gördüm canım çekti. Bu sabah buğday ekmeğine aynı boyutta soğan ekmeği ve tavada kavurdugum soğanı yedim. 240 çıktı şekerim. Bir ekmek bu kadar mı fark ettirir
Hemde yemesi müthişMuz hem dogal magnezyum
Ayyyyyy işte yaaaaa yedek lazım ne olur ne olmazAyyy gece gece üstünü basını yatak carsaflarını degistirmis biri olarak cok mıcıyolar
benim doktorum da 1 dilim tam buğday yiyebilirsin öğünlerde dedi.Malesef ben ekmeği bıraktım benim de ekmek yiyince çıkıyor hatta tam buğdaylı lavaş da çıkarıyor
Kız bende onları gordum sasırdım bana kimse gelip basmadıBana sezeryan olanlar açıklasın haziran annelerini okudum, sezeryan olanlar , yok karnına gelip bastırıyolar alttan kanamaya bakıyolar fln diyolar korktum
Cidden yapıyolar mı bastırıyolarmı
Az kaldıgını dusun cok azbenim doktorum da 1 dilim tam buğday yiyebilirsin öğünlerde dedi.
resmen hayattan soğudum dikkat edicem derken
güldürdün beni vallaAz kaldıgını dusun cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?