Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Pazartesi 1700dü yarın diğer doktora gidicem 1750 falan olmuştur heralde. Haftalık 100gr falan alıyor yaklaşık.
Haftada 130 -170 g alıyorlar anladığım kadarıyla. Daha zamanın var canim

Benimki 3 kilo doğsa ve doğduğunda 200 g gitse razıyım
Doğuma çok az kaldı. Haziran 20 ile 23 arası

Geçen cuma 2600 dü.
Yani merak etme bu kilolar normal haftalarına gore

Benim yenidoğan hiçbir şeyim yok kıyafetler alınırken hep burda tecrübeli annelerden 0-3 ay alın fikirleri olduğu için öyle yaptım . 0-3 ay 1-3 ay aldım ilk etap için . 50 -52 cm den başlıyor zaten . Biraz bol olur ama olur. Ama ilk hafta için yenidoğan kolsuz zıbın sipariş vereceğim şimdi

Yaaaa çok tatlı sayfaya bakıyım

Aynen benimde içim rahat etmedi yaa bende alıcamm cidden yok yaani almamışım 10 günde giyse giyicek kusar sıçar heeşwy olur bi kaç tane yedeği olsun zaten yeni doğanlar daha ucuz

Ayyy gece gece üstünü basını yatak carsaflarını degistirmis biri olarak cok mıcıyolar

Aynen valla biz hep oyle aldık demekki Benimde yok hic yeni dogan oyle cok kıyafetide yok zaten ilk 1-2 ay yeter yıkar yıkar giydiririm

Bakmadı ya ben sana bugün mü gel dedim diyo yok dedim bi şikayetin var mı mahsus dedim kaşık agrısı var dedi nst girmedim onada 15 Haziran da gitçek mişim

Canım ekmekten olacağını zannetmiyorum .
Akşam tatlı bişeyler mi yedin,açlık şekerin nasıldı

Burada hastaneler bebek kıyafeti bebek bezi anneye ped falan hersey var oda da. Ama ben oradaki kıyafetleri giyindirmeyecegimden bebegin kıyafetlerini koyarım. 35. Haftayı bekliyorum nedense oyle totem yaptım Ebeler 32 de baslayın diyor normalde burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…