- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.961
Ayyyy acayip korktum yanlızzzzzzKız bende onları gordum sasırdım bana kimse gelip basmadıBen boyle bisey yasamadım
Bende duymusdum onu canım eskilerden kum torbosi konurmus, böyle içindeki pis kan aksın diye yapiyolarmis demisdi bazıları demekki doğruymuş heryerde yapılmıyor dur belki.Bana sezeryan olanlar açıklasın haziran annelerini okudum, sezeryan olanlar , yok karnına gelip bastırıyolar alttan kanamaya bakıyolar fln diyolar korktum
Cidden yapıyolar mı bastırıyolarmı
Zaten oranın kesilmesine okeyim bide böyle şeyler yaşıcaksak yandıkBende duymusdum onu canım eskilerden kum torbosi konurmus, böyle içindeki pis kan aksın diye yapiyolarmis demisdi bazıları demekki doğruymuş heryerde yapılmıyor dur belki.
Seninkiyle benimki aynı gidiyor canım 32+0 da 1650 gr dı. Doktor gayet iyi dedi. Günlerimiz de yakın seninlePazartesi 1700dü yarın diğer doktora gidicem 1750 falan olmuştur heralde. Haftalık 100gr falan alıyor yaklaşık.
Ben de biraz dikkat edeyim bari ne olur ne olmazBenmde hic gecmiyordu tuvaletim var diye defalarca girdim ciktim ama yok bisey gelmedi
Bana sezeryan olanlar açıklasın haziran annelerini okudum, sezeryan olanlar , yok karnına gelip bastırıyolar alttan kanamaya bakıyolar fln diyolar korktum
Cidden yapıyolar mı bastırıyolarmı
Korkutma kendini boşver düşünmeZaten kesilmesine okeyim bide böyle şeyler yaşıcaksak yandık
Kızlar şimdi benim yavruya kilo aldırmak için ne yemem içmem lazım? 2500ü bari görelim
Allah allahhhhh saçma sapan şeyler gelcek başımıza yaaaaaa ne biliyim konuştuk evette ben olayı yinede silmiştim hafızamdanDedik ya len karna el ile bastıyorlar diye
Hatta ben bağırdım eşim dışarıdaydı.
İçeri girdi " ne yaptılar " diye sordu meraktanben abartmış olabilirim tabii bilemiyorum.
Alttan sadece sondayı çıkarttı
Onun disinda başka bir şeye bakan olmadı . Zaten kanamam olmadı ibret-i alem biliyor artık
Sen de heralde kusursuz olarak görüyorsun sezenyanı
Hiç okurken bunu okucağım aklıma gelmemişti gerçi karna bastırılanlar normal doğummuşKorkutma kendini boşver düşünmebilmemek daha iyi bazen, doğum yapanlar diyorya bilmek daha korkutucu diye onun gibi düşün, okuma oraları yada kafanda buyutme her işlem herkesde aynı etkiyi yaratmıyor sonuçta ben çok etkilenirim sen etkilenmesin belki değişir yani, inşallah güzel geçer hepimizin
Ulen ne vardı hatırlattın.ben unutmuştum o olayıAllah allahhhhh saçma sapan şeyler gelcek başımıza yaaaaaa ne biliyim konuştuk evette ben olayı yinede silmiştim hafızamdanne gerek var yani gider hastalanıcaz sonuçda pis kan orda akar gider yavaş yavaş ne bastırıyonuz bence abartmamışsındır normaldır bağırmannn
OhaaaaaaaaUlen ne vardı hatırlattın.ben unutmuştum o olayıokuyup okuyup gelme buraya .
Madem hatırlattın çek cezanı
" dikişli yerden bastırıyorlar" ahanda bunu da soyledım
İyi oldu sana
0-3 ay zaten yenidoğan değil mi ki benim saydıkları içinde 0-3 var çünkü bence onlar yeterli olacaktır hastane çıkışı olsun bir tane 10lu veya 5liBenim yenidoğan hiçbir şeyim yokkıyafetler alınırken hep burda tecrübeli annelerden 0-3 ay alın fikirleri olduğu için öyle yaptım . 0-3 ay 1-3 ay aldım ilk etap için . 50 -52 cm den başlıyor zaten . Biraz bol olur ama olur. Ama ilk hafta için yenidoğan kolsuz zıbın sipariş vereceğim şimdi
Sen istedinOhaaaaaaaayaaaaaaa neden bunu yaptın bana, asla izin vermemmmmm Hahahhahhhhh
Yaaaa patlarsa dikiş öyle bişi olurmu yaaaa offf
ÜhüüğğğğğğSen istedin
Aynen diyet yorucu oluyor malesef ben bu aralar yaz meyveleri yiyorum şekerim oynamadı en çok ekmek oynatıyorbenim doktorum da 1 dilim tam buğday yiyebilirsin öğünlerde dedi.
resmen hayattan soğudum dikkat edicem derken
Ya eski çağlarda yasasaydıkÜhüüğğğğğğ
Bunları bilseydim çocuğu biraz daha düşünürdüm
meyve kararında olunca sıkıntı olmuyo evetAynen diyet yorucu oluyor malesef ben bu aralar yaz meyveleri yiyorum şekerim oynamadı en çok ekmek oynatıyor
Sarı buğday ya da köy ekmeği alıyoruz.beyaz ekmek almıyoruz eve. Ama ne fark eder kimeyve kararında olunca sıkıntı olmuyo evet
dediğin gibi ekmek baya etkiliyo ama insanın da canı beyaz ekmek çekiyo be
Doğru ozaman sezryan hakknda yok direk doğurcan çatır çatırYa eski çağlarda yasasaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?