Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
bi rüyamda öyleydi biliyo musun:)))
doğurmuşum güya,bebeğim yanımda ,doktora haber vermem lazım hastaneye gitmedim ki ne ara doğdu diyorum:)))
inşallah kolay doğumlar nasip olsun ,güzel hatırlayabileceğimiz

Bana sezeryan olanlar açıklasın haziran annelerini okudum, sezeryan olanlar , yok karnına gelip bastırıyolar alttan kanamaya bakıyolar fln diyolar korktum
Cidden yapıyolar mı bastırıyolarmı
Normal doğumda arkadaşımın üstüne doktor çıkmış. Normal daha aksiyonlu onu bi yazsalar sezaryen yaninda hic bir sey kalir .korkutmak icin soylemiyorum ama Saniyor musunuz ki instagramdaki normal dogum videolari gibi her sey .oHh orda her şey misler gibi

Sezaryen de ise bebegi çıkarmak için bastirirlar .Belki terstir bebek onu çevirirler .benim gördüğüm sezaryen videolarında eğer bebek normal pozisyondaysa 2 dakikada çıkarıyorlar.

bi rüyamda öyleydi biliyo musun:)))
doğurmuşum güya,bebeğim yanımda ,doktora haber vermem lazım hastaneye gitmedim ki ne ara doğdu diyorum:)))
inşallah kolay doğumlar nasip olsun ,güzel hatırlayabileceğimiz
Ayyy gerçekden inşaşşah hepşmize allah kolay doğumlar versin Gerçi şuda bi gerçekdem, bu acılar unutulmasa kimse 2-3 ü yapmazdı

Yok o senin dediğin doğum anı, benim deidğim doğumdan 6 saat sonra fln yapıyolar uyuşukluk gittikden sonra sondayı fln çıkartıp, dikişli yere baskı uyguluyolarmış kanaman gelsin fln diye ,
Yoksa normal doğum hikayerlrinide duymuştum bebği itmek için baskı uyguladıklarını

Sarı buğday ya da köy ekmeği alıyoruz.beyaz ekmek almıyoruz eve. Ama ne fark eder ki
İnsan her türlü ekmeği yemek istiyor
Hepsi güzel cunku
valla buğdaylı ekmek yiyince bi süre sonra bayıyo beni,sıkıntı olmasa beyaz ekmek tırnaklı pide yerim valla.
Arada kaçamak yapıp simit falan yiyorum tabiHaftada bi kerecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…