- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.981
Patlatsa tekrar dikerken kankiOhaaaaaaaayaaaaaaa neden bunu yaptın bana, asla izin vermemmmmm Hahahhahhhhh
Yaaaa patlarsa dikiş öyle bişi olurmu yaaaa offf
bi rüyamda öyleydi biliyo musun:)))Hiç okurken bunu okucağım aklıma gelmemişti gerçi karna bastırılanlar normal doğummuşamaaa sezeryanada yapıyolar bence, offff takmasanda insnaın aklında kalıyo etkileniyosun dicidden kimse gelmesinde basmasın diye dua ederim artık ayyy inşallah güzel geçsin, şöyle gözümü açsam kapatsamda bayram bitmiş olsa çocuk yanımda olsa herşey bitmiş olsa
YaaaaaaaaPatlatsa tekrar dikerken kanki
Aşurenin çok iyi kilo yaptığını duydum..buhagta anneme yaptırcam deneyeçemKızlar şimdi benim yavruya kilo aldırmak için ne yemem içmem lazım? 2500ü bari görelim
İste gözünü acıyoruz aydınlatıyoruz daha ne istiyonYaaaaaaaaoffffffff haahahhahh delireceğimmmmm 1 ay hiç kk ya girmeseö direk ameliya gitsem burda herşeyi öğreniyosun , burası olmasaydı kuzu kuzu bilmeden gidicektim
Normal doğumda arkadaşımın üstüne doktor çıkmış. Normal daha aksiyonlu onu bi yazsalar sezaryen yaninda hic bir sey kalir .korkutmak icin soylemiyorum ama Saniyor musunuz ki instagramdaki normal dogum videolari gibi her sey .oHh orda her şey misler gibiBana sezeryan olanlar açıklasın haziran annelerini okudum, sezeryan olanlar , yok karnına gelip bastırıyolar alttan kanamaya bakıyolar fln diyolar korktum
Cidden yapıyolar mı bastırıyolarmı
Ayyy gerçekden inşaşşah hepşmize allah kolay doğumlar versinbi rüyamda öyleydi biliyo musun:)))
doğurmuşum güya,bebeğim yanımda ,doktora haber vermem lazım hastaneye gitmedim ki ne ara doğdu diyorum:)))
inşallah kolay doğumlar nasip olsun ,güzel hatırlayabileceğimiz
En sevdigim seyAşurenin çok iyi kilo yaptığını duydum..buhagta anneme yaptırcam deneyeçem
Aklıma sokulan yeni şey buPatlatsa tekrar dikerken kanki
Sağolun baya aydınlatıyonuz beni ampül gibi oldum yeminleeeeeee çocuğu bu gidişlle içimde tutup doğurmıcamİste gözünü acıyoruz aydınlatıyoruz daha ne istiyon
Ay güldüm ya tarlam yansa umrumda degil.....
Aklıma sokulan yeni şey bu
Neyseki anlık bişi.
Sağolun baya aydınlatıyonuz beni ampül gibi oldum yeminleeeeeee çocuğu bu gidişlle içimde tutup doğurmıcam
Doğurturuz biz hep bir elden merak etme kurtulusun yokSağolun baya aydınlatıyonuz beni ampül gibi oldum yeminleeeeeee çocuğu bu gidişlle içimde tutup doğurmıcam
Niye?Ay güldüm ya tarlam yansa umrumda degilKesiyolar mi dikiyolar mi naparsa yapsınlar
Haftalık 100 Gr az gibi canım ..dün bana roktorum hagtalık 200 Gr alması lazım dedi..benimkilerde 290 Gr almışlarPazartesi 1700dü yarın diğer doktora gidicem 1750 falan olmuştur heralde. Haftalık 100gr falan alıyor yaklaşık.
Yok o senin dediğin doğum anı, benim deidğim doğumdan 6 saat sonra fln yapıyolar uyuşukluk gittikden sonra sondayı fln çıkartıp, dikişli yere baskı uyguluyolarmış kanaman gelsin fln diye ,Normal doğumda arkadaşımın üstüne doktor çıkmış. Normal daha aksiyonlu onu bi yazsalar sezaryen yaninda hic bir sey kalir .korkutmak icin soylemiyorum ama Saniyor musunuz ki instagramdaki normal dogum videolari gibi her sey .oHh orda her şey misler gibi
Sezaryen de ise bebegi çıkarmak için bastirirlar .Belki terstir bebek onu çevirirler .benim gördüğüm sezaryen videolarında eğer bebek normal pozisyondaysa 2 dakikada çıkarıyorlar.
Ahahha okuyo okuyo gelip buradakilerin canına okuyoşu formda aklımıza kötü şeyleri sokan bir tek sen varsın
Gayet iyiymiş, büyümüş .Kontrol nasıl geçti pekiçok heyecanlı ben de ilk kez 10 Haziran'da gireceğim nst ye . 35.hafta dedi doktor
Cünkü benim canımın degeri yok
valla buğdaylı ekmek yiyince bi süre sonra bayıyo beni,sıkıntı olmasa beyaz ekmek tırnaklı pide yerim valla.Sarı buğday ya da köy ekmeği alıyoruz.beyaz ekmek almıyoruz eve. Ama ne fark eder ki
İnsan her türlü ekmeği yemek istiyor
Hepsi güzel cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?