Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Bende de bu taçtan var. Hoş duruyor.
Ama ben kendim almadım. Kardeşim verdi. Benim ilgimi çekmiyor böyle kokoş şeyler

Fotoğraf çektirmek için ekstra bir şey yapmadım öncekinde de. Üstümde ne varsa onunla çektirmiştim

Bende 1.70 im ebede bana aynisini dedi alttan cok rahatsiz ediyorsun dedigim icin kalk dedi senden omce senin gibi biri geldi mis gibi dogurdu ondan neyin eksik şimariklik etme falan dedi guya gaz veriyorlar bizlere ama ters tepiyo
Bnde 1.60 im 101 kg ım ama bana doktorum ilk ve tedavi gebeliğin risk almayalım sezaryen olsun diyor..

Ben dün kan vermiştim b 12 kullanmıştımya işe yaramış 170 den 190 a çıkmış hem sürekli unutuyorum düzenli kullansam daha da işe yarayacak demek ki
B12 ne kullaniyorsun acaba? Benim de dusuk gyno ferro sanol verdiler demir ve b12 ama yukselir gibi oluyo düsüyo bi anlamadm gitti tam bi randuman alamadim

Benim ilk doğumda bal kabaklı bi gecelikle başımda kırmızı kurdele vardı köyün delisi gibiydim lohusadan çok. O yüzden buna biraz özendim

Yok ya benmde g*tumde kurt var duramiyorum ki iste bisi cikiyor surekli yatamiyorum
Ay aynı ben bu gün bise yapmicam diyorum günün sonunda dünya is yapıyorum.
Ayt bizse dun tartıştık adam bugun hersey normal gibi davranıyor ozaman daha sinir oluyorum

Benim ilk doğumda bal kabaklı bi gecelikle başımda kırmızı kurdele vardı köyün delisi gibiydim lohusadan çok. O yüzden buna biraz özendim
Annemde bana kırmızı kurdale taktırcaktıda, yapamadı, bende taşlı taç aldım geçti o devir anne artık kimse takmıyo dedim zor ikna ettim

Ay aynı ben bu gün bise yapmicam diyorum günün sonunda dünya is yapıyorum.

Ayt bizse dun tartıştık adam bugun hersey normal gibi davranıyor ozaman daha sinir oluyorum
Bu aralar bize bi sinir geliyo bence bu eşler, bende 2-3 gün önce tartışmıştım sonra barıştık ama ben o gece sinirden sabahladığıöla kaldım o fosur fosur uyudu, sabah işe gittikden sonrada bi msj hop barıştı

obursirin noldu kızzzz bekliyom bak haber

Ay eve yeni gelebildikkk yazamadım size.

Önce Nst’ye girdim nihayettt ama ne sıkıcıymış yaklaşık 50 dk sürdü ve sorun yokk çok şükür

Bebişte de hiçbir sorun yokmuş, 35+2’de 47 cm 2750 gram olmuşuz

Kist de azıcık büyümüş ama önemli / ameliyat gerektirecek bir şey yokmuş, muhtemelen doğumdan sonraki 6 ay içinde yok olacakmış.

Sezeryan olur ise 20-25 haziran arası gün seç yok normal diyorsan da en geç temmuzun ilk haftası gelecek dedi. Normal doğuma uygunsun şimdilik dedi, 38. Haftada çatı muayenesi yapıp netleştirecek.

Ama ben karar veremiyorum çok korkuyorum iki türlü de amaa normal yap diyor herkes benim ne istediğim önemli tabi ama ben de bilmiyorum ne istediğimi , karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…