- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.201
Aynen çıkta aktif ol daha çokAz kaldi haftaya izne çıkayım hep burdayim
ŞanslisinBenim ebem çok sevimlihep moral veriyo, sarılıyo, sakinlestiriyo. Doğumda da iyi destek olacağına inanıyorum. Keşke devlet hastanelerindeki ebeler de bu kadar zor şartlarda bu kadar yoğun çalışmasa da, herkes ebe yardımını dilediğince alabilse.
Gecelerin yargicini bilen efsane nesilizAy
Ayıpsın gecelerin yargıcı olup topiğin üzerine karabasan gibi çökücem
kızlar kendime doğum için şöyle bir gecelik-sabahlık takımıyla terlik-taç seti almıştım baya kaliteli çıktılar duruşu da çok hoşuma gittiEki Görüntüle 3077051 Eki Görüntüle 3077052
Ayrıca kısacık boyumla tek avazda doğurdum maşallah banaNormal doğum ile vücut yapısının hiçbir alakası yok ama bunu insanlara anlatmak ne mümkün
Bnde 1.60 im 101 kg ım ama bana doktorum ilk ve tedavi gebeliğin risk almayalım sezaryen olsun diyor..Bende 1.70 im ebede bana aynisini dedi alttan cok rahatsiz ediyorsun dedigim icin kalk dedi senden omce senin gibi biri geldi mis gibi dogurdu ondan neyin eksik şimariklik etme falan dedi guya gaz veriyorlar bizlere ama ters tepiyo
B12 ne kullaniyorsun acaba? Benim de dusuk gyno ferro sanol verdiler demir ve b12 ama yukselir gibi oluyo düsüyo bi anlamadm gitti tam bi randuman alamadimBen dün kan vermiştim b 12 kullanmıştımya işe yaramış 170 den 190 a çıkmış hem sürekli unutuyorum düzenli kullansam daha da işe yarayacak demek ki
Risk alma dediyse bi bildigi vardir canim , insallah guzel bi dogum gerceklestirisinBnde 1.60 im 101 kg ım ama bana doktorum ilk ve tedavi gebeliğin risk almayalım sezaryen olsun diyor..
Benim tacım da buna benziyor çok şık duruyorlar benceekızlar kendime doğum için şöyle bir gecelik-sabahlık takımıyla terlik-taç seti almıştım baya kaliteli çıktılar duruşu da çok hoşuma gittiEki Görüntüle 3077051 Eki Görüntüle 3077052
Bende kısayım inşallah senin gibi kolay doğururumAyrıca kısacık boyumla tek avazda doğurdum maşallah banaçocuk iki buçuk kiloydu belki de ondandir ama
Bende de bu taçtan var. Hoş duruyor.
Ama ben kendim almadım. Kardeşim verdi. Benim ilgimi çekmiyor böyle kokoş şeyler
Fotoğraf çektirmek için ekstra bir şey yapmadım öncekinde de. Üstümde ne varsa onunla çektirmiştim
Benim tacım da buna benziyor çok şık duruyorlar benceesağlıkla giyeriz umarım
Ay aynı ben bu gün bise yapmicam diyorum günün sonunda dünya is yapıyorum.Yok ya benmde g*tumde kurt var duramiyorum ki iste bisi cikiyor surekli yatamiyorum
Ayt bizse dun tartıştık adam bugun hersey normal gibi davranıyor ozaman daha sinir oluyorum33. Haftadan selamlar
Dün de eşimle kavga ettik gergin uyandım ama bu adamın rahatlığı beni öldürecek horul horul uyudu ya .. sabahta hiç bir şey yok gibi ise gitti insan bi gönlümü almaya çalışır,
Annemde bana kırmızı kurdale taktırcaktıda, yapamadı, bende taşlı taç aldımBenim ilk doğumda bal kabaklı bi gecelikle başımda kırmızı kurdele vardıköyün delisi gibiydim lohusadan çok. O yüzden buna biraz özendim
Normal davrnmayıp Günlerce trip yapıp hiç konuşmayınca da berbat birşey oluyorAy aynı ben bu gün bise yapmicam diyorum günün sonunda dünya is yapıyorum.
Ayt bizse dun tartıştık adam bugun hersey normal gibi davranıyor ozaman daha sinir oluyorum
Bu aralar bize bi sinir geliyo bence bu eşler, bende 2-3 gün önce tartışmıştımAy aynı ben bu gün bise yapmicam diyorum günün sonunda dünya is yapıyorum.
Ayt bizse dun tartıştık adam bugun hersey normal gibi davranıyor ozaman daha sinir oluyorum
Oyyy maşallah tosunaBen sabah dr a gittim beybito 2140 olmus hersey yolunda dedi suyu falan iyi dedi 2 hafta sonra gel dedi masallah bu sefer kilosunu dedi devlete gittim bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?