- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.181
Sorma asko valla tek oda degil anlatmak bile istemiyorum. Hemde tek basıma hic kimsem yoktu gerci hala yokAman eskilerin bize gaz verme şeklî işte
Senin vakumla adlilar dedigin yerde zaten bi yutkundum bsieyde diyemedim kizz ne cektin sen oyle
Neyse bi ara anlatirsin şu karilar doğursunda , gece emzirme seanlarinda dedikodu time yaparikSorma asko valla tek oda degil anlatmak bile istemiyorum. Hemde tek basıma hic kimsem yoktu gerci hala yok
Ayıpsın gecelerin yargıcı olup topiğin üzerine karabasan gibi çökücemNeyse bi ara anlatirsin şu karilar doğursunda , gece emzirme seanlarinda dedikodu time yaparik
Ne cahilce ve saygısızca bir yaklasimBende 1.70 im ebede bana aynisini dedi alttan cok rahatsiz ediyorsun dedigim icin kalk dedi senden omce senin gibi biri geldi mis gibi dogurdu ondan neyin eksik şimariklik etme falan dedi guya gaz veriyorlar bizlere ama ters tepiyo
Yok cnm olabilirmiş.Peki sebebi neymiş doktor bisey söyledi mi?Bu defa da sütüm olmayacak diye düşündüm göğüsler kuculunce
Bir sen bir benAy
Ayıpsın gecelerin yargıcı olup topiğin üzerine karabasan gibi çökücem
Harbiden He de geç ama yaAy bende çok kilolu olsun istemiyorum. Vitaminleri tam olsun gelişimi normal olsun zayıf olsa da olur.çünkü benim bünyem de öyle. Kayınvalidem de kilolu olcak diyip sinirimi bozuyor . En son ben kilolu bebek sevmem yemeyeyim o zaman hiç bi şey dedim yine anlamıyor ye ye kilolu bebek iyi toparlar sağlıklı olur diyorKoç burcunun verdiği şeyle inatlaşıyorum ama yoruldum eşim He de geç diyo yapamıyorum valla doğumdan sonra kesinlikle kayınvalidemin yanımda olmaması lazım
Len ihale bana mı kaldıYigidin malı meydanda yazdik ettik işte,sinnsirella gibi girip bakıp kaçanlar utansın demi kiz yoncambenim
Iyyyy onu banada yaptılar dirsekleriyle ebe bastırdı,tabi bende güc yok kusa kusa bi hal oldum nasıl ıkınıcam zavallı ben nasıl yorulduysam agzımı acıp bir kelam etmedimSonra vakumla aldılar ebemi bellediler.
Len ihale bana mı kaldı
Biz okuyup muhattap olmuyoruz, sohbetimizi gelip burda yapıyoruz diye suçlu mu olduk
Aa ben de soyleyim gidince doktoruma belki bana da verir krem.Yok cnm olabilirmiş.
Krem verdi artık.kullanmaya başla diye.
Lashion benzeri ama katkısız diyo
Ne alakası varmış irilik boyla doğumun kolaylığı zorlugunun.175 boy ve benzer kilolarda annemde doğum yapmış vakumla zorla olmuş onada öyle demişler çabuk dogurusun kalcan genis vsBende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.
Öyle öyle , acıyı ceken biziz ne basimiza gelcek bilmiyoruz bari guzel dille anlatin bazi seyleride sakinleselimNe cahilce ve saygısızca bir yaklasimböyle gaz mı olur. Böyle ebelerin gebelerle konuşma eğitimi alması lazım.
O kalca olayida yalan cidden , basenler geniş olunca dogum kolay vs olmuyo bacilarrNe alakası varmış irilik boyla doğumun kolaylığı zorlugunun.175 boy ve benzer kilolarda annemde doğum yapmış vakumla zorla olmuş onada öyle demişler çabuk dogurusun kalcan genis vskayinvalidem 160 yok ufak tefek kadın pırt diye doguruvermis hiç alaksi yok kesinlikle boy kilo falan.
Benim ebem çok sevimliÖyle öyle , acıyı ceken biziz ne basimiza gelcek bilmiyoruz bari guzel dille anlatin bazi seyleride sakinleselim
Not aldim
Dogumdan sonra inmek mantıklı, simdi inersek boşa gidecek biluyünmü
Ahhhh yoktun sen korkuttular burda beni neler neler dedilerMikan yoncambenim 2 doğum yaptım gayette güzeldi. Ama asla ne doğum hikayesi okurum ne sorarım. Simdide normal gidiyor hersey ama sezeryana dönse bile yinede okumam. Her doğum kendine göre yaşayıp görme taraftarıyım.
Az kaldi haftaya izne çıkayım hep burdayimtamam doğumdan sonraaaaaa yine burdayızzzz bi inerük
Ahhhh yoktun sen korkuttular burda beni neler neler dedilerallahdan Mikan la sen beni rahatlatıyosunuz
Bilmiyom canım. Belki de kullanmanın zamanı gelmiştir ondan vermiştir.Aa ben de soyleyim gidince doktoruma belki bana da verir krem.
Küçüldüğü icin mi verdi ama orayı anlamadim
Normal doğum ile vücut yapısının hiçbir alakası yok ama bunu insanlara anlatmak ne mümkünBende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?