Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende 1.70 im ebede bana aynisini dedi alttan cok rahatsiz ediyorsun dedigim icin kalk dedi senden omce senin gibi biri geldi mis gibi dogurdu ondan neyin eksik şimariklik etme falan dedi guya gaz veriyorlar bizlere ama ters tepiyo
Ne cahilce ve saygısızca bir yaklasim böyle gaz mı olur. Böyle ebelerin gebelerle konuşma eğitimi alması lazım.

Harbiden He de geç ama ya sinirlerine yazık

Bana oksijen maskesi taktılar bir ara nefesim kalmadı. Rengim falan nasıl uçtuysa demekki

Vakumla çekmek nasıl hissettiriyo?

Geçiyor işte ya çok abartmamak lazım. Beyin kötü şeyleri siliyor. Ama ebeler ebemizi belledi valla

Ne alakası varmış irilik boyla doğumun kolaylığı zorlugunun.175 boy ve benzer kilolarda annemde doğum yapmış vakumla zorla olmuş onada öyle demişler çabuk dogurusun kalcan genis vs kayinvalidem 160 yok ufak tefek kadın pırt diye doguruvermis hiç alaksi yok kesinlikle boy kilo falan.

O kalca olayida yalan cidden , basenler geniş olunca dogum kolay vs olmuyo bacilarr

Öyle öyle , acıyı ceken biziz ne basimiza gelcek bilmiyoruz bari guzel dille anlatin bazi seyleride sakinleselim
Benim ebem çok sevimli hep moral veriyo, sarılıyo, sakinlestiriyo. Doğumda da iyi destek olacağına inanıyorum. Keşke devlet hastanelerindeki ebeler de bu kadar zor şartlarda bu kadar yoğun çalışmasa da, herkes ebe yardımını dilediğince alabilse.

Not aldim

Dogumdan sonra inmek mantıklı, simdi inersek boşa gidecek biluyünmü
tamam doğumdan sonraaaaaa yine burdayızzzz bi inerük
Ahhhh yoktun sen korkuttular burda beni neler neler dediler allahdan Mikan la sen beni rahatlatıyosunuz

Normal doğum ile vücut yapısının hiçbir alakası yok ama bunu insanlara anlatmak ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…