Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
50 dakka mı ben bugün nstyegirdim..10 dakka 1 bebek ..10 dakka 2.bebek... en gazla 30 dakkada işlerim bitti hastanede

Kesinlikle nasıl rahat hissediyorsan o doğumu seç sen ve bebek önmeli kimseye bakma
Bebeğinde maşallahı varrr büyümüş aslında sezeryanı biraz daha öne çekenilirmiş geç tarih vermiş azcık ama olsunnn

İstediğim tek şey evde bana yardım etsin iki ay şimdiden bi düzen oturtalim ki bebek doğduğunda iki cocuklu hayatta o da biseylerden tutunsun ama yok düz kafa anasi hala oğluna hizmet ediyor hata bende ne bekliyorsam
Oyyy maşallah tosuna bizim grubun bebekleri iyi
Bnm ki normal olacak 4 kilo cok yaklasmasa daha iyi

Aynen benimde vardı oksijen maskesi bi yandan kusmak bi yandan ıkınma bi yandan nefes alma. Vakumla cekmek cok kotuydu yırtıklar orada olustu iste

Biraz kv delerdede sorun var bu konuda haklısın, ben doğumdan sonra eşimde bakıcak bebeğe diyprum, kv eee sen napıcan diyo sonra hep iş yapıyo kimse yardım etmiyo diye söyleniyor,, tamamda sen böyle yaparsan diyorum oturamassın anne devam et dedim
Valla cidden 2 çocukla daha zor olur yardım etmesi lazım

Ayyy allah korusun 4 kilo çocuk nasıl çıkar

Yalnız benim anlamadığım bu doktorlar nasıl seç diyebiliyor. Yani hiçbir problem yokken ister bunu seç istersen gün verelim demesi bana korkunç geliyor.

Hadi gozun aydın nasıl istiyorsan öyle olsun

Kiz sen bnm gizli eltim misin yoksa kv aynı bnm ki

Yalnız benim anlamadığım bu doktorlar nasıl seç diyebiliyor. Yani hiçbir problem yokken ister bunu seç istersen gün verelim demesi bana korkunç geliyor.

Ama canım isteğe bağlı sezeryanın amacı o yani planlı doğum olması. Bana da biraz ürkütücü geliyor yani Allahın işine karışmak gibi sanki ama uygulamada da olan o işte.

Bana da sordu doktorum doğum şeklini ne düşünüyorsun diye. Eskiden mecbur kalınınca sezaryene alıyorlardı sanki yanlış mı biliyorum

Hiçbir sey okumam diyorum inadına simdi karşıma şey çıkıyor
Normal doğum sonrası daraltma ameliyatı olma ihtiyacı hissedenlerim konuları
Hiç okuma yapısal bunlar. 2 sezeryanli abimin eşi bu sıkıntıdan ameliyat oldu. Benim hiç ihtiyacım yok 2 normal doğumla. Iri bebek rahmin baskısı gibi durumlar etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…