- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.221
İlk defa yazdım Haziran annelerine siz sürekli bahsedince
Ama ben kesin Haziran yani kaçarım yokHadi o haziranda doğuracağım kesin diye yazıyor da bizim Kıza ne oluyor
50 dakka mı ben bugün nstyegirdim..10 dakka 1 bebek ..10 dakka 2.bebek... en gazla 30 dakkada işlerim bitti hastanedeAy eve yeni gelebildikkkyazamadım size.
Önce Nst’ye girdim nihayettt ama ne sıkıcıymışyaklaşık 50 dk sürdü ve sorun yokk çok şükür
Bebişte de hiçbir sorun yokmuş, 35+2’de 47 cm 2750 gram olmuşuz
Kist de azıcık büyümüş ama önemli / ameliyat gerektirecek bir şey yokmuş, muhtemelen doğumdan sonraki 6 ay içinde yok olacakmış.
Sezeryan olur ise 20-25 haziran arası gün seç yok normal diyorsan da en geç temmuzun ilk haftası gelecek dedi. Normal doğuma uygunsun şimdilik dedi, 38. Haftada çatı muayenesi yapıp netleştirecek.
Ama ben karar veremiyorum çok korkuyorum iki türlü de amaa normal yap diyor herkesbenim ne istediğim önemli tabi ama ben de bilmiyorum ne istediğimi , karar veremiyorum.
37 de çatıya bakcak beni kırmamak için sonra ona göre ve bnm ve bebişin kilo durumuna göre karar vereceğim.Risk alma dediyse bi bildigi vardir canim , insallah guzel bi dogum gerceklestirisin
Kesinlikle nasıl rahat hissediyorsan o doğumu seçAy eve yeni gelebildikkkyazamadım size.
Önce Nst’ye girdim nihayettt ama ne sıkıcıymışyaklaşık 50 dk sürdü ve sorun yokk çok şükür
Kist de azıcık büyümüş ama önemli / ameliyat gerektirecek bir şey yokmuş, muhtemelen doğumdan sonraki 6 ay içinde yok olacakmış.
Sezeryan olur ise 20-25 haziran arası gün seç yok normal diyorsan da en geç temmuzun ilk haftası gelecek dedi. Normal doğuma uygunsun şimdilik dedi, 38. Haftada çatı muayenesi yapıp netleştirecek.
Ama ben karar veremiyorum çok korkuyorum iki türlü de amaa normal yap diyor herkesbenim ne istediğim önemli tabi ama ben de bilmiyorum ne istediğimi , karar veremiyorum.
İstediğim tek şey evde bana yardım etsin iki ay şimdiden bi düzen oturtalim ki bebek doğduğunda iki cocuklu hayatta o da biseylerden tutunsun ama yok düz kafa anasi hala oğluna hizmet ediyor hata bende ne bekliyorsamBu aralar bize bi sinir geliyo bence bu eşler, bende 2-3 gün önce tartışmıştımsonra barıştık ama ben o gece sinirden sabahladığıöla kaldım o fosur fosur uyudu, sabah işe gittikden sonrada bi msj hop barıştı
Bnm ki normal olacak 4 kilo cok yaklasmasa daha iyiOyyy maşallah tosunabizim grubun bebekleri iyi
Aynen benimde vardı oksijen maskesi bi yandan kusmak bi yandan ıkınma bi yandan nefes alma. Vakumla cekmek cok kotuydu yırtıklar orada olustu isteBana oksijen maskesi taktılar bir ara nefesim kalmadı. Rengim falan nasıl uçtuysa demekki
Vakumla çekmek nasıl hissettiriyo?
Geçiyor işte ya çok abartmamak lazım. Beyin kötü şeyleri siliyor. Ama ebeler ebemizi belledi valla
Biraz kv delerdede sorun var bu konuda haklısın, ben doğumdan sonra eşimde bakıcak bebeğe diyprum, kv eee sen napıcan diyoİstediğim tek şey evde bana yardım etsin iki ay şimdiden bi düzen oturtalim ki bebek doğduğunda iki cocuklu hayatta o da biseylerden tutunsun ama yok düz kafa anasi hala oğluna hizmet ediyor hata bende ne bekliyorsam
Bnm ki normal olacak 4 kilo cok yaklasmasa daha iyi
Onda da radara yakalandınİlk defa yazdım Haziran annelerine siz sürekli bahsedincebenimde aklıma soktunuz
Yalnız benim anlamadığım bu doktorlar nasıl seç diyebiliyor. Yani hiçbir problem yokken ister bunu seç istersen gün verelim demesi bana korkunç geliyor.Ay eve yeni gelebildikkkyazamadım size.
Hadi gozun aydın nasıl istiyorsan öyle olsunAy eve yeni gelebildikkkyazamadım size.
Kiz sen bnm gizli eltim misin yoksa kv aynı bnm kiBiraz kv delerdede sorun var bu konuda haklısın, ben doğumdan sonra eşimde bakıcak bebeğe diyprum, kv eee sen napıcan diyosonra hep iş yapıyo kimse yardım etmiyo diye söyleniyor,, tamamda sen böyle yaparsan diyorum oturamassın anne devam et dedim
Valla cidden 2 çocukla daha zor olur yardım etmesi lazım
Ayyy allah korusun 4 kilo çocuk nasıl çıkar
AnaliqBende de bu taçtan var. Hoş duruyor.
Ama ben kendim almadım. Kardeşim verdi. Benim ilgimi çekmiyor böyle kokoş şeyler
Fotoğraf çektirmek için ekstra bir şey yapmadım öncekinde de. Üstümde ne varsa onunla çektirmiştim
Yalnız benim anlamadığım bu doktorlar nasıl seç diyebiliyor. Yani hiçbir problem yokken ister bunu seç istersen gün verelim demesi bana korkunç geliyor.
Ya işteydim gördüm ama hepsine dönemedimKızzz muzla kaşar dedim yaaaa baya kilo aldırıyo
Bana da sordu doktorum doğum şeklini ne düşünüyorsun diye. Eskiden mecbur kalınınca sezaryene alıyorlardı sanki yanlış mı biliyorumYalnız benim anlamadığım bu doktorlar nasıl seç diyebiliyor. Yani hiçbir problem yokken ister bunu seç istersen gün verelim demesi bana korkunç geliyor.
Canım o kadar da yenmez. Her şeyin fazlası zarar.Ya işteydim gördüm ama hepsine dönemedimsenin o mesajdan sonra 3 tane muz yedim bugün
Hiç okuma yapısal bunlar. 2 sezeryanli abimin eşi bu sıkıntıdan ameliyat oldu. Benim hiç ihtiyacım yok 2 normal doğumla. Iri bebek rahmin baskısı gibi durumlar etkiliyor.Hiçbir sey okumam diyorum inadına simdi karşıma şey çıkıyor
Normal doğum sonrası daraltma ameliyatı olma ihtiyacı hissedenlerim konuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?