Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da sordu doktorum doğum şeklini ne düşünüyorsun diye. Eskiden mecbur kalınınca sezaryene alıyorlardı sanki yanlış mı biliyorum
Yani devlet sanırım normal doğuma geri dönmüş ama özeller... Bu kadar kolay olmamalı gibi geliyor. Yani haftalar öncesinden planlamak hem de ilk gebelik yada sağlıklı giden gebelik için çok garip.

Ama canım isteğe bağlı sezeryanın amacı o yani planlı doğum olması. Bana da biraz ürkütücü geliyor yani Allahın işine karışmak gibi sanki ama uygulamada da olan o işte.
İşte belki de sadece Türkiye'de bu denli rahatlık var bu konuda. İnsan kesip biçmek isteğe bağlı olmamalı bence.

Sağlıkçıların bu konuda daha aydınlatıcı ve moral verici olması gerek gibi. Türkiye'de normal giden birşey yok maalesef

Vallahi bugün herşeyi çok abarttım balım. nefes alamıyorum şuan
Abartma işte :)

Ben günde 2 bardak süt . Biri sabahları aç karnına içiyorum. Diğerini yatarken ya da gün içinde.
Muz küçükse 2 , büyükse 1 muz yiyorum.
Kahvaltıda 1 yumurta

Onun disinda normalim :)

Abartma işte :)

Ben günde 2 bardak süt . Biri sabahları aç karnına içiyorum. Diğerini yatarken ya da gün içinde.
Muz küçükse 2 , büyükse 1 muz yiyorum.
Kahvaltıda 1 yumurta

Onun disinda normalim :)
Bayadır iyi gidiyordum da bugün bişeyler oldu cidden baya abarttım. Şimdi yürüyüşe çıktım yakarım

34+0da 2145 gram demisti bebişimin kilosuna bacak boyu bir hafta geriden, böbreginde de 4.8mm genisleme var dedi bakalim bu cuma gidecegim ne olacak?bir de son ay hurma yiyin normal dogumu kolaylastiriyor diyorlar

Bak işte herkesin farklı. Mesela arkadaşıma adam masaya çıkmış bebeği ittirmek için. Sana da bunu yapmamış. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok
Çok yukarıdaysa bastırma işini sezeryanda da yapıyorlar ama normal doğumda burada herkese yapılıyor sanırım çok duydum benim gittiğim dr dirsekleri ile bastırıyormuş hemen çıkıyormuş öyle

Ben Kzıımı 38 haftada doğurdum ama.
10 gün erken geldi. Birde o var vaktinden önce yada daha geç gelebilirler
Benim iki kız da bunun gibi yukarıdaydı hiçte inmediler ikisini de 38+5 te zorla çıkardık Benimkilerin rahatı yerinde oluyor poh mu var da gelicez diyorlar haklılar Ama 3.daha erken olabilir dedi dr dikişleri zorlayabilir diye belki yine de temmuzu görürüz her türlü

Çok yukarıdaysa bastırma işini sezeryanda da yapıyorlar ama normal doğumda burada herkese yapılıyor sanırım çok duydum benim gittiğim dr dirsekleri ile bastırıyormuş hemen çıkıyormuş öyle
Doğumda bebek çıksın diye baskı uygulanır da, doğumdan 6 saat sonra dikişine baskıda uygulanmaz yaaaaa Offff offf bak yine aklıma geldi

Benim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.

Yani ben de 40 hafta duracak bebe yok bence

Ayyyyy gildürdün beni yaaaa
Kızzz hergün 1 tane muz, bi su bardak süt, kaşar fln heee büyürr bebek

Kabız olcan
Kabız olma kısmını geçtim ben ya artık hemoroid kovalıyorum şaka mama bugün ne bulduysam yuttum akşam eve salçalı makarnaaa diye bağırarak girdim. Bi güzel de yapıp yedim. 15 bin adımı geçmem lazım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…