- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.241
Yani devlet sanırım normal doğuma geri dönmüş ama özeller... Bu kadar kolay olmamalı gibi geliyor. Yani haftalar öncesinden planlamak hem de ilk gebelik yada sağlıklı giden gebelik için çok garip.Bana da sordu doktorum doğum şeklini ne düşünüyorsun diye. Eskiden mecbur kalınınca sezaryene alıyorlardı sanki yanlış mı biliyorum
İşte belki de sadece Türkiye'de bu denli rahatlık var bu konuda. İnsan kesip biçmek isteğe bağlı olmamalı bence.Ama canım isteğe bağlı sezeryanın amacı o yani planlı doğum olması. Bana da biraz ürkütücü geliyor yani Allahın işine karışmak gibi sankiama uygulamada da olan o işte.
Vallahi bugün herşeyi çok abarttım balım. nefes alamıyorum şuanCanım o kadar da yenmez. Her şeyin fazlası zarar.
Gunde 2 bardak süt
1 muz
Ve bazı meyvelerden yiyebilirsin
Abartma işte :)Vallahi bugün herşeyi çok abarttım balım. nefes alamıyorum şuan
Bayadır iyi gidiyordum da bugün bişeyler oldu cidden baya abarttım. Şimdi yürüyüşe çıktım yakarımAbartma işte :)
Ben günde 2 bardak süt . Biri sabahları aç karnına içiyorum. Diğerini yatarken ya da gün içinde.
Muz küçükse 2 , büyükse 1 muz yiyorum.
Kahvaltıda 1 yumurta
Onun disinda normalim :)
Bence de korkuyor olabilirler hatta nst den de korkuyolar dedi hemşireBen de müzikten hoşlanıp oynuyor sanıyordum ama korkup rahatsız oluyormuş meğer
Ben Kzıımı 38 haftada doğurdum ama.Biz aynıyız galiba. Valla ben çok sıkıldım artık daha 2 ay var geçmek bilmiyor sanki bu seferki.
Benim tek erkekKiz sen bnm gizli eltim misin yoksa kv aynı bnm ki
Az mı daha çok var yaaAz kaldı ödemler dogundan sonra gidiyor zaten
Sana daha çok varAz mı daha çok var yaa
Ya işteydim gördüm ama hepsine dönemedimsenin o mesajdan sonra 3 tane muz yedim bugün
Çok yukarıdaysa bastırma işini sezeryanda da yapıyorlar ama normal doğumda burada herkese yapılıyor sanırım çok duydum benim gittiğim dr dirsekleri ile bastırıyormuş hemen çıkıyormuş öyleBak işte herkesin farklı. Mesela arkadaşıma adam masaya çıkmış bebeği ittirmek için. Sana da bunu yapmamış. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok
Benim iki kız da bunun gibi yukarıdaydı hiçte inmediler ikisini de 38+5 te zorla çıkardıkBen Kzıımı 38 haftada doğurdum ama.
10 gün erken geldi. Birde o var vaktinden önce yada daha geç gelebilirler
Doğumda bebek çıksın diye baskı uygulanır da, doğumdan 6 saat sonra dikişine baskıda uygulanmaz yaaaaaÇok yukarıdaysa bastırma işini sezeryanda da yapıyorlar ama normal doğumda burada herkese yapılıyor sanırım çok duydum benim gittiğim dr dirsekleri ile bastırıyormuş hemen çıkıyormuş öyle
Benim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.Benim iki kız da bunun gibi yukarıdaydı hiçte inmediler ikisini de 38+5 te zorla çıkardıkBenimkilerin rahatı yerinde oluyor poh mu var da gelicez diyorlar haklılar Ama 3.daha erken olabilir dedi dr dikişleri zorlayabilir diye belki yine de temmuzu görürüz her türlü
Benim de bu sefer öyle, hep aşağılarda hissediyorum karnımda aşağıda midem de gayet iyiBenim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.
Yani ben de 40 hafta duracak bebe yok bence
Kabız olma kısmını geçtim ben ya artık hemoroid kovalıyorumAyyyyy gildürdün beni yaaaa
Kızzz hergün 1 tane muz, bi su bardak süt, kaşar fln heee büyürr bebek
Kabız olcan
15 bin çok olmaz mı yaKabız olma kısmını geçtim ben ya artık hemoroid kovalıyorumşaka mama bugün ne bulduysam yuttum akşam eve salçalı makarnaaa diye bağırarak girdim. Bi güzel de yapıp yedim. 15 bin adımı geçmem lazım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?