- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.261
10 bini normalde geçiyorum zaten çoğu zaman 13 bin civarı. Çok yoruluyorum ama başka türlü rahat edemiyorum heryerim şişiyo sanki. Yürüyüşe başladığımdan beri ne kilo alıyorum ne şişiyorum. Sabitledim.15 bin çok olmaz mı ya
Hatta 2 hafta önce duruşundan dolayı Kayınvalıdem " aşağı inmiş " dedi.Benim de bu sefer öyle, hep aşağılarda hissediyorum karnımda aşağıda midem de gayet iyi
Benim de bir o kadar yukarıdaBenim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.
Yani ben de 40 hafta duracak bebe yok bence
Benim de günlük hedefim 10bine yaklaşmak.10 bini normalde geçiyorum zaten çoğu zaman 13 bin civarı. Çok yoruluyorum ama başka türlü rahat edemiyorum heryerim şişiyo sanki. Yürüyüşe başladığımdan beri ne kilo alıyorum ne şişiyorum. Sabitledim.
Mide yanması ılkinde de yaşamadımBenim de bir o kadar yukarıdamidem hep ağzımda çıktı çıkacak . Sanki arkasından da beybi çıkacak
Bastırma muhabbeti döndükçe bir gerildim sanki
Hadi hayırlısıHatta 2 hafta önce duruşundan dolayı Kayınvalıdem " aşağı inmiş " dedi.
Halbuki karnım hep öyleydi. Hep aşağıda
Doktora gittiğim zaman 21 haziranı istıcem ve o konuda netim
Ayyyy iyiki miden yanmıyo senin çok kötü olurdun, bide midende bulanıyo yaaaaa ,,Benim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.
Yani ben de 40 hafta duracak bebe yok bence
Bugün nedense pek geçti ordan oraya bebek. Kısa çaplı toplanma halindeHadi hayırlısı
Okadar yersen 15 bin adımı geçmek için uğraşırısn ahh ahhhKabız olma kısmını geçtim ben ya artık hemoroid kovalıyorumşaka mama bugün ne bulduysam yuttum akşam eve salçalı makarnaaa diye bağırarak girdim. Bi güzel de yapıp yedim. 15 bin adımı geçmem lazım bugün
Bulantılar tamamen gitti artık.Ayyyy iyiki miden yanmıyo senin çok kötü olurdun, bide midende bulanıyo yaaaaa ,,
Cidden çok kötü mide yanması, gece uyutmuyo beni hala
Ben onu dün gece yaşadım ve baya tedirgin oldum çok değişikti hareketleriBugün nedense pek geçti ordan oraya bebek. Kısa çaplı toplanma halinde
Ağrı sancı yok. Ama sürekli karnımda yer değiştirdi .Ben onu dün gece yaşadım ve baya tedirgin oldum çok değişikti hareketleri
Bende tek gelinim bende bendeeeğBenim tek erkek
Ben deBende tek gelinim bende bendeeeğ
Bende kv me dedimki anne karnim aşşaya mi inmiş sence dedim ,yokk kizim ne inmesi dedi daha vaktin var dur hele diyoHatta 2 hafta önce duruşundan dolayı Kayınvalıdem " aşağı inmiş " dedi.
Halbuki karnım hep öyleydi. Hep aşağıda
Doktora gittiğim zaman 21 haziranı istıcem ve o konuda netim
Cidden allahdan yoksaaaaa bu hamilelik daha zor geçerdi senin içinBulantılar tamamen gitti artık.
16.hafta gider diyorlar ya
35.hafta da gitti.
Aman bir de onu yaşamayayım aynen
Bulantı beni zaten yeterinde yordu
Harika birşeyyyyyBende tek gelinim bende bendeeeğ
Ben 2-3 tane Görümcem olsun ısterdım .hepsi birbirini yerdiHarika birşeyyyyyeltim olsun istemezdim, kv de demiştim iyiki bi erkek var diye
Seviyorum Allah'tan yürümeyi. Eşim de seviyor. Erken gelirse beraber çıkıyoruz sohbet ede ede keyifli oluyor.Benim de günlük hedefim 10bine yaklaşmak.ben de yürüyüşe başladığımdan beri kilo almadım.
15 bin çok geldi kulağıma ama alışkınsan devam
Benim kullandığım bu oldukça faydalı oldu banaB12 ne kullaniyorsun acaba? Benim de dusuk gyno ferro sanol verdiler demir ve b12 ama yukselir gibi oluyo düsüyo bi anlamadm gitti tam bi randuman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?