Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğumda bebek çıksın diye baskı uygulanır da, doğumdan 6 saat sonra dikişine baskıda uygulanmaz yaaaaa Offff offf bak yine aklıma geldi
Ben muhabbeti mi anlamadım acaba Sezeryanda kum torbası koyuyorlardı hala var mı bilmem bide elle bastırıyorlarmış tüm kan boşalsın diye ama bana yapmadılar.

Yaa valla seçebilecek gibi durmuyorum çünkü ikisinden de çok korkuyorum. Ondan dolayı doktora bıraktım artık şu çatı muayenesinde ne diiyecek bakalım.

Aslında 20-25 arası 38+1 38+5 olmuş oluyor yani çok erken değil gibi ama bilmiyorum tabi, doktorun söylediği o

Benim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.

Yani ben de 40 hafta duracak bebe yok bence
Ay aşağıda olsa vajinaya baskı yukarıda olsa mideye baskı işimiz çok zor
Ben bayramdan önce doğsa da bayramda eşim evdeyken yatsam rahat rahat diyorum ama daha 36 haftalık falan oluyor o zaman erken yani

Ben muhabbeti mi anlamadım acaba Sezeryanda kum torbası koyuyorlardı hala var mı bilmem bide elle bastırıyorlarmış tüm kan boşalsın diye ama bana yapmadılar.
Aynen işte ameliyattan bi kaç saat sonra uyuşukluk gecince bastırıyolarmış inşaşşah banada yapmazlar
sanırım o kum torbası eskiden varmış, şuan kimse söylemiyo onu

Ayyyyyy vallaaa bilmediğimiz için insan hepsinden korkuyo inşaşlh kolay bi doğumumuz olur kokrmadan etmeden

Len görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Benimkiler iyiler arkadaş gibiyiz sorun yok ama eltim olsaydi surekli kiyaslancaktik , senin gorumcende yok demi tek erkekmi

Len görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Biri evlendi görmüyorum gelmiyo aralarda görüyorum,
Biride öğretmen atanmak için hep ya işte yada ders çalışıyo odasında zaten o çok tatlı ne etliye ne sütlüye karışır, annesi bile karışınca kızar oyuzden anlaşıyorum çok onunla.

Diğeri evlenmeden önce anlaşamıyodum herşeye karışıyodu, evlenip gidince mis gibi oldu

Ama eltm olsa bana yapılandan fazla yapılsa kıskanırdım fln kesin eşitlik yapılırsa sorun olmaz

Ben 10 bin adım atıyordum doktor fazla dedi biraz yavaşlamak lazımmış. Ama spor geçmişiniz varsa başka tabii

Ayyyy son iki cumelene haykirdim elti istememe nedenimin biride oydu hahah cok fenayiz

Sırf kıskançlıktan yani

Benim Görümcem ara sıra şehir dışına çıkıyor iş için. Hayat ona güzel. Eve geliyor yemeği yapılmış
Evi temizlenmiş . Çocuğu ders çalıştırılmış.

Bir de yetmiyor anasına bazı şeyler icin kızıyor
Öyleleri çok şanslı oluyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…