- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.281
Hahah birde elti muhabbeti ediyorlar ya bir araya gelince falan ,ondada uzaktan dinliyorum icimdende şükürler olsun yarapbim diyomHarika birşeyyyyyeltim olsun istemezdim, kv de demiştim iyiki bi erkek var diye
Bende 3 tane var yollayayimmiBen 2-3 tane Görümcem olsun ısterdım .hepsi birbirini yerdi
Yolla yesinler bırbırlerınıBende 3 tane var yollayayimmi
Ben muhabbeti mi anlamadım acabaDoğumda bebek çıksın diye baskı uygulanır da, doğumdan 6 saat sonra dikişine baskıda uygulanmaz yaaaaaOffff offf bak yine aklıma geldi
Kesinlikle nasıl rahat hissediyorsan o doğumu seçsen ve bebek önmeli kimseye bakma
Bebeğinde maşallahı varrr büyümüşaslında sezeryanı biraz daha öne çekenilirmiş geç tarih vermiş azcık ama olsunnn
Ay aşağıda olsa vajinaya baskı yukarıda olsa mideye baskı işimiz çok zorBenim karnım nedense hep aşağıya bakıyor. Belki ondan dolayı hic mide yanması problemim olmadı.
Yani ben de 40 hafta duracak bebe yok bence
Evlenmiyorlarda kör olmayasicalarYolla yesinler bırbırlerını
Aaaaa 2 görümcem varrrrrr ama onlar bile birbirleriyle anlaşamıyo zaten gördüğüm yok ama iyiler yani kötü değillerBen 2-3 tane Görümcem olsun ısterdım .hepsi birbirini yerdi
Ciddennnn aman amannnnn en güzeli böyleHahah birde elti muhabbeti ediyorlar ya bir araya gelince falan ,ondada uzaktan dinliyorum icimdende şükürler olsun yarapbim diyom
Len görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızıCiddennnn aman amannnnn en güzeli böylegörümcem olsunda eltim olmasın
Aynen işte ameliyattan bi kaç saat sonra uyuşukluk gecince bastırıyolarmışBen muhabbeti mi anlamadım acabaSezeryanda kum torbası koyuyorlardı hala var mı bilmem bide elle bastırıyorlarmış tüm kan boşalsın diye ama bana yapmadılar.
Ayyyyyy vallaaa bilmediğimiz için insan hepsinden korkuyo inşaşlh kolay bi doğumumuz olur kokrmadan etmedenYaa valla seçebilecek gibi durmuyorum çünkü ikisinden de çok korkuyorum. Ondan dolayı doktora bıraktım artık şu çatı muayenesinde ne diiyecek bakalım.
Aslında 20-25 arası 38+1 38+5 olmuş oluyor yani çok erken değil gibi ama bilmiyorum tabi, doktorun söylediği o
Benimkiler iyiler arkadaş gibiyiz sorun yok ama eltim olsaydi surekli kiyaslancaktik , senin gorumcende yok demi tek erkekmiLen görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Görümcelerimiz iyi diye boyle düşünüyor olabiliriz ,şansliyiz benceCiddennnn aman amannnnn en güzeli böylegörümcem olsunda eltim olmasın
1 tane var görümcem. Anasıyla sürekli dıdısıyorlar.Benimkiler iyiler arkadaş gibiyiz sorun yok ama eltim olsaydi surekli kiyaslancaktik , senin gorumcende yok demi tek erkekmi
Biri evlendi görmüyorum gelmiyo aralarda görüyorum,Len görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Bencede kötü olsa bmyle düşünmezdikkGörümcelerimiz iyi diye boyle düşünüyor olabiliriz ,şansliyiz bence
Ben 10 bin adım atıyordum doktor fazla dedi biraz yavaşlamak lazımmış. Ama spor geçmişiniz varsa başka tabiiKabız olma kısmını geçtim ben ya artık hemoroid kovalıyorumşaka mama bugün ne bulduysam yuttum akşam eve salçalı makarnaaa diye bağırarak girdim. Bi güzel de yapıp yedim. 15 bin adımı geçmem lazım bugün
Ayyyy son iki cumelene haykirdimBiri evlendi görmüyorum gelmiyo aralarda görüyorum,
Biride öğretmen atanmak için hep ya işte yada ders çalışıyo odasında zaten o çok tatlı ne etliye ne sütlüye karışır, annesi bile karışınca kızar oyuzden anlaşıyorum çok onunla.
Diğeri evlenmeden önce anlaşamıyodum herşeye karışıyodu, evlenip gidince mis gibi oldu
Ama eltm olsa bana yapılandan fazla yapılsa kıskanırdım fln kesineşitlik yapılırsa sorun olmaz
Sırf kıskançlıktan yaniBiri evlendi görmüyorum gelmiyo aralarda görüyorum,
Biride öğretmen atanmak için hep ya işte yada ders çalışıyo odasında zaten o çok tatlı ne etliye ne sütlüye karışır, annesi bile karışınca kızar oyuzden anlaşıyorum çok onunla.
Diğeri evlenmeden önce anlaşamıyodum herşeye karışıyodu, evlenip gidince mis gibi oldu
Ama eltm olsa bana yapılandan fazla yapılsa kıskanırdım fln kesineşitlik yapılırsa sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?