- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.301
Aynen. Bir insanın çatı darlığı sebebiyle doguramamasi da çok ender bir şey bence. Bebeğin aşırı büyük olması ya da annenin raşitizm geçirmiş olması falan lazım. Ama bana herkes senin çatın dardır nasıl dogurcan falan diyoNormal doğum ile vücut yapısının hiçbir alakası yok ama bunu insanlara anlatmak ne mümkün
Ben bunu kv bile söyledim iyiki yok yoksa kıskanırıdm diyeAyyyy son iki cumelene haykirdimelti istememe nedenimin biride oydu hahah cok fenayiz
İşte evlenirse evden de uzaklaşır misss gibi daha güzell.Bnm ki de tek erkek bi de gorumcem var benden iki yaş büyük ben ikinciyi dogurunca evlenmem lazım tiplerine girdi
Sevgilisi ile barıştı daha yeni allahim diyorum insallah evlenirler kv onunla ilgilenir gorumcem iyidir ama bana zararı yok anaso ile zaten anlasamiyoryoncambenim
Evli değilmi , ohhhh ne güzel cidden hayat ona güzel çocuğa bakanda var, birde bakana karışmaaa bakmıyosan yaniSırf kıskançlıktan yani
Benim Görümcem ara sıra şehir dışına çıkıyor iş için. Hayat ona güzel. Eve geliyor yemeği yapılmış
Evi temizlenmiş . Çocuğu ders çalıştırılmış.
Bir de yetmiyor anasına bazı şeyler icin kızıyor
Öyleleri çok şanslı oluyor nedense
Evli evet.Evli değilmi , ohhhh ne güzel cidden hayat ona güzel çocuğa bakanda var, birde bakana karışmaaa bakmıyosan yani
Doktorum catı ölçüsünün öyle dısardan ölculebılecek bısey olmadıgını soyledı parmakla ölculen bır varsayım esas olan ultrasonografıyle kemık olcumu yapıp bebegın bas cevresı ölcusuyle karsılastırmakmıs .Bu kadar teferuatlı bıseyı mıllet bı bakısta gozlerıyle nasıl yorumluyor hayret bısey.Aynen. Bir insanın çatı darlığı sebebiyle doguramamasi da çok ender bir şey bence. Bebeğin aşırı büyük olması ya da annenin raşitizm geçirmiş olması falan lazım. Ama bana herkes senin çatın dardır nasıl dogurcan falan diyo
Normal doğum yapan arkadaşlarımın hiçbirinde genişleme problemi olmadi. Hatta biri vajinismus geçmişi olan biriydi, sıkıntıları vardı, normal yapınca genişleyip rahatlayacağını düşündü ama aynı eski haline döndü dedi sonra. Keşke genişleseydi falan dediHiçbir sey okumam diyorum inadına simdi karşıma şey çıkıyor
Normal doğum sonrası daraltma ameliyatı olma ihtiyacı hissedenlerim konuları
Çatımı nasıl anladınız diye sorsana lütfenAynen. Bir insanın çatı darlığı sebebiyle doguramamasi da çok ender bir şey bence. Bebeğin aşırı büyük olması ya da annenin raşitizm geçirmiş olması falan lazım. Ama bana herkes senin çatın dardır nasıl dogurcan falan diyo
Ne güzel yaaaaa daha ne istiyoooooo missss gibi.......
Evli evet.her şeyini kayın validem yapıyor.
Her dakika anasına laf sokarNe güzel yaaaaa daha ne istiyoooooo missss gibikaşınıyo görümcen
Ayyyy ben bunu bi topikde görmüştüm, vajinismusmuş, nasıl ne hikmetse hamile kalmış nasıl kaldıysaNormal doğum yapan arkadaşlarımın hiçbirinde genişleme problemi olmadi. Hatta biri vajinismus geçmişi olan biriydi, sıkıntıları vardı, normal yapınca genişleyip rahatlayacağını düşündü ama aynı eski haline döndü dedi sonra. Keşke genişleseydi falan dedi
Canım gelinim diye sana sarılıyodur bence sen öyle değilsennn , kızından çekinceHer dakika anasına laf sokar
Kavga eder
Suyunu fazla vermişler
Fazla yüzün sonucu bu
Ohhh rahatlamışsındırKızlar bu arada bugun agdaya gıttım aslında gıtmeden bıraz konuyla ılgılı yorum okudum.bazıları agdadan sonra suyum geldı yada dogumu tetıklıyo gıbı konusmus.Benım mantıgıma pek yatmadı ve agda yaptırırsam daha ıyı hıssedecegımı dusunup gıttım.
Normalden bıraz daha fazla canım acıdı onun dısında sorun yok bugun yarın dogurmazsam isteyen gıdebılır
Aman bana sarılmasın. Herkes hak ettiğini yaşıyor olay bu bence. Şu haldeyim " yapılacak bir iş var mı" diye sormuş degil.Canım gelinim diye sana sarılıyodur bence sen öyle değilsennn , kızından çekince
Kızı oluncaaaa kapının arkasına atıyolar sorunları bence olayları görmüyolar,Aman bana sarılmasın. Herkes hak ettiğini yaşıyor olay bu bence. Şu haldeyim " yapılacak bir iş var mı" diye sormuş degil.
Ben adil insanı severim
Kızıyla bir ömür kavgalı günler diliyorum. Işını gücünü yaptıkça nankörlük görüyor
Hak ediyor işte
Ben de lafımdan geri kalmıyorum zatenKızı oluncaaaa kapının arkasına atıyolar sorunları bence olayları görmüyolar,
aynısını sen yapsannn senden kötüsü olmazdı eminimbencede hak eden ettiğini görüyo bi şekildeeeee
Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir doğum şeklinin fanatiği olunmasını doğru bulmuyorum elbet, ama bir bebeği olabilen en sağlıklı ve geç tarihte almak doğru olanı.Dünya genelinde bir çocuğun 1-2 hafta erken doğmasının ve sezaryenle alınmasının bağışıklık sistemini/akciğer gelişimini/ astım-alerji olma riskini etkiledigine dair kanıtlar bir bir sunuluyor. Bunu inkar eden sağlıkçı son yayınları hiç takip etmiyor ya da etse de işine gelmediği için kabul etmiyor diye düşünürüm ben.İşte belki de sadece Türkiye'de bu denli rahatlık var bu konuda. İnsan kesip biçmek isteğe bağlı olmamalı bence.
Sağlıkçıların bu konuda daha aydınlatıcı ve moral verici olması gerek gibi. Türkiye'de normal giden birşey yok maalesef
Kız bilmiyorum ki, popomda yaziyo herhalÇatımı nasıl anladınız diye sorsana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?