- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.321
VayyyyyyyBen de lafımdan geri kalmıyorum zaten
Kendi kendilerine takılsınlar.
Herkes işine geldiği gibi işte.
Hak ettiği sekilde ve yerde
İzlemesi cok keyifli zatenVayyyyyyyUzakdan izleeeee enngüzeli
Kızlar bir arkadaş vardı, hani bebişin elinde bir anomali görüşmüştü.. O arkadaşın ismi neydi, acaba durumunda bir değişiklik oldu mu, gece gece aklıma takıldı
Sennnnn
Ve
Onlar
Dikişlerin şimdi zorluyormuBenim iki kız da bunun gibi yukarıdaydı hiçte inmediler ikisini de 38+5 te zorla çıkardıkBenimkilerin rahatı yerinde oluyor poh mu var da gelicez diyorlar haklılar Ama 3.daha erken olabilir dedi dr dikişleri zorlayabilir diye belki yine de temmuzu görürüz her türlü
Tamam sagolasın. B12 düsunce carpinti oliyor da ben de unutkanlik vs cabası. Fiyatı ne ki bunu?Benim kullandığım bu oldukça faydalı oldu bana
Vajinusmus feci bir bela, allah vermesin başa. Bu yüzden aşılama ile hamile kalmaya kalkan insanlar var. Bazen hic bir problemi olmayan insanlarda doğum sonralarında vajinusmus benzeri şeyler ortaya çıkabiliyor geçici. Aman yavrım, tövbe de alay etmeAyyyy ben bunu bi topikde görmüştüm, vajinismusmuş, nasıl ne hikmetse hamile kalmış nasıl kaldıysa
Birde üstüne normal doğum yapmış nasıl yaptıysaaaa hepsi şok edici
Doğum dan sonra genişler sanmış , yine vajinismuslığı devam etmiş eşiyleee olmamışdeğişik olaylar var ya
Ben de ilkinde gebelik boyunca gittim. Ama can fazla yanıyo sanki. Bunda bir kez gittim. Bir kez de dogum öncesi giderim, tabii erken doğurmazsamKızlar bu arada bugun agdaya gıttım aslında gıtmeden bıraz konuyla ılgılı yorum okudum.bazıları agdadan sonra suyum geldı yada dogumu tetıklıyo gıbı konusmus.Benım mantıgıma pek yatmadı ve agda yaptırırsam daha ıyı hıssedecegımı dusunup gıttım.
Normalden bıraz daha fazla canım acıdı onun dısında sorun yok bugun yarın dogurmazsam isteyen gıdebılır
Benim vajinismus geçmişim var ama ben tabi yendimde hamile kaldımda , inşaşşah doğumdan sonra tekrarlamazVajinusmus feci bir bela, allah vermesin başa. Bu yüzden aşılama ile hamile kalmaya kalkan insanlar var. Bazen hic bir problemi olmayan insanlarda doğum sonralarında vajinusmus benzeri şeyler ortaya çıkabiliyor geçici. Aman yavrım, tövbe de alay etmeburda bdv ye dönmeyelim doğum sonrası
Yarın herkes gidiyo galibaaaaa kontrole baya kişi varSon hafta diye yapmam gereken ne varsa yetiştirmeye çalışıyorum yarında randevum var heyecan bastınst alirim belki demisti ama sonra işim var haftaya yapsak diyeceğim bakalim ne diyecek
Gorüs günü gibiYarın herkes gidiyo galibaaaaa kontrole baya kişi var
Hadi yaaaa bi baksaydın ayağına bacağınaaaa 4 hafta dahaaaGorüs günü gibizaten yakında ultrasonda görunmeyecekler beni 36 sonrası almadı hic ultrasona. Nst yapıp yolladı.
Hangi 4 haftaHadi yaaaa bi baksaydın ayağına bacağınaaaa 4 hafta dahaaaaynen büyüdüler herhalde gözükmüyo
Ee hamilelikte nadasa çekildiğim hepinizBenim vajinismus geçmişim var ama ben tabi yendimde hamile kaldımda , inşaşşah doğumdan sonra tekrarlamazbunları okuyunca aklıma geliyo bdv dönmeyiz inşaşlah
Sen özel hayatlarımıza zeval verme rabbiiim, subhaneke dinimiz aminBenim vajinismus geçmişim var ama ben tabi yendimde hamile kaldımda , inşaşşah doğumdan sonra tekrarlamazbunları okuyunca aklıma geliyo bdv dönmeyiz inşaşlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?