Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bir arkadaş vardı, hani bebişin elinde bir anomali görüşmüştü.. O arkadaşın ismi neydi, acaba durumunda bir değişiklik oldu mu, gece gece aklıma takıldı

Dikişlerin şimdi zorluyormu

Vajinusmus feci bir bela, allah vermesin başa. Bu yüzden aşılama ile hamile kalmaya kalkan insanlar var. Bazen hic bir problemi olmayan insanlarda doğum sonralarında vajinusmus benzeri şeyler ortaya çıkabiliyor geçici. Aman yavrım, tövbe de alay etme burda bdv ye dönmeyelim doğum sonrası

Ben de ilkinde gebelik boyunca gittim. Ama can fazla yanıyo sanki. Bunda bir kez gittim. Bir kez de dogum öncesi giderim, tabii erken doğurmazsam

Son hafta diye yapmam gereken ne varsa yetiştirmeye çalışıyorum yarında randevum var heyecan bastı nst alirim belki demisti ama sonra işim var haftaya yapsak diyeceğim bakalim ne diyecek

Benim vajinismus geçmişim var ama ben tabi yendimde hamile kaldımda , inşaşşah doğumdan sonra tekrarlamaz bunları okuyunca aklıma geliyo bdv dönmeyiz inşaşlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…