Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen işte ameliyattan bi kaç saat sonra uyuşukluk gecince bastırıyolarmış inşaşşah banada yapmazlar
sanırım o kum torbası eskiden varmış, şuan kimse söylemiyo onu
Durun açıklıyorum bana doğumdan sonra hafifçe bastirdilar , kanama oldu hafiften ve Dr çok iyi dedi ve gitti. Normal doğum sonrası kesinlikle can yakan bir olay degildi. Ötekini bilemedim

Len görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Görümce elti ne ararsan var bende cift çift hemde ama varlar mi yoklar mi tartışılır pek muhatap değilim. Hatta biri çok yakın bize aynı şehirdeyiz hiç lütfedip gelmedi abisine. Bizde gitmedik. Bayramda denk gelirse annelerinde görüyorum oda her zaman olmuyor

İştr boyle muhabbetler cok duyuyorum,yazik olmus kiza ama ya

20si ikizler 25 yengeç maşallah çok güzel boyu kilosu. Tansiyon sonlarda artıyor kan basıncıda çok.güzel kilo almış zaten sıkıntısız doğar insaallah.

Durun açıklıyorum bana doğumdan sonra hafifçe bastirdilar , kanama oldu hafiften ve Dr çok iyi dedi ve gitti. Normal doğum sonrası kesinlikle can yakan bir olay degildi. Ötekini bilemedim
Normal dogurursam tamam da sezaryen olursam bastırtmam ben len akşam haberlerinde dikişleriyle hastane personelinden kaçmaya çalışan kadın diye görürsünüz beni gözlerimde siyah şerit ya da yüzüm kareli

Normal dogurursam tamam da sezaryen olursam bastırtmam ben len akşam haberlerinde dikişleriyle hastane personelinden kaçmaya çalışan kadın diye görürsünüz beni gözlerimde siyah şerit ya da yüzüm kareli
Ayyyy bende bendeeeee, doktorunu dövdü diye çıkabilirim haberlere
Oyuzden dedim yaaa normal doğurursam bastırsında
Sezeryan dikişime bastırırsa flim kopar benden

Kiz ben hamile oldugumdan beridir ağdaya gidiyorum , hic sorun yok bi sıkıntım olmadi bu konuda yani agdaya devamm

Hadi yaaaa gelir gelir abilerine benzer belki demekki erkeklere geç gelir diyolardı demekki öyle bişi yok erken gelende var
Alakası yok bence. Anne bebek yapısı etken. Bana normal dogurman imkansız derlerdi mesela canım feci tatlı normalde. Sonra bir doktora gittim acile yakın diye muayene ederken acayip canım yandı senin catın dat imkansıza yakın normal doğum dedi tabi ben kale almadım onu kendi doktorumda dikişsiz normal doğum yaptım 2 kere. Yani her doğum kendine özel.

Ooo çok ucuza almışsın bedava . Hem de çok ince tam deniz nemli bolgeler için ideal güle güle giysin
Bilmiyordum canim ben acı yenmez biliyordum
Bu konuları hiç bilmiyorum canım öğrenmiş oldum
Annem de öyle ille hastane çantana yelek koy diuo , anne temmuz un ortası diyorum hem de yaştan yani hastane odaları sıcak olur . Yok sen hilmezsin ille koy dedi sabahllik var diyorum Sabahlık örgü yelek gibi tutmaz diyo

Kızlar, farkında mısınız ciddi olarak zamanımız azaldı
Aman o az zaman da bitse de kucağımıza alsak .
Bu ödem beni korkutuyor günde beş kere tansiyon ölçüyorum hiç yoktu bu akşam başladı şişmeye
Son bi kaç gündür çok şişti ellerim ayaklarım korkuyorum ölçüyorum tansiyon henüz 9 u geçmedi ama ben yine de yarın protein kacagi var mı diye idrar testi isticem
Kizlar bebem kayboldu karnim kucucuk olmus niye boyle oldu
Benim de benim de.. karnım iyide aşağı indi ve söndü sanki giderek şişmesi gerekirken karnim küçüldü gibi . Goguslerim de söndü öyle geliyor bana hiç dolgun değil

Güzel açıklama olmuş canım teşekkürler. Ben de yarın idrar testi isticem insallah
Yok cnm olabilirmiş.
Krem verdi artık.kullanmaya başla diye.
Lashion benzeri ama katkısız diyo
İsmi nedir acaba kremin ??
Ben de özel hastaneye gidiyorum ama ebem yok ya.. benim neden ebem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…