- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.341
Hepsi toptan olmasın yaLen görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Durun açıklıyorumAynen işte ameliyattan bi kaç saat sonra uyuşukluk gecince bastırıyolarmışinşaşşah banada yapmazlar
sanırım o kum torbası eskiden varmış, şuan kimse söylemiyo onu
Görümce elti ne ararsan var bende cift çift hemdeLen görümce daha kötü bence . Elti el kızıdır görümce anasının kızı
Anası her koşulda kızının arkasında olur
Tam hatırlamıyorum 60 70 civarıydıTamam sagolasın. B12 düsunce carpinti oliyor da ben de unutkanlik vs cabası. Fiyatı ne ki bunu?
İştr boyle muhabbetler cok duyuyorum,yazik olmus kiza ama yaBen bunu kv bile söyledim iyiki yok yoksa kıskanırıdm diyedirek hiç affetmem,
Bi tane arkadsşim var evlendi kız 1+1de yaşıyo kirada altınlarını aldılar kızın elinden
Geçen sene eltisi geldi 3+1 ev aldılar kıza 100 bin tl takı taktılar evi herşey yeni dekarayon evlerinden çok elit
Gelde olay yaratmaaa eşitlikmi bu, bu olayı görünce dahada elti istemedim
Oooooooo ozman seninde erken gelebilir haziran olabilirisnHangi 4 haftabiri 37de biri 38in ilk günü dogdu
HahahhhaEe hamilelikte nadasa çekildiğim hepinizbak bana hiç dert ediyor muyum
AminnnnnSen özel hayatlarımıza zeval verme rabbiiim, subhaneke dinimiz amin
Gelmez bu sefer hissediyorumOooooooo ozman seninde erken gelebilir haziran olabilirisn
Hahahhha
Ama normal doğum sanırım seninkiDurun açıklıyorumbana doğumdan sonra hafifçe bastirdilar , kanama oldu hafiften ve Dr çok iyi dedi ve gitti. Normal doğum sonrası kesinlikle can yakan bir olay degildi. Ötekini bilemedim
Valla yazıkkkkk gördükçe üzülüyorumİştr boyle muhabbetler cok duyuyorum,yazik olmus kiza ama ya
20si ikizler 25 yengeçBugün doktora gittim kilo 2700 boy 49 herşey yolunda sadece tansiyon biraZ artmaya başladığından tansiyon ilacımı 3 e yükseldi 3. Kez nst ye bağlandım bi sıkıntı çıkmadı
20 25 gibi sezeryan a alalım dedi sonunda hayırlısı bakalım
Normal dogurursam tamam da sezaryen olursam bastırtmam ben lenDurun açıklıyorumbana doğumdan sonra hafifçe bastirdilar , kanama oldu hafiften ve Dr çok iyi dedi ve gitti. Normal doğum sonrası kesinlikle can yakan bir olay degildi. Ötekini bilemedim
MaşallahBugün doktora gittim kilo 2700 boy 49 herşey yolunda sadece tansiyon biraZ artmaya başladığından tansiyon ilacımı 3 e yükseldi 3. Kez nst ye bağlandım bi sıkıntı çıkmadı
20 25 gibi sezeryan a alalım dedi sonunda hayırlısı bakalım
Hadi yaaaa gelir gelir abilerine benzer belkiGelmez bu sefer hissediyorumbayramda gelip heyecan yaşatacak kesin
Ayyyy bende bendeeeee, doktorunu dövdü diye çıkabilirim haberlereNormal dogurursam tamam da sezaryen olursam bastırtmam ben lenakşam haberlerinde dikişleriyle hastane personelinden kaçmaya çalışan kadın diye görürsünüz beni gözlerimde siyah şerit ya da yüzüm kareli
Kiz ben hamile oldugumdan beridir ağdaya gidiyorum , hic sorun yok bi sıkıntım olmadi bu konuda yani agdaya devammKızlar bu arada bugun agdaya gıttım aslında gıtmeden bıraz konuyla ılgılı yorum okudum.bazıları agdadan sonra suyum geldı yada dogumu tetıklıyo gıbı konusmus.Benım mantıgıma pek yatmadı ve agda yaptırırsam daha ıyı hıssedecegımı dusunup gıttım.
Normalden bıraz daha fazla canım acıdı onun dısında sorun yok bugun yarın dogurmazsam isteyen gıdebılır
Alakası yok bence. Anne bebek yapısı etken. Bana normal dogurman imkansız derlerdi meselaHadi yaaaa gelir gelir abilerine benzer belkidemekki erkeklere geç gelir diyolardı demekki öyle bişi yok erken gelende var
Ooo çok ucuza almışsın bedava . Hem de çok ince tam deniz nemli bolgeler için ideal güle güle giysinEki Görüntüle 3076177 alın size hastane çıkışıyılların bebek mağazası var burda, öğlen arası oraya gidip didikledim. Bu 5 parçayı 37.50ye aldım kumaşı da nasıl incecik, pamuk, yumuşacık
Bilmiyordum canim ben acı yenmez biliyordumHani hamilelere sen yüklüsün, sen ağırsın derler ya bu hafta bunu baya baya hissettim.
Bayır ve merdiven çıkarken insanüstü çaba harcıyorum. Yanıyorum her bi yerimden ter boşalıyor. Yanaklarım futbol maçı yapmış gibi kıpkırmızı oluyor
Dışarı çıkmak zorundayım çünkü çocuğu okula getirip götürüyorum.
Ömrümde hiç bu yaz kadar zorlanmadım. Kaldı ki daha önce de hamilelik yaşadım. Ama onda hiç böyle zorlanmamıştım.
Dün duşta eğilip ayaklarıma ulaşamadım. Ayağımı yukarı kaldırayım dedim onda da zorlandım
Ve çok çirkinleştim
Hayırlısıyla az kaldı ama vücudum bana ağır geliyor..
Bebekte süt alerjisi var mı yok mu bilinmiyor henüz ve laktik asit nedeniyle çok gaz yapmasın diye yemeyin diyorlar..
Şimdi biri gelip bana hiç yasaklamadılar herşeyi yedim der ama ben baya süre bu direktife uydum
Hastaneden çıkarken hemşire özellikle geldi belgeleri verirken süt ürünleri, soğan ve bakliyat bir süre tüketmeyin demişti.
Zaten çok aradığım şeyler değildi zorlanmadım
Sonra da bakliyatlara hep kimyon falan ekledim..
Bu konuları hiç bilmiyorum canım öğrenmiş oldumAslında bu durumda bunyeyle alakali , ama mesela kuru fauslye nohut yesil mercimek bunlar normal insanada gaz siskinlik yapip rahatsiz eder dikkat etmekte fayda var.
Mesela kıyma kebabı yemistim kizimda ve kakasi cok kotu kokuyordu o gece uyumamisti bidaha yemedim ,yani deneye deneye öğrenilcek artik bu.mevzu ki kiyma hazmetmesi zor olur zaten
Annem de öyle ille hastane çantana yelek koy diuo , anne temmuz un ortası diyorum hem de yaştan yani hastane odaları sıcak olur . Yok sen hilmezsin ille koy dedi sabahllik var diyorum Sabahlık örgü yelek gibi tutmaz diyoEt yemeklerine bolca kimyon koyduk biz gazı alsın diye, yedim ben hunharcatemmuz ortası bi de lohusa halimle kurufasulye/nohut yemem zaten herhalde hani ne bileyim kavun gibi, süt gibi falan gaz yapacak şeyleri yemedim çünkü gaz olunca sezaryen dikislerinin acısından kıvranıyorsun. Ekim ayıydı deli deli hoşaf içmiştim. Ay bi de hem annem hem kaynanam başımda, sıcak icirmislerdi kizz, ılık olcakmis soğuk şöyle yaparmış böyle yaparmış.. bu sefer yemezler, buz gibi icicem yiyicem her şeyden.
Bir de ayağına çorap giy muhabbeti var, ulen ben kara kışta giymiyorum çorabı.. bu sefer terlik çorap giy diyene terlik çorap fırlatıcam
Aman o az zaman da bitse de kucağımıza alsak .Kızlar, farkında mısınız ciddi olarak zamanımız azaldı
Son bi kaç gündür çok şişti ellerim ayaklarım korkuyorum ölçüyorum tansiyon henüz 9 u geçmedi ama ben yine de yarın protein kacagi var mı diye idrar testi isticemBu ödem beni korkutuyor günde beş kere tansiyon ölçüyorum hiç yoktu bu akşam başladı şişmeye
Benim de benim de.. karnım iyide aşağı indi ve söndü sanki giderek şişmesi gerekirken karnim küçüldü gibi . Goguslerim de söndü öyle geliyor bana hiç dolgun değilKizlar bebem kayboldu karnim kucucuk olmus niye boyle oldu
Güzel açıklama olmuş canım teşekkürler. Ben de yarın idrar testi isticem insallahKızlar bugun tansıyon durumumu ıkıncı bır doktora danıstım
Böyle bı durum yasayanlara fıkır olsun dıye anlatıyorum
Doktor tansıyon yukseklıgı durumunda peşin fikirli olmamak gerektıgını soyledı.Öncelıkle bana tablo verdı bır hafta boyunca sabah ögle aksam sakinken tansıyonumu ölçüp not alıcam.
Benden karaciger enzimi testi (ast-alt) istedi.Eger tansıyonum yuksek seyredıyorsa karaciger hasarı var mı dıye bakacak.Ayrıca idrar tahlılı de istedi bunda da protein kacagı var mı dıye bakacak.
Tüm bu testlerden sonra sonuca gore bır yol harıtası belırlıcez.Gerekırse hap kullanıcaz ve kontrollerı sıklastırıcaz
Bu doktorun mantıgını daha cok begendım.Dogru bı yol ızledıgını dusunuyorum.Sanırım hastanemı ve doktorumu bu hafta ıtıbarı ıle degıstırıyorum
Eger bebegım gununden erken alınacaksa da bunun gercekten oyle olması gerektıgı ıcın olmasını isterim.
Allah herkesı doktor gorunumlu tüccarlardan korusun.
İsmi nedir acaba kremin ??Yok cnm olabilirmiş.
Krem verdi artık.kullanmaya başla diye.
Lashion benzeri ama katkısız diyo
Ben de özel hastaneye gidiyorum ama ebem yok ya.. benim neden ebem yokBenim ebem çok sevimlihep moral veriyo, sarılıyo, sakinlestiriyo. Doğumda da iyi destek olacağına inanıyorum. Keşke devlet hastanelerindeki ebeler de bu kadar zor şartlarda bu kadar yoğun çalışmasa da, herkes ebe yardımını dilediğince alabilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?