- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.361
He he sussValla yazıkkkkk gördükçe üzülüyorumallah bizi korumuş
Normal evetAma normal doğum sanırım seninki
Çok sevindim başka birine gitmene. Ve eminim çıkmayacak sorun ki çıksa bile bir sürü sebep olacak içinde acaba kalmayacak. Tek degerle diğer doktorun bu tepkisi bence sadece sezeryana yönlendirmekle ilgili. Yine öyle olabilir ama sebepleri bilirsin böylece ve için rahat eder.Kızlar bugun tansıyon durumumu ıkıncı bır doktora danıstım
Böyle bı durum yasayanlara fıkır olsun dıye anlatıyorum
Doktor tansıyon yukseklıgı durumunda peşin fikirli olmamak gerektıgını soyledı.Öncelıkle bana tablo verdı bır hafta boyunca sabah ögle aksam sakinken tansıyonumu ölçüp not alıcam.
Benden karaciger enzimi testi (ast-alt) istedi.Eger tansıyonum yuksek seyredıyorsa karaciger hasarı var mı dıye bakacak.Ayrıca idrar tahlılı de istedi bunda da protein kacagı var mı dıye bakacak.
Tüm bu testlerden sonra sonuca gore bır yol harıtası belırlıcez.Gerekırse hap kullanıcaz ve kontrollerı sıklastırıcaz
Bu doktorun mantıgını daha cok begendım.Dogru bı yol ızledıgını dusunuyorum.Sanırım hastanemı ve doktorumu bu hafta ıtıbarı ıle degıstırıyorum
Eger bebegım gununden erken alınacaksa da bunun gercekten oyle olması gerektıgı ıcın olmasını isterim.
Allah herkesı doktor gorunumlu tüccarlardan korusun.
Bende başladım her gece doğurmayaNormal evetasıl sezaryen sonrası öyle bir islem yapılamaz dikişler ne olur sonra kesin rüyamda bu bastırma olaylarını göreceğim
Hemde dikişsiz harikaaaaaaaAlakası yok bence. Anne bebek yapısı etken. Bana normal dogurman imkansız derlerdi meselacanım feci tatlı normalde. Sonra bir doktora gittim acile yakın diye muayene ederken acayip canım yandı senin catın dat imkansıza yakın normal doğum dedi tabi ben kale almadım onu kendi doktorumda dikişsiz normal doğum yaptım 2 kere. Yani her doğum kendine özel.
Benmde karnim cok indiOoo çok ucuza almışsın bedava . Hem de çok ince tam deniz nemli bolgeler için ideal güle güle giysin
Bilmiyordum canim ben acı yenmez biliyordum
Bu konuları hiç bilmiyorum canım öğrenmiş oldum
Annem de öyle ille hastane çantana yelek koy diuo , anne temmuz un ortası diyorum hem de yaştan yani hastane odaları sıcak olur . Yok sen hilmezsin ille koy dedi sabahllik var diyorum Sabahlık örgü yelek gibi tutmaz diyo
Aman o az zaman da bitse de kucağımıza alsak .
Son bi kaç gündür çok şişti ellerim ayaklarım korkuyorum ölçüyorum tansiyon henüz 9 u geçmedi ama ben yine de yarın protein kacagi var mı diye idrar testi isticem
Benim de benim de.. karnım iyide aşağı indi ve söndü sanki giderek şişmesi gerekirken karnim küçüldü gibi . Goguslerim de söndü öyle geliyor bana hiç dolgun değil
Güzel açıklama olmuş canım teşekkürler. Ben de yarın idrar testi isticem insallah
İsmi nedir acaba kremin ??
Ben de özel hastaneye gidiyorum ama ebem yok ya.. benim neden ebem yok
Bu gece bende göreceğim benceNormal evetasıl sezaryen sonrası öyle bir islem yapılamaz dikişler ne olur sonra kesin rüyamda bu bastırma olaylarını göreceğim
Burada bence önemli olan ne istediğin neye hazır olduğun. Sezeryanda olsa üzülmem asla kısmet neyse o. Doğum sekli değil bebeğin ve benim iyi hissetmem olmam önemli. Asıl olay doğumda değil zaten sonrasindaHemde dikişsiz harikaaaaaaakimseyi dinlememek gerekiyo demekki kulak asmamak, boşuna sezeryan olsa dikiş olucaktı belkide Ayyy inşallah buda böyle güzel geçer
İlk gebelikte iniyor 2. 3.cüde olmuyor ama. Doğum yaklaşıyor ya normal aslında.Benmde karnim cok indiyumusacik oldu amlamadim çocuğum sigamiyordu noldu simdi
Aynennn sanırım öyle herkesi okuyorum sezeryanda olsa normalde olsa en kötü 5gün ağrı çekiyosun ve sonra bebekle baş başa kalıyosunBurada bence önemli olan ne istediğin neye hazır olduğun. Sezeryanda olsa üzülmem asla kısmet neyse o. Doğum sekli değil bebeğin ve benim iyi hissetmem olmam önemli. Asıl olay doğumda değil zaten sonrasinda
Kuzum ebeyi özel tuttum. 33 yıllık deneyimli ve cook sempatik, anacan bir ebem var. Ben ssvd gebesiyim o yüzden ebe olayını zorunlu tutuyor doktorum.Ooo çok ucuza almışsın bedava . Hem de çok ince tam deniz nemli bolgeler için ideal güle güle giysin
Bilmiyordum canim ben acı yenmez biliyordum
Bu konuları hiç bilmiyorum canım öğrenmiş oldum
Annem de öyle ille hastane çantana yelek koy diuo , anne temmuz un ortası diyorum hem de yaştan yani hastane odaları sıcak olur . Yok sen hilmezsin ille koy dedi sabahllik var diyorum Sabahlık örgü yelek gibi tutmaz diyo
Aman o az zaman da bitse de kucağımıza alsak .
Son bi kaç gündür çok şişti ellerim ayaklarım korkuyorum ölçüyorum tansiyon henüz 9 u geçmedi ama ben yine de yarın protein kacagi var mı diye idrar testi isticem
Benim de benim de.. karnım iyide aşağı indi ve söndü sanki giderek şişmesi gerekirken karnim küçüldü gibi . Goguslerim de söndü öyle geliyor bana hiç dolgun değil
Güzel açıklama olmuş canım teşekkürler. Ben de yarın idrar testi isticem insallah
İsmi nedir acaba kremin ??
Ben de özel hastaneye gidiyorum ama ebem yok ya.. benim neden ebem yok
Valla anlamadim bugun ici bos gibi dogurmusumda sadece sislik kalmis gibi bebek hareket etmese dustu dicemİlk gebelikte iniyor 2. 3.cüde olmuyor ama. Doğum yaklaşıyor ya normal aslında.
Bende doula çalışacağım bu sefer. İlkinde vardi faydası olmustu. İkincide çok ani oldu yetişemedi. Ebe kadar olmaz ama bence çok faydası oluyor.Kuzum ebeyi özel tuttum. 33 yıllık deneyimli ve cook sempatik, anacan bir ebem var. Ben ssvd gebesiyim o yüzden ebe olayını zorunlu tutuyor doktorum.
Yelek meselesine gelinceevde beyaz yün örgü bir yelek var tek görevi doguranlara ve ameliyat geçirenlere sıcaklık sağlamak hastane hastane gezip geri geliyo. Ne safra keseleri ne miyomlar aldırdı o yelek 3 kere öpüp başımızdan çevirip öyle katliyoruz
Evet deseydin nerdeyse 35 hafta bitiyor yakında doğumValla anlamadim bugun ici bos gibi dogurmusumda sadece sislik kalmis gibi bebek hareket etmese dustu dicembabannem geldi zaten karnin dusmus dogurcan sen dedi korkuttu gitti
Masallah boyu kilosu çok iyi canımBugün doktora gittim kilo 2700 boy 49 herşey yolunda sadece tansiyon biraZ artmaya başladığından tansiyon ilacımı 3 e yükseldi 3. Kez nst ye bağlandım bi sıkıntı çıkmadı
20 25 gibi sezeryan a alalım dedi sonunda hayırlısı bakalım
Yapmaaaa burda takıl boşver onlarıBdv de takılıyorum uyku tutmadı her an tutamayıp kendimi birseyler yazıp ban yiyebilirim
Benimde dolgundu 1 ay önceye kadar ama şu aralar söndü dogum yaklastikca süte hazirliga geziciyor galiba , dogum yapinca geri dolacak merak etmeKizlar benim goguslerim hiç büyümedi söylemiştim zaten . Hadı buyumeyi geçtim ama olanı da söndü.. havası inmiş balon gibi oldu. Dolgun şiş olması gerekirken alla alla nedendir ki ??
Kesinlikle faydası var tabii. Düşünsene sancilar sırasında sana masaj yapacak. Yapılacak masaj çeşitlerini gösterdi de şöyle, şimdi bile çok iyi geliyor.Bende doula çalışacağım bu sefer. İlkinde vardi faydası olmustu. İkincide çok ani oldu yetişemedi. Ebe kadar olmaz ama bence çok faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?