Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok sevindim başka birine gitmene. Ve eminim çıkmayacak sorun ki çıksa bile bir sürü sebep olacak içinde acaba kalmayacak. Tek degerle diğer doktorun bu tepkisi bence sadece sezeryana yönlendirmekle ilgili. Yine öyle olabilir ama sebepleri bilirsin böylece ve için rahat eder.

Normal evet asıl sezaryen sonrası öyle bir islem yapılamaz dikişler ne olur sonra kesin rüyamda bu bastırma olaylarını göreceğim
Bende başladım her gece doğurmaya benim hiç bastırmadı. Plesanta için hafifçe dokundu onu hatırlıyorum ama çok çok basit birseydi oda.

Hemde dikişsiz harikaaaaaaa kimseyi dinlememek gerekiyo demekki kulak asmamak, boşuna sezeryan olsa dikiş olucaktı belkide Ayyy inşallah buda böyle güzel geçer

Benmde karnim cok indi yumusacik oldu amlamadim çocuğum sigamiyordu noldu simdi

Hemde dikişsiz harikaaaaaaa kimseyi dinlememek gerekiyo demekki kulak asmamak, boşuna sezeryan olsa dikiş olucaktı belkide Ayyy inşallah buda böyle güzel geçer
Burada bence önemli olan ne istediğin neye hazır olduğun. Sezeryanda olsa üzülmem asla kısmet neyse o. Doğum sekli değil bebeğin ve benim iyi hissetmem olmam önemli. Asıl olay doğumda değil zaten sonrasinda

Burada bence önemli olan ne istediğin neye hazır olduğun. Sezeryanda olsa üzülmem asla kısmet neyse o. Doğum sekli değil bebeğin ve benim iyi hissetmem olmam önemli. Asıl olay doğumda değil zaten sonrasinda
Aynennn sanırım öyle herkesi okuyorum sezeryanda olsa normalde olsa en kötü 5gün ağrı çekiyosun ve sonra bebekle baş başa kalıyosun allah sonrasınada kolaylık versin

Kuzum ebeyi özel tuttum. 33 yıllık deneyimli ve cook sempatik, anacan bir ebem var. Ben ssvd gebesiyim o yüzden ebe olayını zorunlu tutuyor doktorum.
Yelek meselesine gelince evde beyaz yün örgü bir yelek var tek görevi doguranlara ve ameliyat geçirenlere sıcaklık sağlamak hastane hastane gezip geri geliyo. Ne safra keseleri ne miyomlar aldırdı o yelek 3 kere öpüp başımızdan çevirip öyle katliyoruz

İlk gebelikte iniyor 2. 3.cüde olmuyor ama. Doğum yaklaşıyor ya normal aslında.
Valla anlamadim bugun ici bos gibi dogurmusumda sadece sislik kalmis gibi bebek hareket etmese dustu dicem babannem geldi zaten karnin dusmus dogurcan sen dedi korkuttu gitti

Bende doula çalışacağım bu sefer. İlkinde vardi faydası olmustu. İkincide çok ani oldu yetişemedi. Ebe kadar olmaz ama bence çok faydası oluyor.

Kizlar benim goguslerim hiç büyümedi söylemiştim zaten . Hadı buyumeyi geçtim ama olanı da söndü.. havası inmiş balon gibi oldu. Dolgun şiş olması gerekirken alla alla nedendir ki ??

Kizlar benim goguslerim hiç büyümedi söylemiştim zaten . Hadı buyumeyi geçtim ama olanı da söndü.. havası inmiş balon gibi oldu. Dolgun şiş olması gerekirken alla alla nedendir ki ??
Benimde dolgundu 1 ay önceye kadar ama şu aralar söndü dogum yaklastikca süte hazirliga geziciyor galiba , dogum yapinca geri dolacak merak etme

Bende doula çalışacağım bu sefer. İlkinde vardi faydası olmustu. İkincide çok ani oldu yetişemedi. Ebe kadar olmaz ama bence çok faydası oluyor.
Kesinlikle faydası var tabii. Düşünsene sancilar sırasında sana masaj yapacak. Yapılacak masaj çeşitlerini gösterdi de şöyle, şimdi bile çok iyi geliyor.
Kızlaar dogumda basinç bölgelerine yapılan masajlari da öğrenin, ananiza kocaniza kardeşinize yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…