- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.381
Psikolojik olarak çok etkisi oluyor. Bunda insaallah yetiştirde fayda ederKesinlikle faydası var tabii. Düşünsene sancilar sırasında sana masaj yapacak. Yapılacak masaj çeşitlerini gösterdi de şöyle, şimdi bile çok iyi geliyor.
Kızlaar dogumda basinç bölgelerine yapılan masajlari da öğrenin, ananiza kocaniza kardeşinize yaptırın
Benimki çok hevesli sağolsun, benle eğitimlere geldi, sorular sordu falan. Ama doğum anında nasıl bir performans olur bilemiyorumPsikolojik olarak çok etkisi oluyor. Bunda insaallah yetiştirde fayda ederdoğum sürecinde çok katkısı oldu ilkinde eşimden çok işe yaradi
Aynen benimde vardı oksijen maskesi bi yandan kusmak bi yandan ıkınma bi yandan nefes alma. Vakumla cekmek cok kotuydu yırtıklar orada olustu iste
Hiçbir sey okumam diyorum inadına simdi karşıma şey çıkıyor
Normal doğum sonrası daraltma ameliyatı olma ihtiyacı hissedenlerim konuları
Tansiyon 13 e çıkmaya başladı iyice artmadan önlem alalım dediMasallah boyu kilosu çok iyi canım
Tansiyon kaclarda?
Maşallah canım.Bugün doktora gittim kilo 2700 boy 49 herşey yolunda sadece tansiyon biraZ artmaya başladığından tansiyon ilacımı 3 e yükseldi 3. Kez nst ye bağlandım bi sıkıntı çıkmadı
20 25 gibi sezeryan a alalım dedi sonunda hayırlısı bakalım
Canım ben oturur pozisyonda cok rahatım. Ama şöyle bir koltuğa uzanayım diyorumKızlar hiç uyuyamıyorum ben, bebiş geceleri çok hareketli. Karnımın altına yastık falan koyuyorum sırtıma belime falan. Ama hiç istediğim rahatlığı bulamadımeşimde vampir gibisin sürekli ayaktasın diye dalga geçiyor artık
Göz altlarım morarmaya başladı uykusuzluktan...ve aşırı sinir yapıyor bu durum bende
İnşallah dursun ancak 38 olucam sağlıklı gelsin razıyım beklemeyeMaşallah canım.
İnşallah verdiği tarihlere kadar durur :)
Benimde bacaklarım sürtmeye başladı hiç bi zaman olmadı kaç kilo olursam olayımBişi dicem ama gülmek yok
Popom pişik olmuş ya
Şöyle aralıksız 2saat uyumuşluğum yok günlerdir. Artık ağlıyorum oturup öyle bir sinirlerim bozulduCanım ben oturur pozisyonda cok rahatım. Ama şöyle bir koltuğa uzanayım diyorum
Ama sürekli bebek yer değiştiriyor
Karnım yamuluyor . Ayak uzattım oturuyorum işte napim:)
Karnının altına yastık az da olsa ise yarıyor evet
Popo kilodan oldu galiba. Neyseki az kaldı doğuma.Benimde bacaklarım sürtmeye başladı hiç bi zaman olmadı kaç kilo olursam olayım
Ben de hamile yastığı var . Onunla yatıyorum . Daha dola dönüşlerde karnımın yanına alıyorum. Ama genelde kendini sırt üstü yatarken buluyorumŞöyle aralıksız 2saat uyumuşluğum yok günlerdir. Artık ağlıyorum oturup öyle bir sinirlerim bozuldu
Geceleri nasıl uyuyorsun canım ben mi yanlış yatıyorum anlamadım ki
Arkadaşım kendini pudralıyordu her banyodan sonra bebek pudrası sürüyorum yıkanmaktan bıktım diyordu 100 kilonun üzeri uğraşılır mı derdim ama şu an bana da mantıklı gelmeye başladıPopo kilodan oldu galiba. Neyseki az kaldı doğuma.
Aşırı kilolu insanlar ne yapıyor merak ediyorum. Memenin altı terler
Popon pişer
İç bacaklar birbirine çarpar....
Bepanten sürdüm. Pudra daha mi iyiydi yani?Arkadaşım kendini pudralıyordu her banyodan sonra bebek pudrası sürüyorum yıkanmaktan bıktım diyordu 100 kilonun üzeri uğraşılır mı derdim ama şu an bana da mantıklı gelmeye başladı
Terden yapışmayı engelliyor diye kullanıyordu seninki pişmiş canım bepaten iyileştirirBepanten sürdüm. Pudra daha mi iyiydi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?