Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Psikolojik olarak çok etkisi oluyor. Bunda insaallah yetiştirde fayda eder doğum sürecinde çok katkısı oldu ilkinde eşimden çok işe yaradi

Psikolojik olarak çok etkisi oluyor. Bunda insaallah yetiştirde fayda eder doğum sürecinde çok katkısı oldu ilkinde eşimden çok işe yaradi
Benimki çok hevesli sağolsun, benle eğitimlere geldi, sorular sordu falan. Ama doğum anında nasıl bir performans olur bilemiyorum zaten son kısımda katılıp katilmayacagina karar vermedik daha, emin değilim sancilar kisminda bir iki masaj yapsa razıyım ben

Aynen benimde vardı oksijen maskesi bi yandan kusmak bi yandan ıkınma bi yandan nefes alma. Vakumla cekmek cok kotuydu yırtıklar orada olustu iste

Kız bende vakumsuz baya yırtık oluştu. Cerrahi dikime alındım bir de uyutulup

O yüzden bu doktora detaylı bilgi vereceğim. Sezaryen derse hiç itiraz etmem şahsen. Sonuçta o yırtık da kolay iyileşmedi

Kızlar hiç uyuyamıyorum ben, bebiş geceleri çok hareketli. Karnımın altına yastık falan koyuyorum sırtıma belime falan. Ama hiç istediğim rahatlığı bulamadım eşimde vampir gibisin sürekli ayaktasın diye dalga geçiyor artık
Göz altlarım morarmaya başladı uykusuzluktan... ve aşırı sinir yapıyor bu durum bende

Maşallah canım.
İnşallah verdiği tarihlere kadar durur :)

Canım ben oturur pozisyonda cok rahatım. Ama şöyle bir koltuğa uzanayım diyorum
Ama sürekli bebek yer değiştiriyor
Karnım yamuluyor . Ayak uzattım oturuyorum işte napim:)

Karnının altına yastık az da olsa ise yarıyor evet

Şöyle aralıksız 2saat uyumuşluğum yok günlerdir. Artık ağlıyorum oturup öyle bir sinirlerim bozuldu
Geceleri nasıl uyuyorsun canım ben mi yanlış yatıyorum anlamadım ki

Şöyle aralıksız 2saat uyumuşluğum yok günlerdir. Artık ağlıyorum oturup öyle bir sinirlerim bozuldu
Geceleri nasıl uyuyorsun canım ben mi yanlış yatıyorum anlamadım ki
Ben de hamile yastığı var . Onunla yatıyorum . Daha dola dönüşlerde karnımın yanına alıyorum. Ama genelde kendini sırt üstü yatarken buluyorum

Popo kilodan oldu galiba. Neyseki az kaldı doğuma.

Aşırı kilolu insanlar ne yapıyor merak ediyorum. Memenin altı terler
Popon pişer
İç bacaklar birbirine çarpar....
Arkadaşım kendini pudralıyordu her banyodan sonra bebek pudrası sürüyorum yıkanmaktan bıktım diyordu 100 kilonun üzeri uğraşılır mı derdim ama şu an bana da mantıklı gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…