Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de hamile yastığı var . Onunla yatıyorum . Daha dola dönüşlerde karnımın yanına alıyorum. Ama genelde kendini sırt üstü yatarken buluyorum
İşte bende sırt üstü yattığımda rahat ediyorum sanki. Sonra içim rahat etmiyor sola döneyim diyorum. Sol tarafımda çürüdü artık.
Gerçi nasıl yatarsam yatayım bebek uyutmuyor. Gece gündüz rahat yok. Ne zaman uyuyor bu çocuk anlamıyorum

Yanlarım ağrımıyor
Dediğim gibi hamılr yastığı çok işime yarıyor . Zaten yan yatıldıgında karnının altına yastık şart.
Havada kalıyor göbek ve ağrıyor

Yanlarım ağrımıyor
Dediğim gibi hamılr yastığı çok işime yarıyor . Zaten yan yatıldıgında karnının altına yastık şart.
Havada kalıyor göbek ve ağrıyor
Yan yattığımda direk belimin oraya tekmelemeye başlıyor, rahat edemiyor sanki.
Sizinkiler rahat bırakıyor demek ki

Eşim uyurken sarılayım dedide tekme manyağı oldu adam. Tribe girdi beni hiç sevmeyecek diye

Ah birde eşim temas bağımlısı gibi soluma döndüğümde gelip sarılıyor itmeye kıyamıyorum yanlş anlayacak diye uyanikkende guzelce anlatıp uyariyorum uyku hali gelip yapisiyor Allahım kızgın külleri üstüme örtüyolar sanki kalkip geziyom bende evde napim

Bende bir tek ben böyle vampir gibi geziyorum sanıyordum

Yan yattığımda direk belimin oraya tekmelemeye başlıyor, rahat edemiyor sanki.
Sizinkiler rahat bırakıyor demek ki

Eşim uyurken sarılayım dedide tekme manyağı oldu adam. Tribe girdi beni hiç sevmeyecek diye
Yok canim nerde :)) yastıktan dolayı rahatım. Suan koltukta oturuyorum mesela, yatıyordum rahatsız oldum kalktım.
Hamile yastığı yatak odasında
Yatarken kullanıyorum üşendim buraya getirmeye:)
Karnım sürekli gergin halde.

Keşke bende alsaymışım yastığı. Şimdi bir ay içinde almaya değmez

Sen anlatiyorsun ya aaa bu resmen ben diyorum bir yanim bebek son ana kdar saglikli oldugu surece icimde kalsin diyor ama bir yanimda bir belirti olsada bi an öce dogursam diyorum Allah affetsin
Ayy bende öyleyim inanki. Zaman nasıl geçicek diye düşünüyorum artık hiç ilerlemiyor sanki. Sinirden herkeslede kavga halindeyim Uykusuzluktan çekilmez bir insan oldum resmen. Ayy süreklide ağlayasım geliyo uykum var diye

Bebek doğuncada uykusuzluk olacak keske şöyle son ana kadar uykunun tadini cikarip doguma enerjik ve dinamik gidebilseydik ki boyle bir hamile tipi varmi onuda merak ediyorum ... Birde bacaklarim cok odemli ve 30 haftadan snra gece ayri gundz ayri dayanilmaz agrilar kramplar oluyor diyorumki artk uykusuzluga raziyim beden sağlığıma kavusayim inşAllah hepimiz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…