- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.401
İşte bende sırt üstü yattığımda rahat ediyorum sanki. Sonra içim rahat etmiyor sola döneyim diyorum. Sol tarafımda çürüdü artık.Ben de hamile yastığı var . Onunla yatıyorum . Daha dola dönüşlerde karnımın yanına alıyorum. Ama genelde kendini sırt üstü yatarken buluyorum
Yanlarım ağrımıyorİşte bende sırt üstü yattığımda rahat ediyorum sanki. Sonra içim rahat etmiyor sola döneyim diyorum. Sol tarafımda çürüdü artık.
Gerçi nasıl yatarsam yatayım bebek uyutmuyor. Gece gündüz rahat yok. Ne zaman uyuyor bu çocuk anlamıyorum
Yan yattığımda direk belimin oraya tekmelemeye başlıyor, rahat edemiyor sanki.Yanlarım ağrımıyor
Dediğim gibi hamılr yastığı çok işime yarıyor . Zaten yan yatıldıgında karnının altına yastık şart.
Havada kalıyor göbek ve ağrıyor
Bende bir tek ben böyle vampir gibi geziyorum sanıyordumSelam gecelerin yargıcı geldi asla uyuyamayanlardan biride benimayaklarima bir ates basiyor asla uyuyamiyorum 30 haftadan sonra uykusuz geceler başladı bende ilk hamileliktede böyle olmuştu tabi uyumama sebeplerinden en önemli bir taneside bebek hareketliliği
Yok canim nerde :)) yastıktan dolayı rahatım. Suan koltukta oturuyorum mesela, yatıyordum rahatsız oldum kalktım.Yan yattığımda direk belimin oraya tekmelemeye başlıyor, rahat edemiyor sanki.
Sizinkiler rahat bırakıyor demek ki
Eşim uyurken sarılayım dedide tekme manyağı oldu adam. Tribe girdi beni hiç sevmeyecek diye
Sen anlatiyorsun ya aaa bu resmen ben diyorumBende bir tek ben böyle vampir gibi geziyorum sanıyordum
Ben okudum birazini geldim pek bi ekşın yok burdan devam etKızlar maşallah bir günde yine insan gibi konuşmamışsınız
Keşke bende alsaymışım yastığı. Şimdi bir ay içinde almaya değmezYok canim nerde :)) yastıktan dolayı rahatım. Suan koltukta oturuyorum mesela, yatıyordum rahatsız oldum kalktım.
Hamile yastığı yatak odasında
Yatarken kullanıyorum üşendim buraya getirmeye:)
Karnım sürekli gergin halde.
Öyle canım aynen. Yanına 2 yastık daha al :) sağına soluna koyKeşke bende alsaymışım yastığı. Şimdi bir ay içinde almaya değmez
Ayy bende öyleyim inanki. Zaman nasıl geçicek diye düşünüyorum artık hiç ilerlemiyor sanki. Sinirden herkeslede kavga halindeyimSen anlatiyorsun ya aaa bu resmen ben diyorumbir yanim bebek son ana kdar saglikli oldugu surece icimde kalsin diyor ama bir yanimda bir belirti olsada bi an öce dogursam diyorum Allah affetsin
O sebeple bir türlü sona ulaşamadım.xYanlız bugun 40 sayfa konuşmuşuz heeeeeeeherkesin katıldığı güzel bir gün oldu
Hiç sorma bu ne dedim ya, 30 sayfa ne konuşulmuş olabilir kesin biri doğurdu dedimBen okudum birazini geldim pek bi ekşın yok burdan devam et
10tanede yastık alsam bebek rahat durmuyor maalesef.Öyle canım aynen. Yanına 2 yastık daha al :) sağına soluna koy
Bebek doğuncada uykusuzluk olacak keske şöyle son ana kadar uykunun tadini cikarip doguma enerjik ve dinamik gidebilseydik ki boyle bir hamile tipi varmi onuda merak ediyorum ... Birde bacaklarim cok odemli ve 30 haftadan snra gece ayri gundz ayri dayanilmaz agrilar kramplar oluyor diyorumki artk uykusuzluga raziyim beden sağlığıma kavusayim inşAllah hepimiz tabiAyy bende öyleyim inanki. Zaman nasıl geçicek diye düşünüyorum artık hiç ilerlemiyor sanki. Sinirden herkeslede kavga halindeyimUykusuzluktan çekilmez bir insan oldum resmen. Ayy süreklide ağlayasım geliyo uykum var diye
Boşver okuma yaaa saçma sapan muhabbet hepsiO sebeple bir türlü sona ulaşamadım.x
Daha sona gelemediler görmezlerÖnemli bir konuşma değildi
Geyik muhabbeti kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?