- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.421
Aynen benim yaaa parça parça tam uyuyamıyorum dün en son aralıksız sabah 9dan 12ye kadar uyudum gece fln sıfırdı, en azındna bünyeyi alıştırıyoruz yavaş yavaşKızlar hiç uyuyamıyorum ben, bebiş geceleri çok hareketli. Karnımın altına yastık falan koyuyorum sırtıma belime falan. Ama hiç istediğim rahatlığı bulamadımeşimde vampir gibisin sürekli ayaktasın diye dalga geçiyor artık
Göz altlarım morarmaya başladı uykusuzluktan...ve aşırı sinir yapıyor bu durum bende
Biri dogurduda dün dogurdu galiba bebeiside iyi saglikli adini unuttumHiç sorma bu ne dedim ya, 30 sayfa ne konuşulmuş olabilir kesin biri doğurdu dedim
Aynen yaaa saadece ayaklara bassa o ateş, heryere, göğüsüm büyük yatarken boynumu kaplıyo, boynum terliyoSelam gecelerin yargıcı geldi asla uyuyamayanlardan biride benimayaklarima bir ates basiyor asla uyuyamiyorum 30 haftadan sonra uykusuz geceler başladı bende ilk hamileliktede böyle olmuştu tabi uyumama sebeplerinden en önemli bir taneside bebek hareketliliği
Benimde doğum ve emzirme sonrası yaptırmam gerekecek sanırımAynen yaaa saadece ayaklara bassa o ateş, heryere, göğüsüm büyük yatarken boynumu kaplıyo, boynum terliyomidem yanıyo değişik değişik haller
Doğum dan sonra bi anda kesilse hepsi keşke
Birde herkes hamileliğin tadını çıkar demez mi.. ne tadı varsa.Bebek doğuncada uykusuzluk olacak keske şöyle son ana kadar uykunun tadini cikarip doguma enerjik ve dinamik gidebilseydik ki boyle bir hamile tipi varmi onuda merak ediyorum ... Birde bacaklarim cok odemli ve 30 haftadan snra gece ayri gundz ayri dayanilmaz agrilar kramplar oluyor diyorumki artk uykusuzluga raziyim beden sağlığıma kavusayim inşAllah hepimiz tabi
Ayy öyle uyuyabilsem dünyalar benim olur inanki. Normaldede çok uykuyu sevmem gerçi ama artık çok zorlanıyorum.Aynen benim yaaa parça parça tam uyuyamıyorum dün en son aralıksız sabah 9dan 12ye kadar uyudum gece fln sıfırdı, en azındna bünyeyi alıştırıyoruz yavaş yavaş
Bencede öyle düşünüyorum, yada anlık bişi hemen geçiyo, sonuçda böyle bişrey varsa kimse dayanamazdı en başta korkmuştumda şuan biraz daha olumluyum,Kızlar bu arada karna bastırma muhabbeti olmuş ya hani, ben normal doğum yaptım ve size yemin ederim ne epizyotomi ne başka bişi en büyük korkum o karnıma bastıracaklar korkusuydu. Öyle bir psikolojiyle büyütülmüşüz ki öyle hikayeler duymuşuz ki vay karnıma batırdılar vay üstüme çıktılar, dirseğini soktular...
Ebe sancı takibi yapıyordu, her elini karnıma koyduğunda eyvah bastırıcakmısın, bastırma, şimdi mi bastırıcaksın, lütfen bastırma diyip durmuşum ve kadıncağız beni sürekli bastırmayacağına ikna etmeye çalıştı. Asla da bastırmadıyani bence sanırım o eski bir yöntem kullanan vardır muhakkak ama istemiyorsanız belirtin kimse size istemediğiniz bişi yaptıramaz.
Kum torbası içinde geçerli, istemezseniz koymazlar koyamazlar. Biraz daha doğum oranının çok ve sirkülasyonun olduğu yerlerde (devlet hastaneleri, doğum evleri gibi) tercih edilen yöntemler anladığım kadarıyla.
Du bakim kesiliyo sanki ya balon gbi sönüyosun benim sezryan iylestikten sonra hamilelige dair bir rahatszlgm kalmamistiAynen yaaa saadece ayaklara bassa o ateş, heryere, göğüsüm büyük yatarken boynumu kaplıyo, boynum terliyomidem yanıyo değişik değişik haller
Doğum dan sonra bi anda kesilse hepsi keşke
OkudumBoşver okuma yaaa saçma sapan muhabbet hepsi
Sabret az kaldıAyy öyle uyuyabilsem dünyalar benim olur inanki. Normaldede çok uykuyu sevmem gerçi ama artık çok zorlanıyorum.
Hayır birde öyle sinirli bir insan oldum ki yanımda biri nefes alsa batıyor bana
Bence biz sağlıklı iyi olduktan sonra çocuk bakmak bu kadar zorlamazSabret az kaldıbu günlerde geçicekkkk, cidden anneme zor hamilelik diyoeum abartıyosun diyo, tamam çocuk olunca daha zordur belki ama şimdide zor , oturamıyosun kalkamıyosun yürüyemiyosun yatamıyosun
Ayyy deme öyle yaa bide o ağrıyımı çekicen, direk ağrı gelmeden ameliyata gidelimmm daha güzelDu bakim kesiliyo sanki ya balon gbi sönüyosun benim sezryan iylestikten sonra hamilelige dair bir rahatszlgm kalmamistiuff cok dogurmak istiyorum artk etrfmda çatir cutur dogurdu herkes 36 .37 de sezeryan ama ya sancilari geldi ya sulari bende gelen gidennn yok ahey ahey gelmezde temmuza kadar sarılı kalacak bohçam galiba kiz dogurup iylestiler ya ben diyorum bende dogursam iylessem gelmeden geçmeyecek gbi geliyor o günler
Hahhhahahahahahah zaten bi okadar varızBence biz sağlıklı iyi olduktan sonra çocuk bakmak bu kadar zorlamazyani en azından biraz hayat enerjimiz olur şu an bir panda gibi hissediyorum yuvarlanmak istiyorum hep
Pis kan nerden akıyormuş?Ayyy deme öyle yaa bide o ağrıyımı çekicen, direk ağrı gelmeden ameliyata gidelimmm daha güzelmiss gibi
Bugunki konumuzu sanada sorayım Sen söyle bakalım sezeryanlı anne,
Ameliyattan sonra karnına basıltıdımı pis kan aksın diyesana sormadan olmaz
BingoHazıran 22-26 arası
Aynı durumdayım. Gece hiç uyuyamıyorum. Sağa yatsam tepiyor. Sola yatsam tepiyor. Sırt üstü tepiyor. 3 tane yastıkla bezeliyim. Kafamin altında 2 tane toplam 5 yastik. Bazen teperken bayılıyorum. Ama yatakta kalma sitem 3.5-4 saat onun çoğu da uyanık. Geçen 5.5 da yatt 6.5 da ölüm gelip uyandırdı.Yan yattığımda direk belimin oraya tekmelemeye başlıyor, rahat edemiyor sanki.
Sizinkiler rahat bırakıyor demek ki
Eşim uyurken sarılayım dedide tekme manyağı oldu adam. Tribe girdi beni hiç sevmeyecek diye
Çevremde 20 doğum olduysa ki belki fazladır 1 tane normal var kendim hariç. Herkes ama herkes sezeryan oldu. Biri bile bu dediğini yaşamadı. Bi arkadaşım hariç ağır geçirende olmadı. Onun hem bünyesi hassas hemde çok uzun süre doğum sancısı çekti vs ondan çok halsizdi.Bencede öyle düşünüyorum, yada anlık bişi hemen geçiyo, sonuçda böyle bişrey varsa kimse dayanamazdı en başta korkmuştumda şuan biraz daha olumluyum,
Doğum anında bastırırsın bebek çıkaın diye amaaa yani sezeryan ameliuatından uyuşukluğun geçtikden sonra bastılrıması cidden bende bi korku uyandırdı herkese korku sarar sonunda bi ameliyat ve o yere bası uygulanıyor
Aman artık çocuğumu sağlıklı kucağıma alıyımda napalımmmmm başa gelen çekilir
Hadi yaaa okadarmıBenimde doğum ve emzirme sonrası yaptırmam gerekecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?