Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hahhhahahahahahah zaten bi okadar varız yatakda yuvarlanıyoruz bence çok komik ya
Fenomenlere bakıyorum zaten doğuran doğurana herkes hamile, doğuruyolar sonra hepsi incecik deli oluyorum biz tam panda
Birde benim hiç halim yok görsen yemek yaparken ağlayasım geliyo yoruluyorum zaten sıfır uyku. Bazen böyle soğuk yere yatıp yuvarlanayım bütün gün diyorum öyle bi bitkinlik var üstümde
Onlar gerçek değil ya bence hayal ürünü gerçek olsa bizde öyle olurduk

Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum, o pis kan hertürlü gidicek bastırmaya gerek yok.
Yaaaa kesiyede alıştım herkes diyo kesilmiş sonuçda hertürlü acıcak ona okeyim 3-5 gün ama en fazla sonra azalıyo diyolar, okadarda olsun ameliyata giriyoruz ona razıyım Ahhhhh yeterki şu minnoşları alalım koklayalım öpelim

Asla öyle birsey olmadi tabiki zaten ben şelale gibiydim adet kanamasinin iki uc kati kanamam vardi hata simdiden onu dusunuyorum napicam bu sicakta o kanamayla diye insallah bu sefer oyle olmaz ve okdr uzun surmez .. bana dogum aninda bebegin kafasini cikis yerine getirebilmek icin birkez bastirdilar sadece dogumdan snra agirlik yada bastrma olmadi birde dogumdan snra 3 gun kontrole gittigimde eliyle hamura bastrr gbi sert bi sekilde doktor usgde kontrl ederken bastrdi cok guzel dikmisim dedi bukadr

Bismillah ölüm mü geldi ney
Var ya bir tek ben böyleyim sanıyordum şimdi siz yazınca sevindim yalnız değilmişim diye

Şşş Alooooooo sen benmisin dogru söyle

Umudum doğumdan sonra bu dediklerinin hepsinin bi anda geçip gitmesi

Kızlar bugün doktora gittim sonra toplantim vardı sonra da yemeğe gittim. Eve geç gelince ancak okuyup yazabiyorum.
2500 olmuş bizim kız. Her şeyi haftasıyla uyumluymus. Doğum tarihi olarak 25 Haziran verdi doktor. Önce 28 dedi. Sonra 25 e aldık. Bilmiyorum belki bir sonraki gidişimde değişir mi bilemedim. Ama ben çok geç tarih vermeyin en erkenini verin dedim. Çünkü bir oncekinde doktor salı günü gel çatı muayenesi yapalım dedi bana cuma günüydü. Ama çocuk pazar doğdu. Bende hafta sonu doğum başlar ve kendi doktorum hariç biri gelir diye korkuyorum.

Hay agzın bal yesin

Sezeryanli analara bendende bir soru olsun ozaman daha dogrusu ikinci olmus üç sezeryan olanlar daha iyi bilir sezeryan kesisi ilkiyle ayni yerdenmi oluyor acaba

Heh iyi sendne bu güzel haberi almam iy oldu, demekki hastadan hastaya fark var senden kan gelmişki yapmamış süper , rahatladım birzda olsa gerçi öyle birşeye kalkışırsada izin vermem o sonraki 3 gün kontroluda halledieriz bi şekilde , şimdi nasıl dikişin cidden güzel dikktimi iz fln kaldımı, ben kantoran yapı kullanıcam iz için

Hey maşallah gunler belli oluyooorr cildiracaaağm

Haziran 20 den sonra tek tek gideceksiniz ,normal dogumu bekleyenlerin gozu yaşlı

Ayyyy günde aldın he hayırlı olsun maşllah bebişkoyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…