Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de bu sefer öyle, hep aşağılarda hissediyorum karnımda aşağıda midem de gayet iyi

Benimki de indi biraz. İki hafta önce akşamları deli gibi midem yanıyor ve yanmaktan bulanıyordu. Mide kapakçığım açılıp duruyordu.
O tarafa baskı azaldı

Kizlar benim goguslerim hiç büyümedi söylemiştim zaten . Hadı buyumeyi geçtim ama olanı da söndü.. havası inmiş balon gibi oldu. Dolgun şiş olması gerekirken alla alla nedendir ki ??

Tam bunu farkettiğim gün birileri burada soruyor. Gündüz biri daha yazmıştı bunu

Bir ay önceye kadar uçları klostrumdan kaşınıyordu. Şimdi sanki bebeği yeni emzirmişim gibi hafif inik

Süreç normal merak etme. Hormonlar her evrede farklı bir görev üstleniyor..

Sezeryanli analara bendende bir soru olsun ozaman daha dogrusu ikinci olmus üç sezeryan olanlar daha iyi bilir sezeryan kesisi ilkiyle ayni yerdenmi oluyor acaba
Valla benim annem 3 sezeryan olmuş biri hepsi ayrı ayrı yerden kesilmiş, şimdi nasıl bilmiyorum tabi

Bende asla iz yok :) gosterdgm kisiler omu iz asla sezryan olduguna inanmaz kimse diyor :) ozellikle birsey yapmadim jilet izini bilirsinz kimisnde oyle iz oluyor bende oyle birsey bile yok ince kıl kadar bir cizgi oda kasik basinda oldugu icin hic belli degil estetik dikis hatta dikis degil yapistirmanin onemi bu olsa gerek o yapistrma olayini nasil yapiyorlar bilmiyorum ama baya yapistirmaydi benimki asla dikis yoktu.. hatta ayni hastaneyi tercih etme sebebim buydu oyuzden bu randevumda dogum seklini nasl olcagini vsde konusucam ..

Birde yeni bir bomba onceden hastanelere zam yillik gelirdi suan hastanem dogum ucreti konusunda aylik guncelleme yapiyor saka gbi gecen ay farkli bir fiyatti bu haziran ayi farkli bir fiyat yok olmaz kizlar ben temmuzu bekleyemem

Benim iz de yarım . Doktorun verdiği iz kremini yarım yamalak kullandım cunku. Kullandığım yerlerde ise yaramış

Aynen valla ne olacak sonumuz
Şaka gibi zamlar

Valla benim annem 3 sezeryan olmuş biri hepsi ayrı ayrı yerden kesilmiş, şimdi nasıl bilmiyorum tabi
Bende boyle duymustum birinden boyleyse cok kotu ya farkli yerden kesilmek
Anam yapma sakın yer çeker derler ben sadece çıldırma anlarımda hayal ediyorum ama yapmıyorum
Peki ayaklarimi buz dolu bir legene soksam
Ben aynı yer diye dusunuyorum nedense
Umuyorum oyledir ya oyle degil diye duydum ama bu akdaki deli sorulari not alip doktoruma soracagim bu hafta hep

Bende sordum estetik dikiş dedi doktor içerden sanırım dikiyolsr ama dışardaki eti yapıştırıyolar birbirine miss gibi izsiz hayat inşallah şimdide kalmaz iz , bbimde öyle olur inşallah
Yaaa haziran ayında yeni zam olucak diyolar geçen burdada konusu çıktı hatta, ama takipliyiz taaa kasım ayından beri, yapamaz diyolar bazıları. Onuda konuşmak lazım, yani haziran ayında zam olup şimdi haziranda doğurucaz tam zama denk gelirsek sıkıntı

Zaten her gittiğimde ayrı muayene ücreti ödüyoruz

Bişi dicem ama gülmek yok
Popom pişik olmuş ya

Ben de bugün elbise giydim. Bacaklarım birbirine sürtmekten pişik olacaktım neredeyse

Boxer tarzı çamaşırım yok. İz yapıyor diye hiç kullanmam. Kaldı ki hamile halimle sıkar. Elbise giymek isteyince ne yapcaz ki?

Bende boyle duymustum birinden boyleyse cok kotu ya farkli yerden kesilmek

Peki ayaklarimi buz dolu bir legene soksam

Umuyorum oyledir ya oyle degil diye duydum ama bu akdaki deli sorulari not alip doktoruma soracagim bu hafta hep
Bence bu caizdir

Benim annemde 2 tane sezeryan doğum yaptı ama tek bi kesik izi var demekki aynı yerden kesmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…