Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah bi 10 kilo gidecek doğumda
Aynı doktormuş ya senin yöntemleri benzer olur ve yaşadıkların da benzer olur bence. O bir avantaj, e bir de fizyoloji var. Bence kanaman olmayacak yine.

Normalde adet kanaması çok görürmüsün?
Evet ayda 8 gün görüyorum adet. Düzenlidir de . İlk günler aşırı oluyor

Birde tüplerimi baglatmayi dusunuyorum hazir acmisken ek bir ucret almadan bu islemi yaparim derse doktorum yaptiracagim asla 3 bir gebelik zaten ezelinden dusunmuyordum manevi olarak yetemem diye artik maddi olarakta yetemem kaza ile bir gebeligi bile kaldiramam inancim geregi aldiramamda ama mahfolurum yni oyuzden kokten cozmek istiyorum bu işi ...

Babaanneme paçalı böyle altı dantelli donlar alırdık ben onlardan almalıyım. Çünkü bende o bacak kısmı olan boxerlardan var, denedim sürten kısma bir faydası yok onun
Ten çorap giyiyodum o iş görüyordu ama dehşet sıcaklıyorum artık asla giyemem

Bir ay önce bir arkadaşım doğum yaptı onunda dikişlerinin üstüne sprey gibi bir şey çıkmışlar. Oda kuruyup böyle bant gibi olmuş yaranın üstünde. Duş aldıkça erimiş. Eve geldiğim gibi hemen duşa falan girdim dedi çok rahat etmiş. Size yapmışlarmıydı öyle bir şey

Ayyyy eminmisin yaşın genç daha cünkü dikkat edersinn fln

Anlaşmalı değilsin sonucta. O yüzden takipli olmanın bir anlamı yok yani ocak ayı gibi fiyat sorduysan tekrar sor muhasebeye

Su geçirmeyen bantmış o duymuştum sprey gibi eve gidip duş alabiliyomuşsun ama hemen dediği gibi suda eriyomuş , ondan eve almak lazım

Bugun arayip ayrintisi ile sordum 8 haziran randevum var zorunlu sezryanim kesin tarih verecek doktorum dogum icin dedim bu fiyatlami dogumumu yapacagm yoksa zamdan etkilenirmiyim dedim maalesf dogum yaptiginiz gunde guncel fiyat neyse o fiyat uzerinden dogumunuzu yaparsiniz dedi .. aslnda onlara da birsey diyemiyorum saka gbi bir ulkedeyz nefes aldigimiz hava harici herseye gunluk zam geliyor ki dolayisi ile saglikta kullanilan seylerede zam geliyor ve onlrda bize yansitiyor neyapsinlar

Anlaşmalı değilsin sonucta. O yüzden takipli olmanın bir anlamı yok yani ocak ayı gibi fiyat sorduysan tekrar sor muhasebeye
Benim numaram onlarda kayıtlı olsa yeter derler her ay arayıp soruyorum dur yarın son bi kez daha arıyım nede olsa en kötü bu ay doğurucam

Su geçirmeyen bantmış o duymuştum sprey gibi eve gidip duş alabiliyomuşsun ama hemen dediği gibi suda eriyomuş , ondan eve almak lazım
Ay ben kesinlikle alırım o zaman, sıcak ve terden nefret ederim bari rahat rahat duşa girebileyim korkmadan

Şaka gibi ama yaaaa ben mesela doğum parasını ayarlayıp kenara koymuştum zam derseekstra cepden gidicek mecbur Hem bu şeyler bize denk geliyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…