- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.481
Normal doğum dusunenlerde tarihler yakınsa o zamanlarda gidebilir. Bir sancıya bakarHey maşallah gunler belli oluyooorr cildiracaaağm
Haziran 20 den sonra tek tek gideceksiniz ,normal dogumu bekleyenlerin gozu yaşlı
İnşallah bi 10 kilo gidecek doğumdaBen de bugün elbise giydim. Bacaklarım birbirine sürtmekten pişik olacaktım neredeyse
Boxer tarzı çamaşırım yok. İz yapıyor diye hiç kullanmam. Kaldı ki hamile halimle sıkar. Elbise giymek isteyince ne yapcaz ki?
Evet ayda 8 gün görüyorum adet. Düzenlidir de . İlk günler aşırı oluyorAynı doktormuş ya senin yöntemleri benzer olur ve yaşadıkların da benzer olur bence. O bir avantaj, e bir de fizyoloji var. Bence kanaman olmayacak yine.
Normalde adet kanaması çok görürmüsün?
Babaanneme paçalı böyle altı dantelli donlar alırdık ben onlardan almalıyım. Çünkü bende o bacak kısmı olan boxerlardan var, denedim sürten kısma bir faydası yok onunBen de bugün elbise giydim. Bacaklarım birbirine sürtmekten pişik olacaktım neredeyse
Boxer tarzı çamaşırım yok. İz yapıyor diye hiç kullanmam. Kaldı ki hamile halimle sıkar. Elbise giymek isteyince ne yapcaz ki?
Bekleriz napak hepsini dogurtruuz tek tekSen, ben buralarda bekleyip durcaz
@fbtl var normal olacak ama oda hep 37de doğurmuş sanmam ki 40ı beklesin
Hay agzina saglik hocam bizede el attin sonunda şükürNormal doğum dusunenlerde tarihler yakınsa o zamanlarda gidebilir. Bir sancıya bakar
Ayyyy eminmisin yaşın genç daha cünkü dikkat edersinn flnBirde tüplerimi baglatmayi dusunuyorum hazir acmisken ek bir ucret almadan bu islemi yaparim derse doktorum yaptiracagim asla 3 bir gebelik zaten ezelinden dusunmuyordum manevi olarak yetemem diye artik maddi olarakta yetemem kaza ile bir gebeligi bile kaldiramam inancim geregi aldiramamda ama mahfolurum yni oyuzden kokten cozmek istiyorum bu işi ...
Anlaşmalı değilsin sonucta. O yüzden takipli olmanın bir anlamı yokBende sordum estetik dikiş dedi doktor içerden sanırım dikiyolsr ama dışardaki eti yapıştırıyolar birbirine miss gibi izsiz hayatinşallah şimdide kalmaz iz , bbimde öyle olur inşallah
Yaaa haziran ayında yeni zam olucak diyolar geçen burdada konusu çıktı hatta, ama takipliyiz taaa kasım ayından beri, yapamaz diyolar bazıları. Onuda konuşmak lazım, yani haziran ayında zam olup şimdi haziranda doğurucaz tam zama denk gelirsek sıkıntı
Zaten her gittiğimde ayrı muayene ücreti ödüyoruz
Su geçirmeyen bantmış o duymuştum sprey gibi eve gidip duş alabiliyomuşsun ama hemen dediği gibi suda eriyomuş , ondan eve almak lazımBir ay önce bir arkadaşım doğum yaptı onunda dikişlerinin üstüne sprey gibi bir şey çıkmışlar. Oda kuruyup böyle bant gibi olmuş yaranın üstünde. Duş aldıkça erimiş. Eve geldiğim gibi hemen duşa falan girdim dedi çok rahat etmiş. Size yapmışlarmıydı öyle bir şey
Bugun arayip ayrintisi ile sordum 8 haziran randevum var zorunlu sezryanim kesin tarih verecek doktorum dogum icin dedim bu fiyatlami dogumumu yapacagm yoksa zamdan etkilenirmiyim dedim maalesf dogum yaptiginiz gunde guncel fiyat neyse o fiyat uzerinden dogumunuzu yaparsiniz dedi .. aslnda onlara da birsey diyemiyorum saka gbi bir ulkedeyz nefes aldigimiz hava harici herseye gunluk zam geliyor ki dolayisi ile saglikta kullanilan seylerede zam geliyor ve onlrda bize yansitiyor neyapsinlarBende sordum estetik dikiş dedi doktor içerden sanırım dikiyolsr ama dışardaki eti yapıştırıyolar birbirine miss gibi izsiz hayatinşallah şimdide kalmaz iz , bbimde öyle olur inşallah
Yaaa haziran ayında yeni zam olucak diyolar geçen burdada konusu çıktı hatta, ama takipliyiz taaa kasım ayından beri, yapamaz diyolar bazıları. Onuda konuşmak lazım, yani haziran ayında zam olup şimdi haziranda doğurucaz tam zama denk gelirsek sıkıntı
Zaten her gittiğimde ayrı muayene ücreti ödüyoruz
Benim numaram onlarda kayıtlı olsa yeter derler her ay arayıp soruyorumAnlaşmalı değilsin sonucta. O yüzden takipli olmanın bir anlamı yokyani ocak ayı gibi fiyat sorduysan tekrar sor muhasebeye
Len deliHay agzina saglik hocam bizede el attin sonunda şükür
Ay ben kesinlikle alırım o zaman, sıcak ve terden nefret ederim bari rahat rahat duşa girebileyim korkmadanSu geçirmeyen bantmış o duymuştum sprey gibi eve gidip duş alabiliyomuşsun ama hemen dediği gibi suda eriyomuş , ondan eve almak lazım
Beni bugün arayıp bilgi verdiler.doktor beni 23 ünde kayıt ettiği içinBenim numaram onlarda kayıtlı olsa yeter derler her ay arayıp soruyorumdur yarın son bi kez daha arıyım nede olsa en kötü bu ay doğurucam
Şaka gibi ama yaaaa ben mesela doğum parasını ayarlayıp kenara koymuştum zam derseekstra cepden gidicek mecburBugun arayip ayrintisi ile sordum 8 haziran randevum var zorunlu sezryanim kesin tarih verecek doktorum dogum icin dedim bu fiyatlami dogumumu yapacagm yoksa zamdan etkilenirmiyim dedim maalesf dogum yaptiginiz gunde guncel fiyat neyse o fiyat uzerinden dogumunuzu yaparsiniz dedi .. aslnda onlara da birsey diyemiyorum saka gbi bir ulkedeyz nefes aldigimiz hava harici herseye gunluk zam geliyor ki dolayisi ile saglikta kullanilan seylerede zam geliyor ve onlrda bize yansitiyor neyapsinlar
Aaaa kayıt kesin oluştumu bugunnnn , zamlımı değilmi seninki bariBeni bugün arayıp bilgi verdiler.doktor beni 23 ünde kayıt ettiği için
Öğrenirsen markasını yada ben öğrenirsem burdan paslaşalımAy ben kesinlikle alırım o zaman, sıcak ve terden nefret ederim bari rahat rahat duşa girebileyim korkmadan
Heralde zamlıAaaa kayıt kesin oluştumu bugunnnn , zamlımı değilmi seninki bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?