Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şaka gibi ama yaaaa ben mesela doğum parasını ayarlayıp kenara koymuştum zam derseekstra cepden gidicek mecbur Hem bu şeyler bize denk geliyo valla
Benim 10unda randevum var doktorumla konuşucam muhasebeye haber versin diye. Bize zam olur diye söylemişlerdi zaten. Bari şimdiden ödeyelim diye doktorumla konuşucam bakıyım inşallah yardımcı olur.
Öğrenirsen markasını yada ben öğrenirsem burdan paslaşalım
Evett öğrenen yazsıın

Ayyyy inşallah yardımcı olur yaaaaa Boşuna zam ödemek sıkıcı

Ayyyy eminmisin yaşın genç daha cünkü dikkat edersinn fln
Aslnda yaşla pek bir alakasi yok bence ya bu cocuk sevmekle cocuk bakimina ilgi duymakla alakali bir durum sanirim yani tam olarak ne demek istedgimi anlatamiyorum cok cocugu kaldiramam ben evet ben dogurduktan snra 10 tanede olsa severim kendi canim kanim ama layığıyla bakamadiktan snrada mahfolurum piskolojik olarak ben dogurayimda aman bi sekilde buyur ilerde nekdr cok cocuk okdr avantaj diye dusunmuyorum rabbim hayrlisini versin hayirsiz olacaksa 10 tanede olsa hayirsiz olur hayrli olacaksada ayni sekilde oyuzden 2tane mis yeter guzelce buyutup okutaym hayatlarini kurtarsinlar onlara elimden gelen destegi verebileyim onlara duygusal zihinsel ve maddi olarak yeteyim daha ne isterim

Ayyyy inşallah yardımcı olur yaaaaa Boşuna zam ödemek sıkıcı
sıkıcı birde yıl ortası ne alaka diyor insan. Eşim bu sene çok güzel zam almıştı sevindik bebeğin kısmeti diye. Herşeye zam gelince tekrar zam almamış gibi oldu bizim maaş. Temmuzda tekrar maaşına zam yapılıcaktı. Şimdide doğuma zam yapmışlar. Para elimizde durmuyor resmen

Anladığım kadarıyla o ay içinde güncel fiyat bilgisi veriyorlar. Şaka gibi doktorun seni sisteme yazarsa
Hastane arar zaten
Şaka gibi cidden yaaa o saaatren sonra geri dönüşde paşa paşa ödicen, mesela 6000 bin dediler diyelim doğuma,
Hastaneden çıkarken extra başka bişi için ödeme istedilermi çıkarttılarmı öyle bi para , yoksa 6bin se 6bin ödeyip çıktınız mı

Bak yeni bir aydınlatıcı soeu daha

Düşünsenize herkes dogurmus ben sona kalmisim , gruba gelio dogurdum yaziyorum kimse aktif degil vallahi gebertirim hepinizi cinnet gecirtmeyin bana bak simdiden diyeyim
Sen ilk doğuracaklar arasında değilmisin ki asıl sen bizi unutup gitme buralardan

Yeminle keşke maaşlara zam gelmese, ama diğer kalan şeylerede zam gelmeseydi daha iyydi, şuan daha çok battık resmen

Hastane onun bılgıısini veriyor. Her hastane farkli olabilir sen gün al
Yamyamlar arayacaklar seni merak etme

Bekleriz napak hepsini dogurtruuz tek tek bizi merak edende olmaz ben seni merak ederim ama sende beni et emi
Tabi gazdır emmesidir vs onlar buralara uğrayamaz sen ben artık buraların tozunu attırırız, sen topiğin duvarlarını silersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…