- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.501
Valla sona falan kalmam ben bizi merak etmez kimse doguran uzaklasir bu limandanLen deli
Benim kız 17 gün öncesinden kendi geldi. Yani belli olmuyor bu durumlarkim omce gider
Kim kalır allah bilir yani
Benim 10unda randevum var doktorumla konuşucam muhasebeye haber versin diye. Bize zam olur diye söylemişlerdi zaten. Bari şimdiden ödeyelim diye doktorumla konuşucam bakıyım inşallah yardımcı olur.Şaka gibi ama yaaaa ben mesela doğum parasını ayarlayıp kenara koymuştum zam derseekstra cepden gidicek mecburHem bu şeyler bize denk geliyo valla
Evett öğrenen yazsıınÖğrenirsen markasını yada ben öğrenirsem burdan paslaşalım
Bende yarın kesin kayıt ettiriyğ ozaman kendimi 27 haziran isticem tam 38+0Heralde zamlı
Doktorum geçen gün gittiğimde 23 e yazdı beni. Kayıtlarda öyle gözüküyor
Hastanede bugün arayıp bilgi verdi işte
Ayyyy inşallah yardımcı olur yaaaaaBenim 10unda randevum var doktorumla konuşucam muhasebeye haber versin diye. Bize zam olur diye söylemişlerdi zaten. Bari şimdiden ödeyelim diye doktorumla konuşucam bakıyım inşallah yardımcı olur.
Evett öğrenen yazsıın
Aslnda yaşla pek bir alakasi yok bence ya bu cocuk sevmekle cocuk bakimina ilgi duymakla alakali bir durum sanirim yani tam olarak ne demek istedgimi anlatamiyorum cok cocugu kaldiramam ben evet ben dogurduktan snra 10 tanede olsa severim kendi canim kanim ama layığıyla bakamadiktan snrada mahfolurum piskolojik olarak ben dogurayimda aman bi sekilde buyur ilerde nekdr cok cocuk okdr avantaj diye dusunmuyorum rabbim hayrlisini versin hayirsiz olacaksa 10 tanede olsa hayirsiz olur hayrli olacaksada ayni sekilde oyuzden 2tane mis yeter guzelce buyutup okutaym hayatlarini kurtarsinlar onlara elimden gelen destegi verebileyim onlara duygusal zihinsel ve maddi olarak yeteyim daha ne isterimAyyyy eminmisin yaşın genç daha cünkü dikkat edersinn fln
Anladığım kadarıyla o ay içinde güncel fiyat bilgisi veriyorlar. Şaka gibiBende yarın kesin kayıt ettiriyğ ozaman kendimi 27 haziran isticem tam 38+0
Fiyatımızıds kesin bilelim bari
Ben doğururum kendime geldikden sonra gelirim hemen merak etmeDüşünsenize herkes dogurmus ben sona kalmisim , gruba gelio dogurdum yaziyorum kimse aktif degil vallahi gebertirim hepinizi cinnet gecirtmeyin bana bak simdiden diyeyim
Merak etmeDüşünsenize herkes dogurmus ben sona kalmisim , gruba gelio dogurdum yaziyorum kimse aktif degil vallahi gebertirim hepinizi cinnet gecirtmeyin bana bak simdiden diyeyim
sıkıcı birde yıl ortası ne alaka diyor insan. Eşim bu sene çok güzel zam almıştı sevindik bebeğin kısmeti diye. Herşeye zam gelince tekrar zam almamış gibi oldu bizim maaş. Temmuzda tekrar maaşına zam yapılıcaktı. Şimdide doğuma zam yapmışlar. Para elimizde durmuyor resmenAyyyy inşallah yardımcı olur yaaaaaBoşuna zam ödemek sıkıcı
Her hastene bir degil umarim zamdan etkilenmeyizŞaka gibi ama yaaaa ben mesela doğum parasını ayarlayıp kenara koymuştum zam derseekstra cepden gidicek mecburHem bu şeyler bize denk geliyo valla
Şaka gibi cidden yaaa o saaatren sonra geri dönüşde paşa paşa ödicen, mesela 6000 bin dediler diyelim doğuma,Anladığım kadarıyla o ay içinde güncel fiyat bilgisi veriyorlar. Şaka gibidoktorun seni sisteme yazarsa
Hastane arar zaten
TamamBen doğururum kendime geldikden sonra gelirim hemen merak etme
Ek gidaya kadar ara ara aktif olur sonra ucmus gitmis hepsiMerak etme
Hemen terk edilmiyor buralar.
Yavaş yavas gidiliyor.
Sen ilk doğuracaklar arasında değilmisin ki asıl sen bizi unutup gitme buralardanDüşünsenize herkes dogurmus ben sona kalmisim , gruba gelio dogurdum yaziyorum kimse aktif degil vallahi gebertirim hepinizi cinnet gecirtmeyin bana bak simdiden diyeyim
Yeminle keşke maaşlara zam gelmese, ama diğer kalan şeylerede zam gelmeseydi daha iyydi, şuan daha çok battık resmensıkıcı birde yıl ortası ne alaka diyor insan. Eşim bu sene çok güzel zam almıştı sevindik bebeğin kısmeti diye. Herşeye zam gelince tekrar zam almamış gibi oldu bizim maaş. Temmuzda tekrar maaşına zam yapılıcaktı. Şimdide doğuma zam yapmışlar. Para elimizde durmuyor resmen
Hastane onun bılgıısini veriyor. Her hastane farkli olabilirŞaka gibi cidden yaaa o saaatren sonra geri dönüşde paşa paşa ödicen, mesela 6000 bin dediler diyelim doğuma,
Hastaneden çıkarken extra başka bişi için ödeme istedilermi çıkarttılarmı öyle bi para , yoksa 6bin se 6bin ödeyip çıktınız mı
Bak yeni bir aydınlatıcı soeu daha
Ayyyyy inşallah nazar değmezzz de çok olmaz hatta hiç olmazHer hastene bir degil umarim zamdan etkilenmeyizhastanem ucuzdu nazar degdi resmen
Ahhhhh ahhhh battık resmenHastane onun bılgıısini veriyor. Her hastane farkli olabilirsen gün al
Yamyamlar arayacaklar seni merak etme
Tabi gazdır emmesidir vs onlar buralara uğrayamaz sen ben artık buraların tozunu attırırız, sen topiğin duvarlarını silersinBekleriz napak hepsini dogurtruuz tek tekbizi merak edende olmaz ben seni merak ederim ama sende beni et emi
Aminn insAllah zam yemeden doguralim aminAyyyyy inşallah nazar değmezzz de çok olmaz hatta hiç olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?