Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahhhhh ahhhh battık resmen 2.yi devlette yapıyım bari, nede olsa ilki sezeryan mecbur sezeryana alırlar
Onu dusunmedimmi zannediyorsun iki yakinim dogurdu poset gbi diktirler diyorlae gormedim ama yapsitrma flan yok max iz yok ya ben bu yok gbi izden snra oyle cok iz kalacak bi ameliyet gecirsem piskolojm çöker

Onu dusunmedimmi zannediyorsun iki yakinim dogurdu poset gbi diktirler diyorlae gormedim ama yapsitrma flan yok max iz yok ya ben bu yok gbi izden snra oyle cok iz kalacak bi ameliyet gecirsem piskolojm çöker
Hadi yaaaaaa Ozman en iyisi özelll onda bile güzel işini yapsınlar yaaaa dev let diye savma iş yapmasın bunlarda

Çorap giyilmez ya bu sıcakta. Daha kötü olur
Boxer külotlar daha kısa mı kalıyor diyorsun

O paçalı donlar da bazı elbiselerin altında belli olmaz mı? Denemekte fayda var ama bilemedim..

Zten ilki normal oldu ozelde de aci cektim aman buda devlette olsn neolcak .... Aman zaten sezryan kesip aldilar devlettede aynisi olcak diyip ikinciye devlte gidenlerle dolu cevrem yakin arkdslrm ablam akrabalrmdan yakindan orneklerm var yani hepsi bin pisman eminim memnun kalanda vardir ama ben hic duymadim .. varsa devlette dogurmus guzel bir ornek dinlemek isterim acikcasi

Aslında doğumda hastaneden çok önemli olan doktor. Benim kuzenim devlette yaptı doğumunu ama doktoru o kadar iyiydiki. Özelde öyle ilgi göremezdim diyor.
Ben önceki hamileliğimde(kürtajla sonuçlandı) başka bir özel hastanedeydim ama sıfır ilgi. Doktoru zorla konuşturuyordum resmen.
Resmen bende travma yarattı o doktor. Hastanenin önünden geçince elim ayağım titriyor

Yeni nesil pek gitmiyo annca eskiden aannelerimiz, aslında gidicek olan var bizim grıpdan devlete ama işte görmediği bilmediği deneyimlemediği için bence bilmiyodur SevimliKedii devlet hastanesindeki ameliyat haneyi nasıl olduğunu fln sanırım, anca ondan öğreniriz iyimi değil mi

Ciddimisiniz hangi devlet hastanesi o devlette doktor seçme hakkı yok diye biliyorum doğuracağın gün hangi doktor görevliyse o doktor doğum yaptırıyor ve genelde stajerlerin elinde kalıyorsun... Gercekten devlette dogurmus güzel dogum gecirmis kisiler Allahin vip kulları bence

İşte önemli olan doktor. Mesela numarasını falanda vermiş kuzenime bir şey olunca yazabilsin diye. Ameliyathanede selfie falan çekmişler Bencede öyle çoğu kişi özellerde bile memnun olmuyor

Şöyle canım tabiki ben henüz deneyimlemedim net bişey diyemem ama şu ana kadar gittiğim hastanede özelede gtsem yasabilecegim sıkıntılardan farklı bişey yaşamadım şükür.bir kaç kere kendini bişey olmuş sanan asistan doktora denk gelmek haricinde olumsuz bişey yaşamadım şükür he yasayanda muhakkak vardır şans biraz.bir arkadaşım var burdan tanıştığım 7 hafta öndeydi gebeliği benden aynı hastaneye gidiyoruz.o 34.haftasinda doğum yapdi sezeryanla aldılar gelişim geriliği tespit edildi vs.31 den sonra perinatoliji de yattı falan.1,5 2 hafta kadar hastanede kaldı ortlama temizlikten ilgilden vs de memnun olduğunu soyledi sonra doğum yapdi dikislerine baktirmaya kontrollere gtti bebeğin takibini yine orda yaptırıyor hiç şikayet ettiğini duymadım.hatta sezeryan durumunu sordum yapıştırma yapmışlar mesela dikiş varsada içte sanırım.hee ama gercekden böyle büyük tam teşekküllü olmayan devlet hastanelerinin çoğunda da saçma sapan şeyler var.beylikduzu devlete gtmisdim bir kere mesela doktor yüzüne bile bakmıyor insanın.soru soruyorsun tenezzül etmiyor sanki öyle bir hissiyat oluşturdu bende.ayni şey şehir Hastanesi'nde de gelebilir başıma belki ama gelmedi çok şükür şanslıyım sanırım

Ben 38 39 haftamda agriyla evime yakin diye devlet acile gittim nst de bebek kalp atisi cok hizli yatis yapip sadece nst ile takip edicez dediler eminmisinz bakin ben bu hastanede dogum yapmayacagim bu durumun doguma dogru ilerleme gibi bir seyi varsa kendi hastaneme gideyim dedim aaa asla hayir iste sadece bebegin kalbini bir gece dinleyecegz nst ye bagli kalacaksin dediler ... Cok uzatmadan söyliyimki kedi dolu bir odaya atilmis yavru fare gibiydim okadr savunmasiz saskin hirpalnmis vs vs vs durmumu en kisa bu sekilde ozetleyebilirim anlatsam her duygumu her animi yanstmak icin dolusuyla yazarim buraya benim icin kolumda serumla kactigim bir hastane travması beb kacarken koguş arkadasalrimin elime dsrda kocamin adi bu notu ona iletrmisin demsi trajikomik aslnda gunelrdir orda olup dsariyla irtibati kesilms insanlar vardi ayyy bilmiyorm piskolojk bi durum benimki belkidr cok iyi devlet hastaneleri ve memnun olanlarda vardir eminim

İşte önemli olan doktor. Mesela numarasını falanda vermiş kuzenime bir şey olunca yazabilsin diye. Ameliyathanede selfie falan çekmişler Bencede öyle çoğu kişi özellerde bile memnun olmuyor
Allahim sukadr sansli olsam yeter selfiee he vallahi ben ozelde bile bu şansa nail olamadim ama cidden şansli insanlr var eminim nekdr tercih edersen et nekdr ince eleyip sık dokusanda bazen hersey kader ver şans Allahim cümelmize nerde olursak olalim dogum acilarimizi bile bastiracak iyi hatirlayacagimiz guzel dogumlar nasip etsin

Bak yazdı en rahat ettiğin yer neresiyse orası herkesin kesnlikle şans işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…