Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bencede şans işi benim ilk tecrübem çok kötüydü doktor yönünden. Ama şimdiki doktorum çok tatlış geçen bir fotosunu gördüm bebeğin kordonunu babasına kestirmiş, bende eşim için konuşacağım mesela yanımda olsun diye. İnsan daha ne ister ki.
Amiiinn

Bak yazdı en rahat ettiğin yer neresiyse orası herkesin kesnlikle şans işi
Al iste burdan yak beylikduzu devlette ablamin eltisi dogum yapti sezryan memnun ama neye gore ilk dogum belki allah iyi kisilerle karsilastrdi bilemem belkide ben ilk ozelde oldgu icin devltten beklentm yuksek diye boyledr bilmiyorum.. birde cocukluk arkdsm ilk dogum normal ozelde yapti ikincisini beylikduzu devlette yapti diyorki ozeldeki ile devlet arsindaki tek fark o dogum sancilarini cekerken yanimda kimse yoktu iceri kimseyi almiyorlarmis buda benim isime geldi diyor ailemde olsa yanimda bagirma sakin ol diye telkin etseler bile bana batiyor tek sanci cekmek daha iydi diyor birazda göreceli bir kavram bence yada nebileyim ne bekledigine baglı

Hatta buda ameliyatından görsel mesela benim bildiğim şu ameliyatta mesela 2 tane doçent doktor var diğerlerini tanımıyorum asistan olabilirler.

Eklentiler

• IMG_20220602_023635.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 67
Orda doğum yapmadım canım ben doğum nasıldır bilmiyorum iyidir yani olabilir muayenede ki tavirdan bahsettim ben sadece.

Hatta buda ameliyatından görsel mesela benim bildiğim şu ameliyatta mesela 2 tane doçent doktor var diğerlerini tanımıyorum asistan olabilirler.
Ayy cok sanslisnz vallahi hangi hastane bu birsuru devlet hastensi var tabiki hepsi birbiryle ayni degil .. gercekten takdir ettim

Orda doğum yapmadım canım ben doğum nasıldır bilmiyorum iyidir yani olabilir muayenede ki tavirdan bahsettim ben sadece.
Bence denk gelmekle alakali meslegini severek yapan insanlara denk gelmek onemli olan ben burda devlet hastanelirini genel olark baz almiyorum asla misal ben dogurdugum ozelde cok memnun kaldim her konuda gorumcemde buyuzden ayni ozelde dogurmak istedi ve hic memnun kalmadi normal dogum ve baska doktordu gittigi doktor

Aynen öyle şans işi iste tamamen, tabiki farklı faktorlerde var işin içinde ama en önemlisi iyi insanlarla karşılaşmak gerisi boş.

Uyuyamıyoruuummm

Göğüs uçlarımda fazla hassasiyet var bu aralar. Bu lansinoh şimdiden kullanmaya başlanmalımı sizce var mı benim gibi olan çok yanıyor ve sanki çatlamış gibi

Kızlar günaydın, gece çok sancım vardı. Resmen regli ağrısı çektim ve ayağa kalktıkça şiddetlendi bugün yA da yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Arada böyle ağrılar normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…