- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.561
Ben bu sefer kesin bayrama kalırımSen, ben buralarda bekleyip durcaz
fbtl var normal olacak ama oda hep 37de doğurmuş sanmam ki 40ı beklesin
Cıkartabilirler tüm ayrıntilari konuş baştan o yüzdenŞaka gibi cidden yaaa o saaatren sonra geri dönüşde paşa paşa ödicen, mesela 6000 bin dediler diyelim doğuma,
Hastaneden çıkarken extra başka bişi için ödeme istedilermi çıkarttılarmı öyle bi para , yoksa 6bin se 6bin ödeyip çıktınız mı
Bak yeni bir aydınlatıcı soeu daha
Doğuma yakın gör bide herkes buralarda olur. Sıkıntıyla beklerkenGünaydın kızlar
Artık uyumuyoruz mu? Gece gündüz yazışıyor gibisiniz hızınıza yetişemez oldum
Aynen konuşcammm lanetlerCıkartabilirler tüm ayrıntilari konuş baştan o yüzden
Yalnız uykusuzlukta harikayızAynen konuşcammm lanetler
Resmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaYalnız uykusuzlukta harikayızdoğurunca bekliyorum bu performansi
Bence doğru bu bilgi yani diğerleri öyle oldu. Buda öyle olacak ve sagolsun sürekli uyanikResmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar
Yandıkk ozmanBence doğru bu bilgi yani diğerleri öyle oldu. Buda öyle olacak ve sagolsun sürekli uyanik
Uyu uyan olmuş iyice seninkiDüzelicez inşallah beBak uyandım mesela yine
Günaydın, bende merak ediyorum açıkçası benimkiler de göbek deliğini geçmeye başladılar göğüs altına az kaldı bakalım nereye kadar çıkacakGünaydın kızlarneredeyse göğüs altıma kadar çatladım daha ne kadar çatlayabilir karnım
Doğunca geceler zalim geceler yapcaz burda muhtemelenResmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar
Bakalım nasıl olucak çok merak ediyorumUyu uyan olmuş iyice seninkiinşallah duzelcez be ne diyelim
Günaydın, bende merak ediyorum açıkçası benimkiler de göbek deliğini geçmeye başladılar göğüs altına az kaldı bakalım nereye kadar çıkacak
Doğunca geceler zalim geceler yapcaz burda muhtemelenAllah yardımcımız olsun Haziran grubunda diyordu biri karnımda uyuyordu şimdi niye uyumuyor diye demekki doğru olmayabiliyormuş
Dogru soyluyorsun seninde baya kotu olmusKız bende vakumsuz baya yırtık oluştu. Cerrahi dikime alındım bir de uyutulup
O yüzden bu doktora detaylı bilgi vereceğim. Sezaryen derse hiç itiraz etmem şahsen. Sonuçta o yırtık da kolay iyileşmedi
Uyu uyan olmuş iyice seninkiinşallah duzelcez be ne diyelim
Günaydın, bende merak ediyorum açıkçası benimkiler de göbek deliğini geçmeye başladılar göğüs altına az kaldı bakalım nereye kadar çıkacak
Doğunca geceler zalim geceler yapcaz burda muhtemelenAllah yardımcımız olsun Haziran grubunda diyordu biri karnımda uyuyordu şimdi niye uyumuyor diye demekki doğru olmayabiliyormuş
Bu biraz genetik birazda yağlanma. Benim hala sağa sola dönüyor resmen yamuluyor karnim 2.5 kilodan sonra pek kıpırdamıyor demek o kadar olmadı diyorum. Göreceğiz şimdi doktorda kaç olmuş. 10.30 randevu heyecanla bekliyorum. Kendime eğer kilo almadimsa kahvaltı sözü verdimBakalım nasıl olucak çok merak ediyoruminşallh annelerini yormazlar duam o
Bunarada benimde çocuk hep sağa yaslanıyo oyuzden midir bilmem sağ karnımın altı 3tane fln çatlak oldu, şimdilik gergin olduğu için karnım anca okadar anlıyorum, belki doğum yapınca anlaşılır net çatlaklar
Günaydın kızlar dr randevusu olanlar kaleye mum diksin
Benim var ama nedense ayrı bir heyecan var umarım doğurmuyorumdurGünaydın kızlar dr randevusu olanlar kaleye mum diksin
Nolur yalan olsun bu bilgi noluuurrrResmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar
Hergün duş alıp yağlanıyorum amaaaa ne biliyim anlamadım genetikse zaren annem çatlamış benimde çatlamam normalBu biraz genetik birazda yağlanma. Benim hala sağa sola dönüyor resmen yamuluyor karnim 2.5 kilodan sonra pek kıpırdamıyor demek o kadar olmadı diyorum. Göreceğiz şimdi doktorda kaç olmuş. 10.30 randevu heyecanla bekliyorum. Kendime eğer kilo almadimsa kahvaltı sözü verdim
Herkes doğru diyoNolur yalan olsun bu bilgi noluuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?