Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cıkartabilirler tüm ayrıntilari konuş baştan o yüzden

Yalnız uykusuzlukta harikayız doğurunca bekliyorum bu performansi
Resmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar

Düzelicez inşallah be Bak uyandım mesela yine
Uyu uyan olmuş iyice seninki inşallah duzelcez be ne diyelim
Günaydın kızlar neredeyse göğüs altıma kadar çatladım daha ne kadar çatlayabilir karnım
Günaydın, bende merak ediyorum açıkçası benimkiler de göbek deliğini geçmeye başladılar göğüs altına az kaldı bakalım nereye kadar çıkacak
Resmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar
Doğunca geceler zalim geceler yapcaz burda muhtemelen Allah yardımcımız olsun Haziran grubunda diyordu biri karnımda uyuyordu şimdi niye uyumuyor diye demekki doğru olmayabiliyormuş

Bakalım nasıl olucak çok merak ediyorum inşallh annelerini yormazlar duam o

Bunarada benimde çocuk hep sağa yaslanıyo oyuzden midir bilmem sağ karnımın altı 3tane fln çatlak oldu, şimdilik gergin olduğu için karnım anca okadar anlıyorum, belki doğum yapınca anlaşılır net çatlaklar

Kız bende vakumsuz baya yırtık oluştu. Cerrahi dikime alındım bir de uyutulup

O yüzden bu doktora detaylı bilgi vereceğim. Sezaryen derse hiç itiraz etmem şahsen. Sonuçta o yırtık da kolay iyileşmedi
Dogru soyluyorsun seninde baya kotu olmus

Bu biraz genetik birazda yağlanma. Benim hala sağa sola dönüyor resmen yamuluyor karnim 2.5 kilodan sonra pek kıpırdamıyor demek o kadar olmadı diyorum. Göreceğiz şimdi doktorda kaç olmuş. 10.30 randevu heyecanla bekliyorum. Kendime eğer kilo almadimsa kahvaltı sözü verdim

Hergün duş alıp yağlanıyorum amaaaa ne biliyim anlamadım genetikse zaren annem çatlamış benimde çatlamam normal Ayyy bakalım kaç oldu benimde 3 de randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…