Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah minimum la atlatırsın canım, ben bakmak istemiyorum canım sıkılmasın diye çok bakmadan yagliyorum işe yaramıyor ama işte psikolojik sürmedim demeyeyim diye.aloa Vera iyi geliyormu acaba çatlaklara zararı varmı hiç bileniniz var mı ? Nette bir tarif var ama bilemedik zararı olurmu diye.

Valla ben bio oil çatlak yağını, bide bebe yağını kullanıyorum sonuçda orayı nemli tutun diyolar bende elimden geldiği kadar suda için yağlayıp nemli tutuyorum, boşver takma yaa en kötü ilerde çatlak gidermek için lazere gideriz,

Guzel haberlerle gelin kizlarr, merakla bekliyorum randevusu olanları bende yarın özel bı yerden aldım randevu da bugün sorcam renkli cikdi veriyormu diye veriyorsa oraya gtcem çocuğumun bir renkli görüntüsü olsun dedim poz verirse inşallah çok sıkışık yerde değilse

Benim ultrasonla bakmayacak artık sanırım nts ve alttan muayene eder. Paylasırım durumları

Resmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar
Doğru valla doğru.... Maalesef... Oğlum da öyle oldu. Bu essek dün bütün gün tepisti. Gece 3 tepisiyordu. Sabahın köründen beri yine tepisiyor.

Geçen gittğimde 32+0dı ilk defa renkli vermedi benimli göstermiyo yer daralınca dedi inşallah bugun gösterrde verir
Seninkide gösterir inşallah bitane en azından anı kalsın

Doğru valla doğru.... Maalesef... Oğlum da öyle oldu. Bu essek dün bütün gün tepisti. Gece 3 tepisiyordu. Sabahın köründen beri yine tepisiyor.
Ahh beeeeee benimde şuan kemiklerime kemiklerme vuruyo sağ göğüsümün altında yandık valla asla uyuyamıcaz demekki

Aynen yaa napalim lazere gideriz bari en kotu
Benim ultrasonla bakmayacak artık sanırım nts ve alttan muayene eder. Paylasırım durumları
Tamam cabim güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruz
Ayy bu tezi ben bozucam gibi hissediyorum nedense benim bebiş gece hareketli falan değil çünkü ama doğunca öyle kalacağını pek sanmıyorum umarım kalır
Geçen gittğimde 32+0dı ilk defa renkli vermedi benimli göstermiyo yer daralınca dedi inşallah bugun gösterrde verir
Seninkide gösterir inşallah bitane en azından anı kalsın
Ayy inşallah oyle olmaz ya geç kaldım bende farkındayım aslında ama şeker testiydi şuydu buydu vs derken özele gtmeye fırsat bulamadım umarım gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…