- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.581
Hala mı kız yıkamadın sende is yok valla bana gonder de yıkıyım ne diyimBenim var ama nedense ayrı bir heyecan var umarım doğurmuyorumdurbebeğin bir tane zibini yok yıkanmış
İnşallah minimum la atlatırsın canım, ben bakmak istemiyorum canım sıkılmasın diye çok bakmadan yagliyorumBakalım nasıl olucak çok merak ediyoruminşallh annelerini yormazlar duam o
Bunarada benimde çocuk hep sağa yaslanıyo oyuzden midir bilmem sağ karnımın altı 3tane fln çatlak oldu, şimdilik gergin olduğu için karnım anca okadar anlıyorum, belki doğum yapınca anlaşılır net çatlaklar
Abboowww çocuk doğcak yaaaaa nezman yıkıcanBenim var ama nedense ayrı bir heyecan var umarım doğurmuyorumdurbebeğin bir tane zibini yok yıkanmış
Haftaya çıkıyorum izne o zaman yıkayacagimHala mı kız yıkamadın sende is yok valla bana gonder de yıkıyım ne diyim
Valla ben bio oil çatlak yağını, bide bebe yağını kullanıyorum sonuçda orayı nemli tutun diyolar bende elimden geldiği kadar suda için yağlayıp nemli tutuyorum, boşver takma yaa en kötü ilerde çatlak gidermek için lazere gideriz,İnşallah minimum la atlatırsın canım, ben bakmak istemiyorum canım sıkılmasın diye çok bakmadan yagliyorumişe yaramıyor ama işte psikolojik sürmedim demeyeyim diye.aloa Vera iyi geliyormu acaba çatlaklara zararı varmı hiç bileniniz var mı ? Nette bir tarif var ama bilemedik zararı olurmu diye.
Aha iyinis o zamanHaftaya çıkıyorum izne o zaman yıkayacagim
Benim ultrasonla bakmayacak artık sanırım nts ve alttan muayene eder. Paylasırım durumlarıGuzel haberlerle gelin kizlarr, merakla bekliyorum randevusu olanlarıbende yarın özel bı yerden aldım randevu da bugün sorcam renkli cikdi veriyormu diye veriyorsa oraya gtcem çocuğumun bir renkli görüntüsü olsun dedim poz verirse inşallah çok sıkışık yerde değilse
Doğru valla doğru.... Maalesef... Oğlum da öyle oldu. Bu essek dün bütün gün tepisti. Gece 3 tepisiyordu. Sabahın köründen beri yine tepisiyor.Resmen 2 saatlik uykuylayım ve uyuyamadım kalktım oturudm en sonundaşimdiden uyutmuyosa ben doğunca düşünemiyorum birde anne karnında ne zöan uyanıksa, doğuncada öyle olur diyolar
Geçen gittğimde 32+0dı ilk defa renkli vermedi benimli göstermiyo yer daralınca dedi inşallah bugun gösterrde verirGuzel haberlerle gelin kizlarr, merakla bekliyorum randevusu olanlarıbende yarın özel bı yerden aldım randevu da bugün sorcam renkli cikdi veriyormu diye veriyorsa oraya gtcem çocuğumun bir renkli görüntüsü olsun dedim poz verirse inşallah çok sıkışık yerde değilse
Ahh beeeeeeDoğru valla doğru.... Maalesef... Oğlum da öyle oldu. Bu essek dün bütün gün tepisti. Gece 3 tepisiyordu. Sabahın köründen beri yine tepisiyor.
Aynen yaa napalim lazere gideriz bari en kotuValla ben bio oil çatlak yağını, bide bebe yağını kullanıyorum sonuçda orayı nemli tutun diyolar bende elimden geldiği kadar suda için yağlayıp nemli tutuyorum, boşver takma yaa en kötü ilerde çatlak gidermek için lazere gideriz,
Tamam cabim güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruzBenim ultrasonla bakmayacak artık sanırım nts ve alttan muayene eder. Paylasırım durumları
Ayy bu tezi ben bozucam gibi hissediyorum nedenseDoğru valla doğru.... Maalesef... Oğlum da öyle oldu. Bu essek dün bütün gün tepisti. Gece 3 tepisiyordu. Sabahın köründen beri yine tepisiyor.
Ayy inşallah oyle olmaz ya geç kaldım bende farkındayım aslında ama şeker testiydi şuydu buydu vs derken özele gtmeye fırsat bulamadım umarım gösterirGeçen gittğimde 32+0dı ilk defa renkli vermedi benimli göstermiyo yer daralınca dedi inşallah bugun gösterrde verir
Seninkide gösterir inşallah bitane en azından anı kalsın
Benim Dr başla dedi canımUyuyamıyoruuummm
Göğüs uçlarımda fazla hassasiyet var bu aralar. Bu lansinoh şimdiden kullanmaya başlanmalımı sizce var mı benim gibi olançok yanıyor ve sanki çatlamış gibi
2 ay sonra 8 bin olur. Öyle bir garip devirdeyiz.Evet aradım hastaneyi 6000di , 7000 yapmışlar aklıma gelen başıma geldi
Yami bu ay doğum yapıcaz günler kala zam yememiz çok saçma oldu2 ay sonra 8 bin olur. Öyle bir garip devirdeyiz.
Benim hastane zammı bu ay ama ne zaman belli değilYami bu ay doğum yapıcaz günler kala zam yememiz çok saçma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?