- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.601
Yani mantaklı artık böyle düşünmek kimse bi kaç gün kala zam yemek istemez haklı olarakkkk , sinirlendim yaaaBenim hastane zammı bu ay ama ne zaman belli değilinslalah ben doğurmadan olmaz. Adamlara diyorum söyleyin zamanını ben de ona göre ayarlayayım erken dogurayim
Benim 7800 suanki fiyatı.Yani mantaklı artık böyle düşünmek kimse bi kaç gün kala zam yemek istemez haklı olarakkkk , sinirlendim yaaa6,500 ayırmıştım bide
Neyse allahdan daha fazla söylemediler
7800 fazlaymış yaa ,Benim 7800 suanki fiyatı.
Sonra ne olacak bilmiyorum
Bir aonrami muaynede alttan muayne yaptırsam mı diyorum. Belki normal doğuma müsait değil diye zorunlu sezeryan yazar daha uyguna geliyor ya
Hazıran ayı fiyatıdır işte buYami bu ay doğum yapıcaz günler kala zam yememiz çok saçma oldu
Normal doğum fıyatı daha uygun7800 fazlaymış yaa ,
Aaaaa zorunlunsezeryan olunca dahamı ucuz oluyo.
Bende normal 6bin oldu sezeryan 7 bin
Normal daha uygun biraz daha.. bi baktır benceeedeee en azından öğrenmiş olursun
Aaaaa benim bu gidişle zorunlu olucak, bana öyle bi fiyat vermemişlerdi, artık zaten geldik sonaaaa hertürlü verilcekkk bu fiyatHazıran ayı fiyatıdır işte bu
Haziranda geldiyse zam değişmez bu ay icin
Normal doğum fıyatı daha uygun
İsteğe bağlı sezeryan en pahalısı
Zorunlu sezeryan var bir de o da ikisinin arası gibi bisi işte.
Doktorun karar veriyor buna .Aaaaa benim bu gidişle zorunlu olucak, bana öyle bi fiyat vermemişlerdi, artık zaten geldik sonaaaa hertürlü verilcekkk bu fiyat
Baktım listeye, bende normal doğum ücretiDoktorun karar veriyor buna .
Her hastane icin geçerli mi bilmiyorum ama bu sekilde genelde
Ve zorunlu olmak için doğumun başlaması ve gerçekleşmemesi gerekiyor belirli bi saat.
Doktorun da önemli
Ya da Normal doğumu uygun görmemesi gerekiyor
Öyle bi şeylerdi
Ben her sorduğumda farkli fiyat verildi.Baktım listeye, bende normal doğum ücreti
Zorunlu sezeryan ücreti
Epidural sezeryan ücreti diye fiyatlandırmışlar
Sanırım zorunluda olsa olmasada aynı fiyat bizim hastanede
Ben hastaneden sadece doğum parası ödiceğimiz inancımıda kaybettim, kesin ilaç yaptık bunu yaptık diyip şu bu diyip parada alırlar üstüne kesinBen her sorduğumda farkli fiyat verildi.
Normal doğum ve zorunlu sezeryan diye.
Telde bilgi veren kişi araya isteğe bağlı sezeryan da soktu. Kısacası kimin eki kimim cebinde belli değil
Şaka gibi yani. Ve ilk zamanlar bu fiyattı dedim
Hiç öyle bir fiyatımız olmadı dendi bir de
Hastane içinde bile değişik bir durum var ama garip ve çok enteresan. Dogurayıam da kurtulayım şu dengesızlerden
EKstta bir şey olmazsa ücrete dahil oluyor canim.Ben hastaneden sadece doğum parası ödiceğimiz inancımıda kaybettim, kesin ilaç yaptık bunu yaptık diyip şu bu diyip parada alırlar üstüne kesin
Gerçi özelde sanırım parayı yatırmadan ameliyata almıyolar dimi abiminlerde öyle oldu daEKstta bir şey olmazsa ücrete dahil oluyor canim.
Yani sey nornal sekilde yolunda giderse sadece o parayı ödersiniz.
Bilgi verecek kişi her şeyi söyler zaten
Hiç bilmiyorumGerçi özelde sanırım parayı yatırmadan ameliyata almıyolar dimi abiminlerde öyle oldu da
Bizim muayeneye zam geldi ama doğum ücretine gelmedi çok şükürEvet aradım hastaneyi 6000di , 7000 yapmışlar aklıma gelen başıma geldi
Evet 5küsür bizde zorunlu7800 fazlaymış yaa ,
Aaaaa zorunlunsezeryan olunca dahamı ucuz oluyo.
Bende normal 6bin oldu sezeryan 7 bin
Normal daha uygun biraz daha.. bi baktır benceeedeee en azından öğrenmiş olursun
Bana çok aşırı yüksek gelmedi sanki. Anlık da öyle çıkmış olabilirSabah sabah ellerim şiş bi tansiyon ölceyim dedim küçük 8,8 çıktı bi sey de yemedim daha .. yuh yahu benim tansiyon son ay çıkacak galibabugun dr a dicem bi idrar testi yapalım da protein kacagina bakalım diye.. belki ilac başlar bana son ay
Bizde bugun bi cıtlatcaz artıkHiç bilmiyorum
Kayınvalide halletmişti.sormadım bıle :)
Aynen en son nezman konışmıştun ücreti, ben 2 hafta önce aradım 6bin , bugun aradım 7 bin dedi haziran ücret ya, belki değiştirmiştirBizim muayeneye zam geldi ama doğum ücretine gelmedi çok şükür
Resmen son dakika golü yemişssin
AaaaaEvet 5küsür bizde zorunlu
İsteğe bağlı 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?