Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim hastane zammı bu ay ama ne zaman belli değil inslalah ben doğurmadan olmaz. Adamlara diyorum söyleyin zamanını ben de ona göre ayarlayayım erken dogurayim
Yani mantaklı artık böyle düşünmek kimse bi kaç gün kala zam yemek istemez haklı olarakkkk , sinirlendim yaaa 6,500 ayırmıştım bide
Neyse allahdan daha fazla söylemediler

Yani mantaklı artık böyle düşünmek kimse bi kaç gün kala zam yemek istemez haklı olarakkkk , sinirlendim yaaa 6,500 ayırmıştım bide
Neyse allahdan daha fazla söylemediler
Benim 7800 suanki fiyatı.
Sonra ne olacak bilmiyorum
Bir aonrami muaynede alttan muayne yaptırsam mı diyorum. Belki normal doğuma müsait değil diye zorunlu sezeryan yazar daha uyguna geliyor ya

Benim 7800 suanki fiyatı.
Sonra ne olacak bilmiyorum
Bir aonrami muaynede alttan muayne yaptırsam mı diyorum. Belki normal doğuma müsait değil diye zorunlu sezeryan yazar daha uyguna geliyor ya
7800 fazlaymış yaa ,
Aaaaa zorunlunsezeryan olunca dahamı ucuz oluyo.
Bende normal 6bin oldu sezeryan 7 bin
Normal daha uygun biraz daha.. bi baktır benceeedeee en azından öğrenmiş olursun

Yami bu ay doğum yapıcaz günler kala zam yememiz çok saçma oldu
Hazıran ayı fiyatıdır işte bu
Haziranda geldiyse zam değişmez bu ay icin
7800 fazlaymış yaa ,
Normal daha uygun biraz daha.. bi baktır benceeedeee en azından öğrenmiş olursun
Normal doğum fıyatı daha uygun
İsteğe bağlı sezeryan en pahalısı
Zorunlu sezeryan var bir de o da ikisinin arası gibi bisi işte.

Aaaaa benim bu gidişle zorunlu olucak, bana öyle bi fiyat vermemişlerdi, artık zaten geldik sonaaaa hertürlü verilcekkk bu fiyat

Aaaaa benim bu gidişle zorunlu olucak, bana öyle bi fiyat vermemişlerdi, artık zaten geldik sonaaaa hertürlü verilcekkk bu fiyat
Doktorun karar veriyor buna .

Her hastane icin geçerli mi bilmiyorum ama bu sekilde genelde

Ve zorunlu olmak için doğumun başlaması ve gerçekleşmemesi gerekiyor belirli bi saat.
Doktorun da önemli
Ya da Normal doğumu uygun görmemesi gerekiyor

Öyle bi şeylerdi

Baktım listeye, bende normal doğum ücreti
Zorunlu sezeryan ücreti
Epidural sezeryan ücreti diye fiyatlandırmışlar
Sanırım zorunluda olsa olmasada aynı fiyat bizim hastanede

Baktım listeye, bende normal doğum ücreti
Zorunlu sezeryan ücreti
Epidural sezeryan ücreti diye fiyatlandırmışlar
Sanırım zorunluda olsa olmasada aynı fiyat bizim hastanede
Ben her sorduğumda farkli fiyat verildi.
Normal doğum ve zorunlu sezeryan diye.
Telde bilgi veren kişi araya isteğe bağlı sezeryan da soktu. Kısacası kimin eki kimim cebinde belli değil
Şaka gibi yani. Ve ilk zamanlar bu fiyattı dedim
Hiç öyle bir fiyatımız olmadı dendi bir de

Hastane içinde bile değişik bir durum var ama garip ve çok enteresan. Dogurayıam da kurtulayım şu dengesızlerden

Ben hastaneden sadece doğum parası ödiceğimiz inancımıda kaybettim, kesin ilaç yaptık bunu yaptık diyip şu bu diyip parada alırlar üstüne kesin

Ben hastaneden sadece doğum parası ödiceğimiz inancımıda kaybettim, kesin ilaç yaptık bunu yaptık diyip şu bu diyip parada alırlar üstüne kesin
EKstta bir şey olmazsa ücrete dahil oluyor canim.
Yani sey nornal sekilde yolunda giderse sadece o parayı ödersiniz.
Bilgi verecek kişi her şeyi söyler zaten

7800 fazlaymış yaa ,
Evet 5küsür bizde zorunlu
İsteğe bağlı 7

Bana çok aşırı yüksek gelmedi sanki. Anlık da öyle çıkmış olabilir
Ben de şişim gün içinde ellerim sürekli şişip iniyor zaten. Artık şişmek normal bence

Hiç bilmiyorum
Kayınvalide halletmişti.sormadım bıle :)
Bizde bugun bi cıtlatcaz artık
Bizim muayeneye zam geldi ama doğum ücretine gelmedi çok şükür
Resmen son dakika golü yemişssin
Aynen en son nezman konışmıştun ücreti, ben 2 hafta önce aradım 6bin , bugun aradım 7 bin dedi haziran ücret ya, belki değiştirmiştir
Evet 5küsür bizde zorunlu
İsteğe bağlı 7
Aaaaa Bizdedemi öyle acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…