- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.621
Canım muayeneye zam geleli 2 ay olmuşturBizde bugun bi cıtlatcaz artık
Aynen en son nezman konışmıştun ücreti, ben 2 hafta önce aradım 6bin , bugun aradım 7 bin dedi haziran ücret ya, belki değiştirmiştir
AaaaaBizdedemi öyle acaba
Ödeyecek olan öder çıtlamaya gerek yok aslında. Bakalım bunda da ödeyecek mıBizde bugun bi cıtlatcaz artık
Aynen en son nezman konışmıştun ücreti, ben 2 hafta önce aradım 6bin , bugun aradım 7 bin dedi haziran ücret ya, belki değiştirmiştir
AaaaaBizdedemi öyle acaba
Ayyyy bari sana gelmez zammmCanım muayeneye zam geleli 2 ay olmuştur
Ben doğuma da kesin gelmiştir gözüyle sormamıştım bile. Geçen hafta gittiğimde sordum doğumlar aynı dedi zam gelmemiş
İnşallah ben doğurana kadar gelmez
Evet sizde de öyledir muhtemelen, isteğe bağlı sezaryeni devlet karşılamıyor çünkü
Sonunda kanı verip yine moralimi bozdumferiitin 16 di en son 10 a düşmüş ulen bu yediğim pekmezler, günde 2 kere ilaçlar nereye gidiyor yav yemiyom len bişey sinir oldum he
Bizim zaten pra hazır belki üstüne 1000 tl vermek isterler fln zam geldiğini söyleyelimde ,Ödeyecek olan öder çıtlamaya gerek yok aslında. Bakalım bunda da ödeyecek mı
Benim için fark etmiyor oğluna yardımcı olmuş olur
Aynen bastirma bile denemez, ufak bir dokunuşBende başladım her gece doğurmayabenim hiç bastırmadı. Plesanta için hafifçe dokundu onu hatırlıyorum ama çok çok basit birseydi oda.
Durumu iyiyse ve vermiyorsa yazıklar olsunBizim zaten pra hazır belki üstüne 1000 tl vermek isterler fln zam geldiğini söyleyelimde ,babası verir kesinde tam düğünler kurban var zaman kötü ye denk geldi
Çok fena gazlıyosunDurumu iyiyse ve vermiyorsa yazıklar olsun
Yok anam yok ben ümidi kestim
Bol yeşillik
Et
Ve demırın emilimini azaltacak şeylerle tüketilmemeli. Arada muhakak 2 saat olmalı .
Ben sağlık ocaginin ücretsiz verdiği ilacı kullanıyorum. O yükseltti
Benim kayınvalide para içinde yüzüyorÇok fena gazlıyosun
Füze doğduktan sonra ins. Uykusuz gecelerde olmezsen daha da ölmüyorsunBu gece bende göreceğim bencedoğuma kadar görürürm artık
Böyle olmam füze atsınlar
Canım ben yükseldiği zaman et yemeye çok dikkat ettım. Çok etkili.Yok anam yok ben ümidi kestim2 saat muhakak bırakıyorum 2 ilaç pekmez. Et yemiyorum pek bak yeşillik yerimde aman yaa ne kaldı surda en kotu damardan gerçekler kanı sonunda ilacda kac tanesini denedim hepsinde de düştü. Hangisi şu an senin kullandığın.
zaten öylelerinde psra oluyoooo mezaramı götürcennn parayı, bak amy bekliyoBenim kayınvalide para içinde yüzüyor
Ama cimri1 tane çanta
1 tane mont
1 ayakkabısı vardır her zaman.
Ulen biriktir bakalım. Biz yeriz ileride
Şimdiden 2 saatlik uykuyla duruyomFüze doğduktan sonra ins. Uykusuz gecelerde olmezsen daha da ölmüyorsunkritik nokta
Benimkiler de aynı merak etmeKizlar benim goguslerim hiç büyümedi söylemiştim zaten . Hadı buyumeyi geçtim ama olanı da söndü.. havası inmiş balon gibi oldu. Dolgun şiş olması gerekirken alla alla nedendir ki ??
Benimki yıllardır sağlık sektörünün içinde olmasına ve hatta milyon sezaryen ve doğum görmesine rağmen baygınlık geçirdiBenimki çok hevesli sağolsun, benle eğitimlere geldi, sorular sordu falan. Ama doğum anında nasıl bir performans olur bilemiyorumzaten son kısımda katılıp katilmayacagina karar vermedik daha, emin değilim sancilar kisminda bir iki masaj yapsa razıyım ben
Aman gözüm yok . Allaha şükür durumumuz fena değil.calıstıhım parayı istediğim sekilde kendime harcıyorum.zaten öylelerinde psra oluyoooo mezaramı götürcennn parayı, bak amy bekliyo
Birde o şekil deneyeyim bakalımCanım ben yükseldiği zaman et yemeye çok dikkat ettım. Çok etkili.
Kıyma al parçalara böl buzluğa at
Yemeklerde sürekli kullan.
Vegaferon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?