Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizde bugun bi cıtlatcaz artık

Aynen en son nezman konışmıştun ücreti, ben 2 hafta önce aradım 6bin , bugun aradım 7 bin dedi haziran ücret ya, belki değiştirmiştir

Aaaaa Bizdedemi öyle acaba
Canım muayeneye zam geleli 2 ay olmuştur
Ben doğuma da kesin gelmiştir gözüyle sormamıştım bile. Geçen hafta gittiğimde sordum doğumlar aynı dedi zam gelmemiş
İnşallah ben doğurana kadar gelmez

Evet sizde de öyledir muhtemelen, isteğe bağlı sezaryeni devlet karşılamıyor çünkü

Bizde bugun bi cıtlatcaz artık

Aynen en son nezman konışmıştun ücreti, ben 2 hafta önce aradım 6bin , bugun aradım 7 bin dedi haziran ücret ya, belki değiştirmiştir

Aaaaa Bizdedemi öyle acaba
Ödeyecek olan öder çıtlamaya gerek yok aslında. Bakalım bunda da ödeyecek mı

Benim için fark etmiyor oğluna yardımcı olmuş olur

Ayyyy bari sana gelmez zammm Senin hastane insaflı çıksın

Sonunda kanı verip yine moralimi bozdum feriitin 16 di en son 10 a düşmüş ulen bu yediğim pekmezler, günde 2 kere ilaçlar nereye gidiyor yav yemiyom len bişey sinir oldum he

Bol yeşillik
Et
Ve demırın emilimini azaltacak şeylerle tüketilmemeli. Arada muhakak 2 saat olmalı .

Ben sağlık ocaginin ücretsiz verdiği ilacı kullanıyorum. O yükseltti

Ödeyecek olan öder çıtlamaya gerek yok aslında. Bakalım bunda da ödeyecek mı

Benim için fark etmiyor oğluna yardımcı olmuş olur
Bizim zaten pra hazır belki üstüne 1000 tl vermek isterler fln zam geldiğini söyleyelimde , babası verir kesinde tam düğünler kurban var zaman kötü ye denk geldi

Günaydın kızlar trendyolda kozmetik ve sağlık ürünlerinde indirimler var depend lerde falan ihtiyacı olan bakabilir

Eklentiler

• 1E5D5AE2-672F-4BF3-AF77-208013CA72B6.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 48

Bol yeşillik
Et
Ve demırın emilimini azaltacak şeylerle tüketilmemeli. Arada muhakak 2 saat olmalı .

Ben sağlık ocaginin ücretsiz verdiği ilacı kullanıyorum. O yükseltti
Yok anam yok ben ümidi kestim 2 saat muhakak bırakıyorum 2 ilaç pekmez. Et yemiyorum pek bak yeşillik yerimde aman yaa ne kaldı surda en kotu damardan vercekler kanı sonunda ilacda kac tanesini denedim hepsinde de düştü. Hangisi şu an senin kullandığın.

Canım ben yükseldiği zaman et yemeye çok dikkat ettım. Çok etkili.

Kıyma al parçalara böl buzluğa at
Yemeklerde sürekli kullan.

Vegaferon

Kizlar benim goguslerim hiç büyümedi söylemiştim zaten . Hadı buyumeyi geçtim ama olanı da söndü.. havası inmiş balon gibi oldu. Dolgun şiş olması gerekirken alla alla nedendir ki ??
Benimkiler de aynı merak etme biz seninle aynıyız hatta yapabilirsem foto atayım göbek var, göğüs no

Benimki yıllardır sağlık sektörünün içinde olmasına ve hatta milyon sezaryen ve doğum görmesine rağmen baygınlık geçirdi bu sefer yoluma yalnız devam edeceğim

zaten öylelerinde psra oluyoooo mezaramı götürcennn parayı, bak amy bekliyo
Aman gözüm yok . Allaha şükür durumumuz fena değil.calıstıhım parayı istediğim sekilde kendime harcıyorum.

Sadece olması gerektiği yerde pintilik yapınca acayip uyuz oluyorum .2 tane cocugun var
Çocuklarına harcamayacaksın da ne yapacaksın degil mi?

Bir de anası da aşırı cimri, bankada tonla parası var . Ana kız aşırı cımrı ve zenginler

Ayakkabı yırtılmadan yenısı asla alınmaz.
Senelerde aynı kabanı giyer

Allahım diyorum sen uzak et bu kadar paraya tapmaktan

Canım ben yükseldiği zaman et yemeye çok dikkat ettım. Çok etkili.

Kıyma al parçalara böl buzluğa at
Yemeklerde sürekli kullan.

Vegaferon
Birde o şekil deneyeyim bakalım yordu valla ne demirmis arkadaş gidip demir yicem sonunda kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…