Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Birde o şekil deneyeyim bakalım yordu valla ne demirmis arkadaş gidip demir yicem sonunda kesin çözüm
Canım son zamanlardasın sen de .
Et, tavuk yemeye özen göster. Özellikle et.
Kahvaltıda çay içiyor musun? Benim çayla aram yoktur :)

Kahvaltıdan 3 saat sonra ilacı iç
Ve bir de yatarken iç.

Ayyyy allahım bizimde öyle bi akraba varrr herşeyi var kaç tane evi var , çocuklarına asla yardım etmezzz , vermez bileeee Bazıları cimr oluyo bayaaaaaaaa amaaaaaa cimr olanlarında parasınınyicek çok insan oluyo, bi ölmesine bakıcak hepsi gidicek haberi yok, dünya malı yani, ver torunlarını sevindir ne olucakkki

Canım son zamanlardasın sen de .
Et, tavuk yemeye özen göster. Özellikle et.
Kahvaltıda çay içiyor musun? Benim çayla aram yoktur :)

Kahvaltıdan 3 saat sonra ilacı iç
Ve bir de yatarken iç.
Ben aç karnına alıyorum sabah sonra kahvaltı ediyorum 2 saat sonra falan çayida çok seviyorum malesef azaltmaya calisdim elden geldikce ama kahvaltıda 1 bardak içiyorum yani hatta bazen 2 hiç kahve icmem ama mesela.dur senin gibi yapcam bundan sonra kahvaltıdan 3 saat sonra deneyeyim bakalım belki öyle fayda eder.gecede yatarken içiyorum aynen.et tavuğa bende ağırlık vercem tamamdir.

BBenimki gerekli durumlarda yardim eder canim
yiğidi öldür hakkını yeme

Onun için gerekli durumlar nadir zamanlar sadece.

Ben cimri insana aşırı şekilde uyuz oluyorum

Su içtikce tuvaletim geliyor, tuvalete kalktikca bir şey yiyip içiyorum. Bir şey yiyip içtikçe tekrar tuvaletim geliyor sabaha kadar dolapçı beygiri gibi evi dolaşıp 7 de kalkıp yola düşüyorum

Doktorların önerdiği sekilde alıyorsun aslında . Aç karnına
Çay demiri emer
Süt, yoğurt demiri emer. Yani emilimini aşırı zorlaştırır.
Bunlara dikkat et . Yükselir insallah baya da az kaldı zamanımız

Su içtikce tuvaletim geliyor, tuvalete kalktikca bir şey yiyip içiyorum. Bir şey yiyip içtikçe tekrar tuvaletim geliyor sabaha kadar dolapçı beygiri gibi evi dolaşıp 7 de kalkıp yola düşüyorum
Aynı bende öyleyim eşim vampir diyor artık gecem gündüzüm yok sürekli ayaktayım

Alıyorum da ne oluyor sanki inşallah yükselir bakalım ne olcak son durum zamanda az kaldı dediğin gibi

İlacı alınca C vitamini iç yanında. Ben öyle yapıyorum gerçi arttı mı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…