- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.641
Canım son zamanlardasın sen de .Birde o şekil deneyeyim bakalımyordu valla ne demirmis arkadaş gidip demir yicem sonunda kesin çözüm
Kremi sürünce mümkünse çıplak yatmakBepanten sürdüm. Pudra daha mi iyiydi yani?
Yok öyle yatamamKremi sürünce mümkünse çıplak yatmakhani bebekler pişik olur da altlarını yıkar, kremler, üzerine bez bağlamayiz ya onun gibi
Ayyyy allahım bizimde öyle bi akraba varrr herşeyi var kaç tane evi var , çocuklarına asla yardım etmezzz , vermez bileeeeAman gözüm yok . Allaha şükür durumumuz fena değil.calıstıhım parayı istediğim sekilde kendime harcıyorum.
Sadece olması gerektiği yerde pintilik yapınca acayip uyuz oluyorum .2 tane cocugun var
Çocuklarıma harcamayacaksın da ne yapacaksın degil mi?
Bir de anası da aşırı cimri, bankada tonla parası var . Ana kız aşırı cımrı ve zenginler
Ayakkabı yırtılmadan yenısı asla alınmaz.
Senelerde aynı kabanı giyer
Allahım diyorum sen uzak et bu kadar paraya tapmaktan
Yok bebek baya yukarıda olduğundan mı bilmem hiç dikişte zorlanma hissetmiyorum ama son sezaryen üstünden 8 yıl geçti.Dikişlerin şimdi zorluyormu
Ben aç karnına alıyorum sabah sonra kahvaltı ediyorum 2 saat sonra falan çayida çok seviyorum malesef azaltmaya calisdim elden geldikce ama kahvaltıda 1 bardak içiyorum yani hatta bazen 2Canım son zamanlardasın sen de .
Et, tavuk yemeye özen göster. Özellikle et.
Kahvaltıda çay içiyor musun? Benim çayla aram yoktur :)
Kahvaltıdan 3 saat sonra ilacı iç
Ve bir de yatarken iç.
BBenimki gerekli durumlarda yardim eder canimAyyyy allahım bizimde öyle bi akraba varrr herşeyi var kaç tane evi var , çocuklarına asla yardım etmezzz , vermez bileeeeBazıları cimr oluyo bayaaaaaaaa amaaaaaa cimr olanlarında parasınınyicek çok insan oluyo, bi ölmesine bakıcak hepsi gidicek haberi yok, dünya malı yani, ver torunlarını sevindir ne olucakkki
Su içtikce tuvaletim geliyor, tuvalete kalktikca bir şey yiyip içiyorum. Bir şey yiyip içtikçe tekrar tuvaletim geliyorBirde herkes hamileliğin tadını çıkar demez mi.. ne tadı varsa.
şöyle aralıksız iki üç saat uyusam toparlıycam ama resmen tilki uykusundayım karnım sürekli rahatsız ediyor ve doğru uyku pozisyonunu bulamadım..
ben 3-3.5 litre su içiyorum gün içinde. Sanırım o yüzden ödemim yok. En son ebe çok iyi gittiğimi söylemişti.
Amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri
Doktorların önerdiği sekilde alıyorsun aslında . Aç karnınaBen aç karnına alıyorum sabah sonra kahvaltı ediyorum 2 saat sonra falan çayida çok seviyorum malesef azaltmaya calisdim elden geldikce ama kahvaltıda 1 bardak içiyorum yani hatta bazen 2hiç kahve icmem ama mesela.dur senin gibi yapcam bundan sonra kahvaltıdan 3 saat sonra deneyeyim bakalım belki öyle fayda eder.gecede yatarken içiyorum aynen.et tavuğa bende ağırlık vercem tamamdir.
Bende başlıyım o zaman canım nasıl kullanıcaksın bir şey dedimi doktorunBenim Dr başla dedi canım
Aynı bende öyleyim eşim vampir diyor artıkSu içtikce tuvaletim geliyor, tuvalete kalktikca bir şey yiyip içiyorum. Bir şey yiyip içtikçe tekrar tuvaletim geliyorsabaha kadar dolapçı beygiri gibi evi dolaşıp 7 de kalkıp yola düşüyorum
Bugün eczaneye gidip sorayımBende başlıyım o zaman canım nasıl kullanıcaksın bir şey dedimi doktorun
Sonunu oyle beklemiyordumTabi gazdır emmesidir vs onlar buralara uğrayamaz sen ben artık buraların tozunu attırırız, sen topiğin duvarlarını silersin
Normalde 15 temmuzdu benim , ben 10 gune aşşaya çektim doktorudma 30 hazirana cekmisti bekliycez bakalim hangisinde gelcekSen ilk doğuracaklar arasında değilmisin ki asıl sen bizi unutup gitme buralardan
Alıyorum da ne oluyor sankiDoktorların önerdiği sekilde alıyorsun aslında . Aç karnına
Çay demiri emer
Süt, yoğurt demiri emer. Yani emilimini aşırı zorlaştırır.
Bunlara dikkat et . Yükselir insallah baya da az kaldı zamanımız
İlacı alınca C vitamini iç yanında. Ben öyle yapıyorum gerçi arttı mı bilmiyorum amaBen aç karnına alıyorum sabah sonra kahvaltı ediyorum 2 saat sonra falan çayida çok seviyorum malesef azaltmaya calisdim elden geldikce ama kahvaltıda 1 bardak içiyorum yani hatta bazen 2hiç kahve icmem ama mesela.dur senin gibi yapcam bundan sonra kahvaltıdan 3 saat sonra deneyeyim bakalım belki öyle fayda eder.gecede yatarken içiyorum aynen.et tavuğa bende ağırlık vercem tamamdir.
Banada yazarmısın öğreninceBugün eczaneye gidip sorayım
Bana Lanofemin vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?