Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Düşünsenize herkes dogurmus ben sona kalmisim , gruba gelio dogurdum yaziyorum kimse aktif degil vallahi gebertirim hepinizi cinnet gecirtmeyin bana bak simdiden diyeyim
Kiz sakın ol senin tarihinde benden çok önde ve ben de normal doğum istiyorum her türlü sen benden önce doguracagin için ben yazarım sana.. asıl ben sona kalabilirim gününü beklerse bayramdan sonra benim ki

Hahhhahahahahahah zaten bi okadar varız yatakda yuvarlanıyoruz bence çok komik ya
Fenomenlere bakıyorum zaten doğuran doğurana herkes hamile, doğuruyolar sonra hepsi incecik deli oluyorum biz tam panda
Ünlüler özellikle 36 da falan doğuruyor ki daha da kilo almasınlar. Ben hiç 40 haftalik eli yüzü şişmiş burnu büyümüş ünlü gordmedim

Ünlüler özellikle 36 da falan doğuruyor ki daha da kilo almasınlar. Ben hiç 40 haftalik eli yüzü şişmiş burnu büyümüş ünlü gordmedim
Buna katılıyorummmm kesinlikleee 36doğum yapsam okadar çatlağım olmaz kesinlikleee bencee onlar hemen pırt doğuru veriyorlar

İki gündür kısır döngüdeyim.

Evde çok durmayıp sabah, gece ve dışardayken 15 - 20 sf yorum okuyorum. Birine cevap vereyim derken önce sayfalara göz gezdireyim diyorum. Sonra yeniden girdiğimde yeni sohbetler.

Ömrümüzü yediniz çok konuşanlar. Aynı performansı doğumdan sonra da bekliyorum.

Boşver direk buraya gel okadarda önenli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…