- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.661
Birde bunu yapayım bakalımİlacı alınca C vitamini iç yanında. Ben öyle yapıyorum gerçi arttı mı bilmiyorum ama
Yinede ilkler arasında olursun bakNormalde 15 temmuzdu benim , ben 10 gune aşşaya çektim doktorudma 30 hazirana cekmisti bekliycez bakalim hangisinde gelcek
Arada insafa geliyo demekkiBBenimki gerekli durumlarda yardim eder canim
yiğidi öldür hakkını yeme
Onun için gerekli durumlar nadir zamanlar sadece.
Ben cimri insana aşırı şekilde uyuz oluyorum
Aynennn maşalah yazdım saniyesinde gittnBal gibide birakip gitmistim
Güzel günaydın oldumu bizim hastanenin zammmı sanadaGünaydın güzel anneler
Kiz sakın ol senin tarihinde benden çok önde ve ben de normal doğum istiyorum her türlü sen benden önce doguracagin için ben yazarım sana.. asıl ben sona kalabilirimDüşünsenize herkes dogurmus ben sona kalmisim , gruba gelio dogurdum yaziyorum kimse aktif degil vallahi gebertirim hepinizi cinnet gecirtmeyin bana bak simdiden diyeyim
Ünlüler özellikle 36 da falan doğuruyor ki daha da kilo almasınlar. Ben hiç 40 haftalik eli yüzü şişmiş burnu büyümüş ünlü gordmedimHahhhahahahahahah zaten bi okadar varızyatakda yuvarlanıyoruz bence çok komik ya
Fenomenlere bakıyorum zaten doğuran doğurana herkes hamile, doğuruyolar sonra hepsi incecik deli oluyorumbiz tam panda
Sezaryen olacağı için mi konuşuluyo bu tarihler yaNormalde 15 temmuzdu benim , ben 10 gune aşşaya çektim doktorudma 30 hazirana cekmisti bekliycez bakalim hangisinde gelcek
Buna katılıyorummmm kesinlikleee 36doğum yapsam okadar çatlağım olmaz kesinlikleee bencee onlar hemen pırt doğuru veriyorlarÜnlüler özellikle 36 da falan doğuruyor ki daha da kilo almasınlar. Ben hiç 40 haftalik eli yüzü şişmiş burnu büyümüş ünlü gordmedim
Canım 8 yıl zaten uzun bir süre. Hissetmemen normalYok bebek baya yukarıda olduğundan mı bilmem hiç dikişte zorlanma hissetmiyorum ama son sezaryen üstünden 8 yıl geçti.
Çıktın mı hastanedenCanım 8 yıl zaten uzun bir süre. Hissetmemen normal
ne diyon kız anlamadımGüzel günaydın oldumu bizim hastanenin zammmı sanada
Normal istiyorsan tarih veremez ki zatenSezaryen olacağı için mi konuşuluyo bu tarihler ya
Benim doktorum hiç tarih falan vermiyo bekleyelim diyo hala
Yok o muayene parası, doğumada zam yaptılar bugun öğrendimne diyon kız anlamadım
280 tl olmuştu yine mi zam koymuşlar yoksa
O karpuz ne o karpuzGünaydınlar
Çamaşır yakama işi bitti sonunda. Son bir sepet ütüm kaldı sonra çantamı hazırlayacağım inşallah
Boşver direk buraya gel okadarda önenli değilİki gündür kısır döngüdeyim.
Evde çok durmayıp sabah, gece ve dışardayken 15 - 20 sf yorum okuyorum. Birine cevap vereyim derken önce sayfalara göz gezdireyim diyorum. Sonra yeniden girdiğimde yeni sohbetler.
Ömrümüzü yediniz çok konuşanlar. Aynı performansı doğumdan sonra da bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?