- 25 Şubat 2020
- 2.741
- 3.419
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.681
ÇıktımÇıktın mı hastaneden
Ben de dolap ve şifonyeri bekliyorum. Cumartesi yada pazartesi geldikten sonra yıkama ütü ve çanta hazırlamaya geçeceğim. Telaş yaptım, geçe kalmak istemiyorum. BakalımGünaydınlar
Çamaşır yakama işi bitti sonunda. Son bir sepet ütüm kaldı sonra çantamı hazırlayacağım inşallah
O karpuz ne o karpuz
Sen hiç konuşma, senin başının altından çıkıyor yorumların yarısıBoşver direk buraya gel okadarda önenli değil
Hayırlısı be gülümYinede ilkler arasında olursun bak
Maşallah bak kilosuda iyiDoktora gittim bebeğim dönmemiş daha. Başı yukarıda idi. Eğer doner ise normal doğum yapabilirsin dedi.
Ben sorduğum için.
Birde sağ tarafa yat ki dönsün dedi.
1.980 kg ağırlığı dedi.
İyi dedi
Hastaneye kayıt için kağıt verdi.
Günlerimiz aynıBen de dolap ve şifonyeri bekliyorum. Cumartesi yada pazartesi geldikten sonra yıkama ütü ve çanta hazırlamaya geçeceğim. Telaş yaptım, geçe kalmak istemiyorum. Bakalım
Hahaahahaha ne güzel muhabbet oluyo yaaaSen hiç konuşma, senin başının altından çıkıyor yorumların yarısı
Sona kalma ihtimalin sıfır beHayırlısı be gülüm
Günaydın karpuz g.tlüler demek istemiş olabilirO karpuz ne o karpuz
Asla aklımdan geçmedi yaGünaydın karpuz g.tlüler demek istemiş olabilir
Normalde 15 temmuz benimmki ben 10 gune yakin geriye cektim totem.gibi bakalim ne zaman gelcekKiz sakın ol senin tarihinde benden çok önde ve ben de normal doğum istiyorum her türlü sen benden önce doguracagin için ben yazarım sana.. asıl ben sona kalabilirimgününü beklerse bayramdan sonra benim ki
Ben öyle şeyler söyleyemem utanırım
41. Haftadan selammlar diye mesaj atarsam neyapabilrsinizki haSona kalma ihtimalin sıfır be
Biliyorum sevgili ponçikBen öyle şeyler söyleyemem utanırım
Niye kız psikopat mısınNormalde 15 temmuz benimmki ben 10 gune yakin geriye cektim totem.gibi bakalim ne zaman gelcek
Benim günümde belli 1 temmuz bendemi çeksem acabaNormalde 15 temmuz benimmki ben 10 gune yakin geriye cektim totem.gibi bakalim ne zaman gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?