- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.701
vay anasını yaa bekliyodum zaten muayene ücretine gelince, doğuma da olacağı belliydiYok o muayene parası, doğumada zam yaptılar bugun öğrendim
Len doktorum 30 haziran dedi daha ben 30 haziran yapmadim takvimiNiye kız psikopat mısın
Hadi gozun aydın bende yoldayım bakalım.Doktora gittim bebeğim dönmemiş daha. Başı yukarıda idi. Eğer doner ise normal doğum yapabilirsin dedi.
Ben sorduğum için.
Birde sağ tarafa yat ki dönsün dedi.
1.980 kg ağırlığı dedi.
İyi dedi
Hastaneye kayıt için kağıt verdi.
Aynen uzun zaman geçti yani süpriz olunca arası az olsa zorlardı belki.Canım 8 yıl zaten uzun bir süre. Hissetmemen normal
Bu hamilelik boyunca haftada 1 taş çatlasa 2 kez çay demlendi evde onda da en fazla 2 nadiren 3 bardak içmişimdirNeye şaşırıyorsunuz
Benim de nst de sancım çıkacak gibi geliyor. Bu sefer de ona taktım. Depend gelmedi daha yoldaBenim var ama nedense ayrı bir heyecan var umarım doğurmuyorumdurbebeğin bir tane zibini yok yıkanmış
Bende aynı durumdayım çok zorPeki bu el ayak şişmesi için napılır? Hadi haziran sonu gibi doğuracakları anlarım da bana me oluyorsa
Son adet tarihine göre hesaplanmıyor muLen doktorum 30 haziran dedi daha ben 30 haziran yapmadim takvimi
Ben zor tuttum bu aya kadar kendimiBu hamilelik boyunca haftada 1 taş çatlasa 2 kez çay demlendi evde onda da en fazla 2 nadiren 3 bardak içmişimdirzararlı diye değil de içim almıyor
Normal 6bin, sezeryan 7binvay anasını yaa bekliyodum zaten muayene ücretine gelince, doğuma da olacağı belliydi
ne kadar olmuş peki?
İç iç aferinSu bardağıyla çay içiyorum bir demlik
Bu sıcakta en güzel şey
Bol yürüyüş ve su. Tuzu da bırakPeki bu el ayak şişmesi için napılır? Hadi haziran sonu gibi doğuracakları anlarım da bana me oluyorsa
Aa benBu hamilelik boyunca haftada 1 taş çatlasa 2 kez çay demlendi evde onda da en fazla 2 nadiren 3 bardak içmişimdirzararlı diye değil de içim almıyor
Baktırdım her sey yolunda şükürİç iç aferinhiç demirine baktırdın mi, ben azalttım ama yine faydası yok hiç içmemem lazım sanırım, demir emilimine çok zararliymis çay kahve.
Ben kahveciyimAa ben
Olmasa da olur benim için çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?