- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.721
Çok şanslısın o zaman maşallahBaktırdım her sey yolunda şükür
Decavit kullanıyorum etkisini görüyorum
Ama sabah içerim çayı aksam demlemiyorum
İlacımı da gece içiyorum
Pazartesi tekrar kan vericem bakalım
Son aylarda bence herkes düşüş yaşıyor ama
Onu da ölümüne içerimBen kahveciyim
Insallah benimki de gecer sizinki gibi degil sanirim alerji olsa gerek diye duaunuyorum ben de çözemedim gitti deli gibi kasiniyor
Kizlar ben de çok kaşınıyorum perşembe dr dan tahlil isticem karaciğer değerlerim kolestaz ihtimali için ama sizin baya kabarmış Allah korusun uyuz olmayasınız bu ara baya salgın var kizlar
Ve sigaraOnu da ölümüne içerim
Heheheh
Kafeinsiz takıldım simdiye kadar
Doğumdan sonra bomba gibi geliyorum
Kahve makinem bozulmuştu
Eşim yenisini aldı doğum yaklaşınca
Ben kafeinsiz kalırsam etrafımdakileri keserim biliyor
Bence doğumun yaklaşmasıyla alakalı biraz daÇok şanslısın o zaman maşallahbende decavit kullandım bayağı bir süre yanında ayrıca demir ilacida kullandım kullanıyorum hala ama istikrarla düşüyor sağolsun
Merve iki tarih yazzmış ya anlayamadım sezaryen mi normal miNormal istiyorsan tarih veremez ki zaten
Nasıl tanıyor artık beniVe sigara
Afiyet olsun ama çok içme doğumdan sonra çocuk uyumaz yine etraftakileri kesersinOnu da ölümüne içerim
Heheheh
Kafeinsiz takıldım simdiye kadar
Doğumdan sonra bomba gibi geliyorum
Kahve makinem bozulmuştu
Eşim yenisini aldı doğum yaklaşınca
Ben kafeinsiz kalırsam etrafımdakileri keserim biliyor
aslında biz takipli hastayızNormal 6bin, sezeryan 7bin
1bin tl zam gelmiş yani hepsinin üstüne
Yok ben yeşilaycıyımVe sigara
Of o kesin ya kaçış yok yaniAfiyet olsun ama çok içme doğumdan sonra çocuk uyumaz yine etraftakileri kesersin
Merve son tarihini değiştirmiş. Aslında son tarihi 15 temmuzken o 4 e çekmiş doktor ise 30 hazirana çekmiş. Doktor neden 30una çekmiş onu anlamadımMerve iki tarih yazzmış ya anlayamadım sezaryen mi normal mi
benim de doktorum şikayete göre günde 2 alabilirsin demiştiKızlar bu aralar magnezyumu kafama gore kullanmaya başladım. Karnıma degsıık haller oldu. O yüzden gunde 2 kez devam. Size de tavsiyemdir.
bebek önde çıkmıştı sanırım o yüzden olabilir.Merve son tarihini değiştirmiş. Aslında son tarihi 15 temmuzken o 4 e çekmiş doktor ise 30 hazirana çekmiş. Doktor neden 30una çekmiş onu anlamadımDöllenme zamanı ile ilgili bir şey mi acaba. Yani doğum tarihi değil son tarih
Bende bugun konuşcammm, kasımdan beri geliyorum fln diye bakalım bişi diceklermi, sistemlerinde varız çünküaslında biz takipli hastayız
Yeni gelenlere yapsınlar zam
1 ay için yolmasınlar bizi
Gidince konuşucam muhasebeyle
Evet onu unutmuşum olabilirbebek önde çıkmıştı sanırım o yüzden olabilir.
Bayramdan sonra gittigimde doktor şok olmuştu, bebek 29 haftalikti normalde , doktorum 32 haftalikla uyumlu görünüyor heryeri demisti 30 haziranda gelcek demek oluyo dedi işte, bende 4 temmuz yapim dedimSon adet tarihine göre hesaplanmıyor mu
İnşallah eski fiyattan yaparlar,şunun şurasında kalmış bi ayımızBende bugun konuşcammm, kasımdan beri geliyorum fln diye bakalım bişi diceklermi, sistemlerinde varız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?