Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok şanslısın o zaman maşallah bende decavit kullandım bayağı bir süre yanında ayrıca demir ilacida kullandım kullanıyorum hala ama istikrarla düşüyor sağolsun

Onu da ölümüne içerim
Heheheh
Kafeinsiz takıldım simdiye kadar
Doğumdan sonra bomba gibi geliyorum
Kahve makinem bozulmuştu
Eşim yenisini aldı doğum yaklaşınca
Ben kafeinsiz kalırsam etrafımdakileri keserim biliyor

Insallah benimki de gecer sizinki gibi degil sanirim alerji olsa gerek diye duaunuyorum ben de çözemedim gitti deli gibi kasiniyor

Kizlar ben de çok kaşınıyorum perşembe dr dan tahlil isticem karaciğer değerlerim kolestaz ihtimali için ama sizin baya kabarmış Allah korusun uyuz olmayasınız bu ara baya salgın var kizlar

Canlar doktora gidin hemen bu hamilelikte kaşıntı iyi değill gözünüzü korkutmayayım ama arkadaşımdada öyle oldu yatış verdiler serum falan öyle iyileşti

Çok şanslısın o zaman maşallah bende decavit kullandım bayağı bir süre yanında ayrıca demir ilacida kullandım kullanıyorum hala ama istikrarla düşüyor sağolsun
Bence doğumun yaklaşmasıyla alakalı biraz da
Muhtemelen benim de düşmüştür

Afiyet olsun ama çok içme doğumdan sonra çocuk uyumaz yine etraftakileri kesersin

Merve iki tarih yazzmış ya anlayamadım sezaryen mi normal mi
Merve son tarihini değiştirmiş. Aslında son tarihi 15 temmuzken o 4 e çekmiş doktor ise 30 hazirana çekmiş. Doktor neden 30una çekmiş onu anlamadım Döllenme zamanı ile ilgili bir şey mi acaba. Yani doğum tarihi değil son tarih

Kızlar bu aralar magnezyumu kafama gore kullanmaya başladım. Karnıma degsıık haller oldu. O yüzden gunde 2 kez devam. Size de tavsiyemdir.
benim de doktorum şikayete göre günde 2 alabilirsin demişti
bazen regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor.Öyle olunca sabah akşam içiyorum geçiyor

bebek önde çıkmıştı sanırım o yüzden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…