- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.741
Genelde doğuma kadar kullanmamı istiyor doktor. Öyle yapicam vallabenim de doktorum şikayete göre günde 2 alabilirsin demişti
bazen regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor.Öyle olunca sabah akşam içiyorum geçiyor
Aynen konuşmakda fayda var zaten olmassa hertürlü vercez mecburİnşallah eski fiyattan yaparlar,şunun şurasında kalmış bi ayımız
Ama yapmazlarsa da zaten yapıcak bişeyimiz yok,biz şansımızı deneyelim
Anlaşmalı değilsenBende bugun konuşcammm, kasımdan beri geliyorum fln diye bakalım bişi diceklermi, sistemlerinde varız çünkü
Bende çabuk gecsin diye oyle yaptım, onlari okumuyorum hicBenim günümde belli 1 temmuz bendemi çeksem acabagün gün bebek şeyleri yazıyo yaaa oyuzden okumayı seviyorum ileri atarsam olmadığından farklı yazıcak diye çekemiyok tarihi
Bi umut beeee belkiAnlaşmalı değilsen
Değişen bisi olmayacaktırsonucta onlarda biliyor ne zamandır gittiğini
Ooooo oda baya öne çekilmiş ama ciddenBende çabuk gecsin diye oyle yaptım, onlari okumuyorum hic
Jou da 20 hazirandi oda 3 haziran yapmış sezeryan günü alanlar degistiriyo
konuşarak anlaşırız belki,olmaz mıAnlaşmalı değilsen
Değişen bisi olmayacaktırsonucta onlarda biliyor ne zamandır gittiğini
Sanmamkonuşarak anlaşırız belki,olmaz mı
Pazartesi oluyor , bende kizimi pazartesi dogurmustumOoooo oda baya öne çekilmiş ama ciddenbugun kesin tarih alıyımda ona göre değiştireyim bende 27haziran isticem
ne kadar kullanıcağımı söylemedi ama her gittiğimde ilaçların var mı bittiyse yazayım diyor.Genelde doğuma kadar kullanmamı istiyor doktor. Öyle yapicam valla
Biliyorum, araya kendimi katıp size örnek olayım dedimKaybol
Ben madonnaya soyledım aslında
Magnezyumun kac cikmisti tahlilde , benim tahlilde normal çıkmış , ama niye kramp oluyor bazen anlamiyorum eksikte degilKızlar bu aralar magnezyumu kafama gore kullanmaya başladım. Karnıma degsıık haller oldu. O yüzden gunde 2 kez devam. Size de tavsiyemdir.
Benim fazla bile ama dünkü kramp canımdan can aldı resmenMagnezyumun kac cikmisti tahlilde , benim tahlilde normal çıkmış , ama niye kramp oluyor bazen anlamiyorum eksikte degil
Sanmam
Ama hadi bakalım. gazanız mübarek ola
Ee ne eksik te bu kramp oluyor o zaman ☹Benim fazla bile ama dünkü kramp canımdan can aldı resmen
Türk kahvesini böyle makinede yapılmış hiç sevmemKizlar kahve lafi etmsiken , kahve makinesi alacagimda bu cok hosuma gidiyor kullanan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?