- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.761
Bende aynı durumdayım çok zor
Deli gibi su tüketiyorum minimum 3 litre. Tuz zaten sevmem ve kullanmam ama cidden çok zorBol yürüyüş ve su. Tuzu da bırak
Bence magnezyum krampların fazlalığını engelliyorEe ne eksik te bu kramp oluyor o zaman ☹
Eksiklik olsa magnezguma.bagliyoz ama yok
Doktor onu tahlile gore vermiyor. Kramplar ve hafif sancılar icin kullanılıyor. Yani hıssetmedıgımız sancılar oluyormus.Magnezyumun kac cikmisti tahlilde , benim tahlilde normal çıkmış , ama niye kramp oluyor bazen anlamiyorum eksikte degil
Az omce eşim makinesini alcak falan demistin filtremi yoksaTürk kahvesini böyle makinede yapılmış hiç sevmem
Kısık ateşte yavaş yavaş pişecek
Cezve candır
Evet ama ictigimiz halde böyleyiz demekki icmesek tepeden.tirnaga krampli gezecezDoktor onu tahlile gore vermiyor. Kramplar ve hafif sancılar icin kullanılıyor. Yani hıssetmedıgımız sancılar oluyormus.
Aynen bilerek pazartrsi istiyorum bende birazPazartesi oluyor , bende kizimi pazartesi dogurmustum
Çok saçma ilk defa duydum böyle birşeyiBen şimdi yarına özelden randevu almisdim renkli görüntü alabilirsem diye.bugun aradık dedim ki renkli ultrason görüntüsü verebiliyormusunuz.sordu falan bekletti beni sonra dedik evet verebiliyoruz ama ultrason biriminden randevu almanız lazımbu ne demekki ben anlamadım kadın doğum randevusu alıyorum zaten başkasını vericek bana renkli görüntüyü ayrıca anlamadım hicbisey.
Türk kahvesini böyle makinede yapılmış hiç sevmem
Kısık ateşte yavaş yavaş pişecek
Cezve candır
Arçelik kullanıyorum ama 2li olandan aynı anda 6 fincan yapıyor ben çok memnunum annem d.günümde hediye almıştı baya oldu ama şimdi 2lilerin fiyatlar uçmuşKizlar kahve lafi etmsiken , kahve makinesi alacagimda bu cok hosuma gidiyor kullanan varmi aranizda
Regl ağrısı gibi ağrıların sebebi de mi magnezyum eksikliğiymis? Günde 1 kullanıyorum demek ki az geliyor artık. Çünkü kramplarin da şiddeti ve süresi arttıbenim de doktorum şikayete göre günde 2 alabilirsin demişti
bazen regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor.Öyle olunca sabah akşam içiyorum geçiyor
Aldık biz, evet filtreAz omce eşim makinesini alcak falan demistin filtremi yoksa
Ama arceliginki cezvede gibi yapıyor digerleri su gibi oluyo sanki
Bende ilk defa duydum, hani dedim pek gitmeidm ya özele bileniniz vardır belki diye sorayım dedim ama çevremde hiç duymadım yani. Ultrason bölümüne aktaricakdi kimse telefonu açmadı yine Arıcam bakalım değişik yerlerde beni buluyor yaÇok saçma ilk defa duydum böyle birşeyi
Sen bizim hastaneye gel yaaBende ilk defa duydum, hani dedim pek gitmeidm ya özele bileniniz vardır belki diye sorayım dedim ama çevremde hiç duymadım yani. Ultrason bölümüne aktaricakdi kimse telefonu açmadı yine Arıcam bakalım değişik yerlerde beni buluyor ya
Ben de böyle güzel haberler almak istiyorum2400 gram 47 cm bebemle selamlarnst almadı 36 da alacak bakalim. Hersey yolunda suyu vs gayet iyi dedi. Beklemeye devam
Hahahahahahhaha ay bu ne
Aklıma bu video geldi
Ay sinirim bozuldu
Aklıma bu video geldi
Çok komikler yaaaa mimikler flnHahahahahahhaha ay bu ne
Bunlar şaka gibiler , bazen youtubede gelin evinde gergin anlar yazıyorum böyle videolar çıkıp izleyip gülüyorumAy sinirim bozuldu
Ayrıca makine gayet güzel yapıyor bence bende hiç cezve kullanmam
Ben dev gibi fincandan içiyorum beni görseler şok olurlar
Kız uzağım ben oraya bayağı ya yakında bulayım dedim ama konuşayım da olmadı başka yer bakcam değişik geldi burası bana sanki kadın doğum haricinde de muayene ücreti kitleyeceklermis gibi duruyor.Sen bizim hastaneye gel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?