- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.781
Evet hatta doktorum ilk defa bu şikayetimi söyledikten sonra yazmıştı magnezyumu ve bir de bacağıma giren kramplarRegl ağrısı gibi ağrıların sebebi de mi magnezyum eksikliğiymis? Günde 1 kullanıyorum demek ki az geliyor artık. Çünkü kramplarin da şiddeti ve süresi arttı
Ben bazen denk gelirsem TV de de açıyorum diyorum ben orda olsam kesin döverdim biriniBunlar şaka gibiler , bazen youtubede gelin evinde gergin anlar yazıyorum böyle videolar çıkıp izleyip gülüyorum
Aynen bi kılçıklık sezdim bende o işteKız uzağım ben oraya bayağı ya yakında bulayım dedim ama konuşayım da olmadı başka yer bakcam değişik geldi burası bana sanki kadın doğum haricinde de muayene ücreti kitleyeceklermis gibi duruyor.
Arzum okkaa minio var ben de .Kizlar kahve lafi etmsiken , kahve makinesi alacagimda bu cok hosuma gidiyor kullanan varmi aranizda
Bende hayatta gelemem eleştiriyeeee evime bok atıcaklar flnBen bazen denk gelirsem TV de de açıyorum diyorum ben orda olsam kesin döverdim birini
2400 gram 47 cm bebemle selamlarnst almadı 36 da alacak bakalim. Hersey yolunda suyu vs gayet iyi dedi. Beklemeye devam
Oyle mi yapalım? Benimde 19 temmuz surprız olmazsaLen doktorum 30 haziran dedi daha ben 30 haziran yapmadim takvimi
Sadece göbeğin varrr başka hiç bişiyin yok ne güzelll işte, benim göğüsümde var frci hiç bişi güzel olmuyo yakışmıyo
Ooo maşallah2400 gram 47 cm bebemle selamlarnst almadı 36 da alacak bakalim. Hersey yolunda suyu vs gayet iyi dedi. Beklemeye devam
Yok kız eleştiri değil zaten bunlarınki nasılda beceriyolar rol yapmayıBende hayatta gelemem eleştiriyeeee evime bok atıcaklar flnfenomen olmak için değerlendirrlir ama
Ağrı yok güzel
Yok kız eleştiri değil zaten bunlarınki nasılda beceriyolar rol yapmayı
Ben dalardım bir kaç kişiye daha ilk günden atarlardı ztaen beni
Hadi gozun aydın baby2400 gram 47 cm bebemle selamlarnst almadı 36 da alacak bakalim. Hersey yolunda suyu vs gayet iyi dedi. Beklemeye devam
Bu çatlaklar nasıl bir şey oluyor? Bakınca anlaşılıyor mu direkt? Google’a yazdım ama görsellerdekiler çok bariz şeyler. Hemen öyle çatlaklar oluşur mu bilemedim.Günaydın kızlarneredeyse göğüs altıma kadar çatladım daha ne kadar çatlayabilir karnım
İleride fenomen mi olmak istiyorsun?Kızlar odanın hazırlanma aşamasını parça parça videoya çekiyorum, sonunda instagramda reels videosu yapacağım
Hastane çantası hazırlamak, kıyafetleri yıkamak yerine uğraştığım şeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?