- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.801
2 gündür topuklarım ağrıyor benimde aşırı şekildeKahvaltıdan beri mutfakta masada oturuyorum
Ayaklarım hemen şişti
Aşağı salmamak lazım işte
Bulduğun her fırsatta uzanacaksın
İnşallah minimum la atlatırsın canım, ben bakmak istemiyorum canım sıkılmasın diye çok bakmadan yagliyorumişe yaramıyor ama işte psikolojik sürmedim demeyeyim diye.aloa Vera iyi geliyormu acaba çatlaklara zararı varmı hiç bileniniz var mı ? Nette bir tarif var ama bilemedik zararı olurmu diye.
sanırım bütün belediyeler hediye veriyorumuş ama doğum yaptıktan sonra diye biliyorum ben..Bağlı olduğumuz belediye yeni doğan paketi veriyormuş bu arada eşimde belediyeye bağlı çalışıyor
Verdikleri numarayı aradım şimdi gidip ordan alıyormuşuz bugun yada yarın halim olursa bi gidip bakayıl bakalım Merak ettim ne var acaba pakette
Ay yok aksine profilim falan kapalıdırİleride fenomen mi olmak istiyorsun?
Bende 2lisi var çok memnunumKizlar kahve lafi etmsiken , kahve makinesi alacagimda bu cok hosuma gidiyor kullanan varmi aranizda
Çok güzel yapıyor vallahi cezvede yaptığım bu kadar güzel olmuyor benceAz omce eşim makinesini alcak falan demistin filtremi yoksa
Ama arceliginki cezvede gibi yapıyor digerleri su gibi oluyo sanki
Zaten 2 lisini begendigim icin boyle alacagim suan 2 liler 3.500 falanBende 2lisi var çok memnunum
Yani gun alanlar yapiyo genelde yap istersenOyle mi yapalım? Benimde 19 temmuz surprız olmazsa
Selam canim bende haftaya cuma gidecegimSelamm kızlarrr nasılsınızzvalla bende her girdiğimde sayfaları oku oku bitiremedm herkes gün alıyor ne ara geldik hazirana son aya bugün doktora gidicek her bebiş ten güzel haberler alalım inşallah bnde cumartesi gdicemm nst ye girerim diye düşünüyorum bakalm neler olucekkk inşallah banada gün verir artık yetti garii
Bende öyle biliyordum ama Bebeğinizin cinsiyeti belliyse şimdide gelip alabilirsiniz dedisanırım bütün belediyeler hediye veriyorumuş ama doğum yaptıktan sonra diye biliyorum ben..
yok artık öyle mi fiyatlar İkinci el satsam iyi para kazanırım deseneZaten 2 lisini begendigim icin boyle alacagim suan 2 liler 3.500 falan
Canim peki dikişin nasil oldu nezman dogum yaptin orda yapistrmami ozeldeki gibi yoksa ful dikismiŞehir hastanesi canım başakşehir.
Kız ben yapmadım daha durCanim peki dikişin nasil oldu nezman dogum yaptin orda yapistrmami ozeldeki gibi yoksa ful dikismi
Gece konustuk ya jeton geç düşüyo benim ahah sendemi orda yapmayi dusunuyosn canim tabiki illa ic dikis vardir onemli olan dışta olmasinKız ben yapmadım daha durburdan tanıdığım arkadaşım yapdi işte Nisan ortasında.dikis yok yapıştırmaymis onun, öyle söyledi onada öyle demişler, görüntü olarak belli olan bişey yok diyordu.ic dikiş vardır illaki ama onu bilmiyorum.
Naberr canımSelam canim bende haftaya cuma gidecegim
Büyük göğüsu taşımak da zor olurSadece göbeğin varrr başka hiç bişiyin yok ne güzelll işte, benim göğüsümde var frci hiç bişi güzel olmuyo yakışmıyo
Ben normalde çok tuz kullanmam zaten hatta annem yemeklerimi tuzsuz bulur. Su da zaten içiyoruz çok sıcak. Ama bünye yapıyor bence. Hastanede de vardı birkaç kişi aşırı şişmişler kadın diyor 0 tuz kullanıyorum yine böyleDeli gibi su tüketiyorum minimum 3 litre. Tuz zaten sevmem ve kullanmam ama cidden çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?