Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kahvaltıdan beri mutfakta masada oturuyorum
Ayaklarım hemen şişti
Aşağı salmamak lazım işte
Bulduğun her fırsatta uzanacaksın
2 gündür topuklarım ağrıyor benimde aşırı şekilde
Ne yapsak rahat yok artık bize
Ama dediğin gibi buldugın fırsatta uzatcan ayaklarını

Benim önceki hamilelikten çatlaklar vardı bunda iyice yukarı çıktı mor mor görünüyor karnım

sanırım bütün belediyeler hediye veriyorumuş ama doğum yaptıktan sonra diye biliyorum ben..

Selamm kızlarrr nasılsınızz valla bende her girdiğimde sayfaları oku oku bitiremedm herkes gün alıyor ne ara geldik hazirana son aya bugün doktora gidicek her bebiş ten güzel haberler alalım inşallah bnde cumartesi gdicemm nst ye girerim diye düşünüyorum bakalm neler olucekkk inşallah banada gün verir artık yetti garii

Selam canim bende haftaya cuma gidecegim

Canim peki dikişin nasil oldu nezman dogum yaptin orda yapistrmami ozeldeki gibi yoksa ful dikismi
Kız ben yapmadım daha dur burdan tanıdığım arkadaşım yapdi işte Nisan ortasında.dikis yok yapıştırmaymis onun, öyle söyledi onada öyle demişler, görüntü olarak belli olan bişey yok diyordu.ic dikiş vardır illaki ama onu bilmiyorum.

Gece konustuk ya jeton geç düşüyo benim ahah sendemi orda yapmayi dusunuyosn canim tabiki illa ic dikis vardir onemli olan dışta olmasin birde tam kac haftaya gün vermisler acaba arkdsna

Deli gibi su tüketiyorum minimum 3 litre. Tuz zaten sevmem ve kullanmam ama cidden çok zor
Ben normalde çok tuz kullanmam zaten hatta annem yemeklerimi tuzsuz bulur. Su da zaten içiyoruz çok sıcak. Ama bünye yapıyor bence. Hastanede de vardı birkaç kişi aşırı şişmişler kadın diyor 0 tuz kullanıyorum yine böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…