Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu çatlaklar nasıl bir şey oluyor? Bakınca anlaşılıyor mu direkt? Google’a yazdım ama görsellerdekiler çok bariz şeyler. Hemen öyle çatlaklar oluşur mu bilemedim.
Başta açık kirmizi ufak çizgiler olur ki zor anlaşılır. Sonra o kırmızılar zamanla ve kasimaktan beyaz yol yol olur belimin kenarında ufak bir çizgi var sanki. Kaşınıyor da. Ondan yola cikarak yorum yaptım

Gece konustuk ya jeton geç düşüyo benim ahah sendemi orda yapmayi dusunuyosn canim tabiki illa ic dikis vardir onemli olan dışta olmasin birde tam kac haftaya gün vermisler acaba arkdsna
Ahahha evet canım bir aksilik olmazsa eğer orda yapmayı düşünüyorum nornal dogum yapan tanıdığımda oldu aynı yerde daha yeni, oda memnun kalmış işte klasik şeyler var odaya refakatçi hariç kimseyi almıyorlar ziyaret saati haricinde vs gibi aman onları göz ardı edicem yani zaten kalabalığı kaldıracak halimde olmaz daha rahat ederim anacigimla bebisimle en fazla 2 gün zaten sezeryan olursa.diger türlü 1 gün kaliniyormus.normal doğum tek kişilik odada yanında refakatçi olabiliyormuş doğum aninda.sezeryan zaten ameliyathanede malum.hayirlisi bakalım hepimiz için.

Büyük göğüsu taşımak da zor olur ama toplum büyük göğüsleri olanın sütu de bol olur der
Ben iri goguslu biriyim ezelinden kucuklukten belli dogum sebebi ile iyce buyume süt geri cekilince sarkmada oldu hatta meme kucultme ameliyati olacaktim ama yeni bir dogum ani kilo alisverisin tekrar meme buyumesine sebep olacgni ogrenince vazgectm Allah nasip ederse ikincide emsin kuculturucem kesin .. süt iri goguste olur mantigi sacma bence cnku bu vücudun urettigi bise boyutun cok onemli oldugunu dusunmuyorum ama bana gelirsek foşur foşur sütüm vardi yariyorduda bunda neolur hic bilmiyorum düşünki oglumu sadeece sol meme ile buyuttum 15aya kadar emdi sağ memeyi asla emmedi asla agzna bile surmedi sağmadimda hic ama nezmn sksam süt gelirdi sağdanda

Gece konustuk ya jeton geç düşüyo benim ahah sendemi orda yapmayi dusunuyosn canim tabiki illa ic dikis vardir onemli olan dışta olmasin birde tam kac haftaya gün vermisler acaba arkdsna
Son yazını yeni fark ettim kız sen kafayı toplayamamissin, gece yazisirken uyuyormuydun demisdim ya erken doğum oldu onun 34.haftasinda.31.haftada gelişim geriliği tespit edildiği için tansiyonu falan çıkıyordu bebek gelişimi gerideydi falan suyundada azalma olunca acil alındı.perinatolojide takipliydi.

Canım Surrender varken Dr da neymiş
Burda günleri o veriyo
Ben doktordan önce ona soruyorum.
Doktor yok derse doktoru değiştiriyorum
Ne demek Surrender den başka tarih vermek

Kesinlikle ya bir kisi aliyolarsa yanina gerisi onemli degil ve sezeryandads buyuk tuvaletini yada gasini yaprsan hemen iki gece durmuyorsun bir gece duruyorsun sonra olduda bitti maşAllah ay seni hatrldm ben sen detayli ultrason icin bizi yonlendiren mubarek arkdssn senin yuzunden orda dogurursamda şaşma bak cnku devlette ucretsiz dogurmak varken neden ucret verym kafasnda oldum hep ssk bosunami var sonucta ama iste kotu bir tecrubem oldugu icin asiri ön yargiliym onun haricinde basaksehir camsakuraya detayli icin iki kez gittim ama her konuda begenmistm bende cok kararszmmmmm

Ayyy valla gece sersemligime ver ya inan unutmusum tekrar tekrar cevapladgn icin cok saol canm ya bisi daha sorcam smdi diycen onuda yazmstm daha fazla rezil olmamak icin susuyorum halbuki gece okumustm vallahi niye boyle olduki rüyami zannetim acaba

Evet benim o arkadaş unutkan olarak hatırlayacağım seni canim işte şans işi herhalde ne desem boş ama hastanenin şartları vs belli sonuç olarak, ters işini sevmeyen bir doktora da denk gelebilme ihtimalim var malesef secim yapamadığımız için ama çok şükür ki denk gelmedim henüz.dogumda da gelmem bence çünkü o tarz olanlar genelde asistanlar burda başından beri gidiyorum kaç tane doktora gtttim asıl doktorlar ilgili güzel, asistanlardan denk geldim bir kaç tane kendini bişey sanana.kotu tecrübe olunca tereddüde de haklısın tabiki.bende de SSK yok özeller 2 katı istiyor doğum ücretini onlara onkadar verecek param yok açıkçası memnunumda idare ediyorum.
Sor sor önemli değil cevaplarım ben

Canım başta parlak parlak olunca farkedilmiyor doğumdan sonra kırmızı mor bi rengi oluyor ama benim şimdikiler kırmızı kırmızı çatlamış sanki kanayacak gibi
Bu çatlaklar nasıl bir şey oluyor? Bakınca anlaşılıyor mu direkt? Google’a yazdım ama görsellerdekiler çok bariz şeyler. Hemen öyle çatlaklar oluşur mu bilemedim.

Tenine göre değişiyor benim diğerlerinde çatlamıştı bunda henüz çok az ama çatlar mutlaka çünkü çok büyüyor benim karnım şimdiden göbek deliğim dümdüz oldu. Benim çatlaklarım beyaz beyaz oluyor doğumdan sonra hafif kırışık gibi duruyor birkaç ayda da normal hale geliyor hiç çatlamamış gibi. Ama bugün nst de yanımda yatan kişinin koyu kırmızıydı çatlakları sonrasında ne olur bilmem.

Suan acayip ikilemde kaldim biliyormusun basak sehir cam sakura yi her gittigimde bende cok begendm kotu doktorada denk gelmedim ama ön yargilarmi aşamıyorum yoksa 1 tl bile odemeden guzel bi dogum yasamak mukemmel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…