Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah canım sağlıkla eve gelin inşallah

Benim anlamadığım 32 hafta erken doğum sana nasıl normale izin verirler? Hemen doğuma almaları gerekiyordu. Yine de ssvd için risk oluşturmaz sanki ya
dofh aa yusuf olgaç'a mi gidiyorsun takip ediyorum tabiki de
Evet canım güvenemedim başka doktora

Sezaryen konuşanlar hep epidural genel spinal konuşuyor. Normal doğum düşünenlerin pek konuşacak bir şeyi yok doğumla ilgili ben bir tek lotus doğum istiyorum bebek doğunca plasentadan kan akışı kesilene kadar kordonu kesmesinler. Zaten doğar doğmaz kucağımıza yatırıyorlar biraz öyle kalır

Bilmem . Belki de. kendimde farkında olmadigim cok şey var

Benimki de öyle erkek mi diye soruyorlar. Eşimde çok bilir ya bu erkek karnı benden söylemesi diyor. Yukarı sivri bir şekilde toplandı yaramaz.

Benimki de öyle erkek mi diye soruyorlar. Eşimde çok bilir ya bu erkek karnı benden söylemesi diyor. Yukarı sivri bir şekilde toplandı yaramaz.
Benim diğer ikisi öyleydi. Bu baya aşağı doğru ve genişti. Son 1-2 haftadır yukarı çıktı sanki Haftaya muayene var bakalım doktor ne diyecek

Pazartesi gidiyor benimki de

İlk doğum 28 ekimde olmuştu. 29 ekim cumartesine denk geliyordu. Programı ben hazırladım diyerek okula gitmişti kız hala başına kakarım
Ben hazırlasam doguruyorum diye bakmam giderim. Geçen okulda arkadaşlar diyor dogurucan hala burdasin başımıza iş açma diye. 4 cocugu olan bir arkadaş var. Ben tecrübeliyim bir şey olursa ses edin ben doguurturum diyor.

Erkek karnına benzerliklerini soyledım doktora
" ama ultrason öyle demiyor " dedi
Eşim de " amma gülerim erkek olursa " dedi
Ulan düşmanımmısın nesin " dedin

Çok gülermiş. Neye gülüyorsun acaba ? Ayrım yapmıyorum elbette
Ama kıza alıştırdık kendimizi

İşkolik misiniz arkadaşım
Sıcak su havlu deyip doğurturmuş hastane masrafından da kurtulmuş olurdun aslında

Ben bile bu kız olursa gülmem de baya ağlarım şoktan. O kadar alıştım ki erkek fikrine zor bir lohusalık olur

Sagliklarinda bi sıkınti olmasin da varsın 3kg olsun zaten tosuncuk dogurmak gibi bi temennim dusuncem yok :)

Merhaba
Sonunda gelebildim eve
Bugün doğuran var mı çok sayfa var okuyamadım başım döndü.
Kan ekg nst hepsi yapıldı.
Anestezi onay verdi.
3400gr 52 cm olmuş benimki.
Çarşamba 10 da Spinal Sezeryan ile ben kızıma kavuşuyorum inşallah
9 ay relax olan ben şuan panik mi desem heyecan mi bilemedim
Sanki unuttuğum birşey varmış gibi, sanki yarın hemen doğacak gibi...
Kapı süsünü, hediyelikleri hepsini hallettim.
Hastanedeki odayinda gördüm o da okey
Sanırım başka birşey kalmadı

Benim ikisinde de 20 dk kadar beklendi. Hiç kansızlık sorunu yaşamadı ikiside ve ilaç kullanmadım ona rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…