- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.701
MaşallahKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Halı saha mıEşim yineeeee maç sevdasınaaa gittiiiBende ev boşken gidiyimde saçlarımı boyıyım
Benim anlamadığım 32 hafta erken doğum sana nasıl normale izin verirler? Hemen doğuma almaları gerekiyordu. Yine de ssvd için risk oluşturmaz sanki yaİnan bende bilmiyorum tam olarak neden sezeryan olduğumu, sorunlu bir gebelikti İst. Çapada tedavi görüyorduk 32. Haftada sancım geldi sonra suyum 4-5 saat tek başıma doğumhanede çığlıklar attım kimse gelip ilgilenmedi sonra birden sezeryana aldılar. Öyle kötü bir süreç yani. Ama geçenlerde eski dosyalarımı karıştırırken gördüm de bebek makat gelişli yazıyordu. Bebeğin ters geldiğini de doğum sırasında fark etmiş olmalılar zira kimse gelip bakmadı bile öncesinde.
Evet canım
Evet yaaaaaaHalı saha mı
Pazartesi gidiyor benimki deEvet yaaaaaacumadan cumaya gidiyo, 2 hafta sonra cuma doğum var bakalım gidicek mi ogun
Bilmem . Belki de.Acaba ağrı eşiğinmmi yüksekkkk , bazıların yüksek olup kolay atlatabiliyomuş, bugunki kasık ağrımdan sonra benim baya düşük bence, eşime dedim bu kasık ağrısında böyle yürüyemiyosam dikişlerimden nasıl yürürüm allh bilir
Ayyy inşallah sıkıntısız geçer gider çok az kaldı senin
Aynen doktora sordum spinal epiduralde baş ağrısı olabiliyo, kahve ve çikolata öneriyoruz bol bol içmen lazım dedi , valla kattle götürsem mi diye düşünmüyo değilim
Ben konuştum genel olacakKonuşmadın mı ya ben kendimi ikna edemiyorum sanki uyanık olmaya
Benimki de öyle erkek mi diye soruyorlar. Eşimde çok bilir yaÖzellikle son 2 haftadır inanılmaz yoruldum okulda çok şükür bitti gitti. Darısı sana. Ya benim karnım aşağı doğru geniş gibiydi baya yukarı ve dik hale geldi. Millet erkek mi diye sormaya başladıniye olduki acaba
Ben koydum bile çantayaHahhhhhhahaahadimiiiii bunun bi karşılığı olmalı valizemi atsam şimdiden bilemedim bak 2 tane var
Benim diğer ikisi öyleydi. Bu baya aşağı doğru ve genişti. Son 1-2 haftadır yukarı çıktı sankiBenimki de öyle erkek mi diye soruyorlar. Eşimde çok bilir yabu erkek karnı benden söylemesi diyor. Yukarı sivri bir şekilde toplandı yaramaz.
Ben hazırlasam doguruyorum diye bakmam giderim.Pazartesi gidiyor benimki de
İlk doğum 28 ekimde olmuştu. 29 ekim cumartesine denk geliyordu. Programı ben hazırladım diyerek okula gitmişti kızhala başına kakarım
Erkek karnına benzerliklerini soyledım doktoraBenimki de öyle erkek mi diye soruyorlar. Eşimde çok bilir yabu erkek karnı benden söylemesi diyor. Yukarı sivri bir şekilde toplandı yaramaz.
İşkolik misiniz arkadaşımBen hazırlasam doguruyorum diye bakmam giderim.Geçen okulda arkadaşlar diyor dogurucan hala burdasin başımıza iş açma diye. 4 cocugu olan bir arkadaş var. Ben tecrübeliyim bir şey olursa ses edin ben doguurturum diyor.
Bende konuştum ama yine kafasına göre karar aldı hayırlısı olsun canımBen konuştum genel olacak
Ben bile bu kız olursa gülmem de baya ağlarım şoktan. O kadar alıştım ki erkek fikrine zor bir lohusalık olurErkek karnına benzerliklerini soyledım doktora
" ama ultrason öyle demiyor " dedi
Eşim de " amma gülerim erkek olursa " dedi
Ulan düşmanımmısın nesin " dedin
Çok gülermiş. Neye gülüyorsun acaba ? Ayrım yapmıyorum elbette
Ama kıza alıştırdık kendimizi
Sagliklarinda bi sıkınti olmasin da varsın 3kg olsun zaten tosuncuk dogurmak gibi bi temennim dusuncem yok :)Bizimde aynı aşağı yukarı bnmde bebiş kilo almamış bnde üzüldüm ama dedim sıkma canını önemli oşan kilosu değil. Gelişimi iyi olsun ywter. Ama dediğiniz gibi heo bnmde ilerden giderdi ilk kez böyle olunca tabi bi şok yaşamadım değil.
Benim ikisinde de 20 dk kadar beklendi. Hiç kansızlık sorunu yaşamadı ikiside ve ilaç kullanmadım ona rağmen.Sezaryen konuşanlar hep epidural genel spinal konuşuyor. Normal doğum düşünenlerin pek konuşacak bir şeyi yok doğumla ilgiliben bir tek lotus doğum istiyorum bebek doğunca plasentadan kan akışı kesilene kadar kordonu kesmesinler. Zaten doğar doğmaz kucağımıza yatırıyorlar biraz öyle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?