- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.721
Yusuf Olgaç çok iyi bir doktor, şanslısın bu konuda. Neredeyse tüm doğum hikayelerini okumuşumdur.Hahahha aynen öyle kalan 4 haftayı seve seve taşıyabilirben çok bunaldım ya valla daha 36 haftalık oldum ama 40 haftayı beklersem diye aklım çıkıyor. 1 ay daha dayanamıcam
Yani bence doktor tercihiyle alakalı ya. Benim doktor Yusuf Olgaç, instagramdan takip et canım ssvd yaptırıyor sık sık.
Ama normal doğması için de o kanala girmesi lazım bir maddeyi elemiş oluyorsun
O koyver gitsin diyor da ben nasıl koyvericemben talep ederim ya psikolojik rahat olmam lazım güzel ıkınmak için ay oraya gelelim de bir allahın izniyle
Bir de bençok korkuyorum ya. Ebe de bi liste göndermiş ev ödevi gibi maşallah yani
Sizden gaza geldim bitirdim hepsini geçen hafta, evde bir iki temizlik işi kaldı sadece. Bakalım sizin haftalara gelince nasıl olacağımÇamaşır ütü işlerin varsa bitir canım gerçekten ben iki haftadır sadece zoraki yemek yapmak için kalkıyorum
Ah o yanma mahvediyor beni. Yukarıda bayaa, midem ağlıyor yazıkMaalesef bir agirlik var oluyor ama hamileligin en rahat donemleri bence migde bulantisi yok en azindan yanmayida ilacla hallediyoruz
Aynı benimki de öyle aynı cümlelerErkek karnına benzerliklerini soyledım doktora
" ama ultrason öyle demiyor " dedi
Eşim de " amma gülerim erkek olursa " dedi
Ulan düşmanımmısın nesin " dedin
Çok gülermiş. Neye gülüyorsun acaba ? Ayrım yapmıyorum elbette
Ama kıza alıştırdık kendimizi
Biraz öyleyim.İşkolik misiniz arkadaşım
Sıcak su havlu deyip doğurturmuş hastane masrafından da kurtulmuş olurdun aslında
Ayy saglikla gelsin prensess ,kizimin dogum gununde dogum yapacaksınMerhaba
Sonunda gelebildim eve
Bugün doğuran var mı çok sayfa var okuyamadım başım döndü.
Kan ekg nst hepsi yapıldı.
Anestezi onay verdi.
3400gr 52 cm olmuş benimki.
Çarşamba 10 da Spinal Sezeryan ile ben kızıma kavuşuyorum inşallah
9 ay relax olan ben şuan panik mi desem heyecan mi bilemedim
Sanki unuttuğum birşey varmış gibi, sanki yarın hemen doğacak gibi...
Kapı süsünü, hediyelikleri hepsini hallettim.
Hastanedeki odayinda gördüm o da okey
Sanırım başka birşey kalmadı
Nasıl kafasına göre aldı ne dedin o ne dedi kiBende konuştum ama yine kafasına göre karar aldı hayırlısı olsun canım
Ben trendyoldan mesla organik keçi kılı fırça ve tarak aldım. Koku pek yoktu. Fırça da yumuşacık. Şimdilik havalandıracağım biraz.Şundan canım baby plus
Oooy valla yaklaşmış olması garip. Bende pazartesi yapicam o dediklerini.Merhaba
Sonunda gelebildim eve
Anestezi onay verdi.
Neden eve yolladılar kiKızlar karnım sürekli sertleştiği için acile gittim nst çekildi sancı 60 larda çıktı 10 dk da bir doktoruma haber verdiler oda sabah mutlaka gelsin bir değerlendirelim dedi korkuyorum ilk oğlum 33 haftalık doğdu çok şükür 35 oluyoruz pazartesi ama erken doğum olması çok korkutuyor
Çok heyecanli bence. Umarım sağlıkla alırsınMerhaba
Sonunda gelebildim eve
Anestezi onay verdi.
Almalara doyamadın
Ben tansiyondan ve panik olacağımdan genel anestezi olmasını istiyorum dedim olmaz bebek için sağlıklı değil bebeği alınca gerekirse uyuturuz dedi konuşma bittiNasıl kafasına göre aldı ne dedin o ne dedi ki
maşallah sağlıkla vakitle gelsin canımMerhaba
Sonunda gelebildim eve
Anestezi onay verdi.
42 ye kalırsam o zaman izle şenliğiAlmalara doyamadın
Hmm anladım bende bebek için sakıncalı diyorlar ne yapsak ki dedim. O dabenim durumumda genel in bebek için daha iyi olacağını söyledi. Spinalde kasilirsin bebeği almam zor olur dedi. Çünkü tam.orda 9 cm bir miyomum var. Genelde vücut gevşer daha rahat alırım çocuğu dedi.Ben tansiyondan ve panik olacağımdan genel anestezi olmasını istiyorum dedim olmaz bebek için sağlıklı değil bebeği alınca gerekirse uyuturuz dedi konuşma bitti
Düzenli ve yüksek aslında bende şaşırdım eve yollamalarina. Muayene etti mi açılma için?Kızlar karnım sürekli sertleştiği için acile gittim nst çekildi sancı 60 larda çıktı 10 dk da bir doktoruma haber verdiler oda sabah mutlaka gelsin bir değerlendirelim dedi korkuyorum ilk oğlum 33 haftalık doğdu çok şükür 35 oluyoruz pazartesi ama erken doğum olması çok korkutuyor
Valla daha neler alirisin bilemedim zaten42 ye kalırsam o zaman izle şenliği
Doğsun oda ne yapayımValla daha neler alirisin bilemedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?