Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yusuf Olgaç çok iyi bir doktor, şanslısın bu konuda. Neredeyse tüm doğum hikayelerini okumuşumdur.

Ebe neler yapmanı istedi. Bende de yapılacaklar var. Seninkini de merak ettim.

Çamaşır ütü işlerin varsa bitir canım gerçekten ben iki haftadır sadece zoraki yemek yapmak için kalkıyorum
Sizden gaza geldim bitirdim hepsini geçen hafta, evde bir iki temizlik işi kaldı sadece. Bakalım sizin haftalara gelince nasıl olacağım
Maalesef bir agirlik var oluyor ama hamileligin en rahat donemleri bence migde bulantisi yok en azindan yanmayida ilacla hallediyoruz
Ah o yanma mahvediyor beni. Yukarıda bayaa, midem ağlıyor yazık

Kızlar karnım sürekli sertleştiği için acile gittim nst çekildi sancı 60 larda çıktı 10 dk da bir doktoruma haber verdiler oda sabah mutlaka gelsin bir değerlendirelim dedi korkuyorum ilk oğlum 33 haftalık doğdu çok şükür 35 oluyoruz pazartesi ama erken doğum olması çok korkutuyor

Aynı benimki de öyle aynı cümleler yani herkes alıştı kiza. üstelik bizim diğeri erkek.

Ayy saglikla gelsin prensess ,kizimin dogum gununde dogum yapacaksın

Oooy valla yaklaşmış olması garip. Bende pazartesi yapicam o dediklerini. Doğum cumartesi

Neden eve yolladılar ki ama şu an haftan iyi korkma bence sakin olmaya çalış. Sen sakinleyince azalır belki sancılar.

Çok heyecanli bence. Umarım sağlıkla alırsın geriye güzel anılar kalır.

maşallah sağlıkla vakitle gelsin canım

Ben tansiyondan ve panik olacağımdan genel anestezi olmasını istiyorum dedim olmaz bebek için sağlıklı değil bebeği alınca gerekirse uyuturuz dedi konuşma bitti
Hmm anladım bende bebek için sakıncalı diyorlar ne yapsak ki dedim. O dabenim durumumda genel in bebek için daha iyi olacağını söyledi. Spinalde kasilirsin bebeği almam zor olur dedi. Çünkü tam.orda 9 cm bir miyomum var. Genelde vücut gevşer daha rahat alırım çocuğu dedi.

Düzenli ve yüksek aslında bende şaşırdım eve yollamalarina. Muayene etti mi açılma için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…