Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim oğlan kanalda uzun kalınca kucağıma biraz verip hemen geri aldılar oksijen desteği verdiler bunda daha kolay doğurursam bebekte sıkıntı olmazsa çok istiyorum lotus doğum
Benim ikisinde de 20 dk kadar beklendi. Hiç kansızlık sorunu yaşamadı ikiside ve ilaç kullanmadım ona rağmen.

Ne güzel, son heyecanlar...

Son işleri hallet, sonra kahveni içip bebeğini hayal et.

Benim oğlan kanalda uzun kalınca kucağıma biraz verip hemen geri aldılar oksijen desteği verdiler bunda daha kolay doğurursam bebekte sıkıntı olmazsa çok istiyorum lotus doğum
Aslında lotusta göbek bağı düşene kadar bekliyorlar. Bu basit bir işlem oksijen desteği umarım gerekmez ama gerekse bile beklenebilir kan akışı zaten 10 dk kadar sürüyor en fazla. Ben dogumlarimda hemen kucağıma yatırıp emzirdim o esnada plesanta doğdu kanama kontrolü vs yapıldı kucağımda ilk muayene başladı sonra alıp giydirip hemen verdiler geri. Bir sorun olmazsa normal doğumda çok güzel bir duygu.

Durumlar farklı canım bu arada benimde serklajım var onuda genel anestezi de alamıyacağını mutlaka alınması gerektiğini söyledi
Hepimiz için hayırlısı olsun canım bunca yıllık okumuş tecrübeli insanların vardır bir bildikleri

Tabi canım senin durumuna o benimkine bu doğrusunu doktorlar daha iyi bilir. Bende zaten siz hangisi diyorsanız o dedim. Yapacak bir şey yok.

Pazartesi gidiyor benimki de

İlk doğum 28 ekimde olmuştu. 29 ekim cumartesine denk geliyordu. Programı ben hazırladım diyerek okula gitmişti kız hala başına kakarım
Kakılmayacak gibi değil amaaaaa sinir bozucu acayip
Bilmem . Belki de. kendimde farkında olmadigim cok şey var
Bencede olabilir içimden bi ses bu sefer farklı olucak diyo senin
Ben koydum bile çantaya
Bende koyıyım ozman yaaa
Sabırsızlıkla kendine gelip herşeyi anlatmanı bekliyorum çok büyük heyecan
Kizlar bende bu karın olayi tam tuttu yav

Popom buyumedi , karnım baya top gibi ,yanlarim etli degil ve cok kilo almadim

Kizimda ise bunlarin tam tersiydi popom baya kilo aldiydi ve karin şeklim yayılmış gibiydi
Demekki cidden bu erkekler kilo aldırmıyo resmen 89dan 85 e düştüm toplamda 9 kiloyla doğuma gidicem, bide sadece göbeğim ve göğüslerim şişti diğer heryer aynı

Hanımlar bu bebegi kanala inenler doktor ultrasondan bakinca anliyor mu yoksa altta muayene ile ki kanala indigi belli oluyor? Bir de kanala inenlerin vajinada yani rahim agzinda bebek ittirdikce anlik vuran acı sızi oluyor mu?

Hanımlar bu bebegi kanala inenler doktor ultrasondan bakinca anliyor mu yoksa altta muayene ile ki kanala indigi belli oluyor? Bir de kanala inenlerin vajinada yani rahim agzinda bebek ittirdikce anlik vuran acı sızi oluyor mu?
Kanala inmedi benim ama ağrı oluyor. Alttan muayene ile anlaşılıyor cunku rahim ağzında tam öyle ölcebiliyor. Benim 2 bebeğimle doğum anında kanala indi sancilar sonrası bunuda gözönünde bulundurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…