- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.741
Benim ikisinde de 20 dk kadar beklendi. Hiç kansızlık sorunu yaşamadı ikiside ve ilaç kullanmadım ona rağmen.
Ne güzel, son heyecanlar...Merhaba
Sonunda gelebildim eve
Bugün doğuran var mı çok sayfa var okuyamadım başım döndü.
Kan ekg nst hepsi yapıldı.
Anestezi onay verdi.
3400gr 52 cm olmuş benimki.
Çarşamba 10 da Spinal Sezeryan ile ben kızıma kavuşuyorum inşallah
9 ay relax olan ben şuan panik mi desem heyecan mi bilemedim
Sanki unuttuğum birşey varmış gibi, sanki yarın hemen doğacak gibi...
Kapı süsünü, hediyelikleri hepsini hallettim.
Hastanedeki odayinda gördüm o da okey
Sanırım başka birşey kalmadı
Aslında lotusta göbek bağı düşene kadar bekliyorlar. Bu basit bir işlem oksijen desteği umarım gerekmez ama gerekse bile beklenebilir kan akışı zaten 10 dk kadar sürüyor en fazla. Ben dogumlarimda hemen kucağıma yatırıp emzirdim o esnada plesanta doğdu kanama kontrolü vs yapıldı kucağımda ilk muayene başladı sonra alıp giydirip hemen verdiler geri. Bir sorun olmazsa normal doğumda çok güzel bir duygu.Benim oğlan kanalda uzun kalınca kucağıma biraz verip hemen geri aldılar oksijen desteği verdiler bunda daha kolay doğurursam bebekte sıkıntı olmazsa çok istiyorum lotus doğum
Bu da yumuşak ama kokusu beni rahatsız etti, sirkeli suya koydum bakalım ne olacakBen trendyoldan mesla organik keçi kılı fırça ve tarak aldım. Koku pek yoktu. Fırça da yumuşacık. Şimdilik havalandıracağım biraz.
Durumlar farklı canım bu arada benimde serklajım var onuda genel anestezi de alamıyacağını mutlaka alınması gerektiğini söylediHmm anladım bende bebek için sakıncalı diyorlar ne yapsak ki dedim. O dabenim durumumda genel in bebek için daha iyi olacağını söyledi. Spinalde kasilirsin bebeği almam zor olur dedi. Çünkü tam.orda 9 cm bir miyomum var. Genelde vücut gevşer daha rahat alırım çocuğu dedi.
Hiç belli olmazDoğsun oda ne yapayımhoş daha yeni 36+ oldum doğmaz 2 haftaya kadar.
Tabi canım senin durumuna o benimkine bu doğrusunu doktorlar daha iyi bilir. Bende zaten siz hangisi diyorsanız o dedim. Yapacak bir şey yok.Durumlar farklı canım bu arada benimde serklajım var onuda genel anestezi de alamıyacağını mutlaka alınması gerektiğini söyledi
Hepimiz için hayırlısı olsun canım bunca yıllık okumuş tecrübeli insanların vardır bir bildikleri
Bende şaşırdım hayır etmedi sabah erkenden gel görüşelim dedi doktorum acilde ebe ilgilendiDüzenli ve yüksek aslında bende şaşırdım eve yollamalarina. Muayene etti mi açılma için?
Kakılmayacak gibi değil amaaaaa sinir bozucu acayipPazartesi gidiyor benimki de
İlk doğum 28 ekimde olmuştu. 29 ekim cumartesine denk geliyordu. Programı ben hazırladım diyerek okula gitmişti kızhala başına kakarım
Bencede olabilir içimden bi ses bu sefer farklı olucak diyo seninBilmem . Belki de.kendimde farkında olmadigim cok şey var
Bende koyıyım ozman yaaaBen koydum bile çantaya
Sabırsızlıkla kendine gelip herşeyi anlatmanı bekliyorumMerhaba
Sonunda gelebildim eve
Bugün doğuran var mı çok sayfa var okuyamadım başım döndü.
Kan ekg nst hepsi yapıldı.
Anestezi onay verdi.
3400gr 52 cm olmuş benimki.
Çarşamba 10 da Spinal Sezeryan ile ben kızıma kavuşuyorum inşallah
9 ay relax olan ben şuan panik mi desem heyecan mi bilemedim
Sanki unuttuğum birşey varmış gibi, sanki yarın hemen doğacak gibi...
Kapı süsünü, hediyelikleri hepsini hallettim.
Hastanedeki odayinda gördüm o da okey
Sanırım başka birşey kalmadı
Demekki cidden bu erkekler kilo aldırmıyo resmen 89dan 85 e düştüm toplamda 9 kiloyla doğuma gidicem, bide sadece göbeğim ve göğüslerim şişti diğer heryer aynıKizlar bende bu karın olayi tam tuttu yav
Popom buyumedi , karnım baya top gibi ,yanlarim etli degil ve cok kilo almadim
Kizimda ise bunlarin tam tersiydi popom baya kilo aldiydi ve karin şeklim yayılmış gibiydi
Zaten 3.dogum 3 4 saat sürermiş her yerde öyle yazıyor. O yüzden hiç kestiremiyorumHiç belli olmazben eski topigine baktım oğlumun doğduğu günü bende tik yok bu daha doğmaz filan yazmışım. O gün doğmuş.
Yani ilginç geldi. Eğer artarsa sen sabahi bekleme git derim.2.dogum olacak galiba daha çabuk gelişiyor ilkten.Bende şaşırdım hayır etmedi sabah erkenden gel görüşelim dedi doktorum acilde ebe ilgilendi
Kanala inmedi benim ama ağrı oluyor. Alttan muayene ile anlaşılıyor cunku rahim ağzında tam öyle ölcebiliyor. Benim 2 bebeğimle doğum anında kanala indi sancilar sonrası bunuda gözönünde bulundurun.Hanımlar bu bebegi kanala inenler doktor ultrasondan bakinca anliyor mu yoksa altta muayene ile ki kanala indigi belli oluyor? Bir de kanala inenlerin vajinada yani rahim agzinda bebek ittirdikce anlik vuran acı sızi oluyor mu?
Ulen bu da evde keyif yapıyor . Bir saç boyamış iş yaptim sanıyor.Ahhh oğluş sana hazırlanıyom bak boyuyom saçları topallaya topallaya evde
O zaman riske atma tabiBiraz öyleyim.Hastane masrafından kurtulsam iyi olurdu da.... Sigorta yaptırıp önceden verdiğim için bir şey fark etmiyor. Zaten verdim paraulyi
Evet canım nasipse ikinci ilkimde 33 haftalık doğmuştu dua edin bana nolurYani ilginç geldi. Eğer artarsa sen sabahi bekleme git derim.2.dogum olacak galiba daha çabuk gelişiyor ilkten.
Yalnız sen 23 üne doguruyorsun ben inanamıyorum nedenseUlen bu da evde keyif yapıyor . Bir saç boyamış iş yaptim sanıyor.
İş, ev işleri arasında mekik dokuyorum hala. Pazartesi rahata ericem işte.
Niye?Yalnız sen 23 üne doguruyorsun ben inanamıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?