- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.761
Hep kontrollerde denk geldik kendimi yarıda terkedilmiş hissediyorum
Bu salı son kontrolHep kontrollerde denk geldik kendimi yarıda terkedilmiş hissediyorum
Ben görmedim zaten 2sinde de ama o zaman dursunlar istiyordum. Şimdi doğsun istiyorum ya bekler kesin çünkü malum evrene ne mesaj versem tersi oluyorBu salı son kontrol
Hem normal doğurcanız diye illa 40 ları göreceğiz sanmayın len
Allah bilir.
Merve 4 ben 6 temmuzu seçtim sen de bir tarih seç bakalım tutan olacak mıBen görmedim zaten 2sinde de ama o zaman dursunlar istiyordum. Şimdi doğsun istiyorum ya bekler kesin çünkü malum evrene ne mesaj versem tersi oluyor
4 temmuz diyeyim bende. Doktor 3ünde geliyorMerve 4 ben 6 temmuzu seçtim sen de bir tarih seç bakalım tutan olacak mı
Bayramdan dolayıBen görmedim zaten 2sinde de ama o zaman dursunlar istiyordum. Şimdi doğsun istiyorum ya bekler kesin çünkü malum evrene ne mesaj versem tersi oluyor
Ahhh oğluş sana hazırlanıyom bak boyuyom saçları topallaya topallaya evde
Onu bu saatte nasıl yapıyımUlen bu da evde keyif yapıyor . Bir saç boyamış iş yaptim sanıyor.
İş, ev işleri arasında mekik dokuyorum hala. Pazartesi rahata ericem işte.
Sonrasi zaten asıl eğlence baslayacak biri bebeğe baksa bende ev işi yapayım diyeceğimiz o muazzam lohusalikOnu bu saatte nasıl yapıyımo işleri sabah yapıyorum 3 ayda bi kendime bakıyım bırakda pazartesimi zaten 2 gün sonrada çocğu doğurcan
Köt örnek olmak istemem amaAhh analık diyosun yaniii kolay gelsin canım neyle boyuyorsun sen saçlarını hangi marka yanii benimde acaip beyazladı boyamam lazım doktor da doğal boya ile 3 4 gün varken boyayabilirsin dedi bu doğallar da cok kapatmıyormş beyazları cokta doğal değillermiş zaten napcagmı bilemedm
Sabırsızlıkla kendine gelip herşeyi anlatmanı bekliyorumçok büyük heyecan
Ayyy çarşamba mıMerhaba
Sonunda gelebildim eve
Bugün doğuran var mı çok sayfa var okuyamadım başım döndü.
Kan ekg nst hepsi yapıldı.
Anestezi onay verdi.
3400gr 52 cm olmuş benimki.
Çarşamba 10 da Spinal Sezeryan ile ben kızıma kavuşuyorum inşallah
9 ay relax olan ben şuan panik mi desem heyecan mi bilemedim
Sanki unuttuğum birşey varmış gibi, sanki yarın hemen doğacak gibi...
Kapı süsünü, hediyelikleri hepsini hallettim.
Hastanedeki odayinda gördüm o da okey
Sanırım başka birşey kalmadı
Ayyyy yazında ev işi yapılmıyo yaa sıcak hava zaten, erkekler yapsa keşke hepSonrasi zaten asıl eğlence baslayacak biri bebeğe baksa bende ev işi yapayım diyeceğimiz o muazzam lohusalik
Harikaaaaaaa noktası virgülüne kdarBen girerken ses kaydına başladım atarım sana çıkana kadar
Hemde nasıl.Ayyy çarşamba mıçok heyecanlı
sağlıkla kavusun inşgün belli olunca insanı daha farklı hisler yükleniyor bence
Zaten banada cok sacma geliyor boyanın bebeği etkilemesi ama neblmmKöt örnek olmak istemem ama3. Aydan sonra normal hep boyadığım boyalarla boyuyorum , interntten araştırdım hatta burayada bi kaç doktprun videosunu attım 3. Aydan sonra sorun olmuyo diye.
Bende şuana kadar 2 kere boyadım saçımı bu 3. Olucak normal palette acıcıyla boyuyorum saçımı
Yani normal boyayla boyasan bişi olmaz bence yarım saat bile kafanda kalsa yeter beyazlar için zaten
Elektrikli kahve makinemi götüreceğim yanımda bol türk kahvesi ve sade Nescafe ayrıca bitter çikolata zaten en sevdiğim şeyler baş ağrısı olmaması içinde işe yarayacakAcaba ağrı eşiğinmmi yüksekkkk , bazıların yüksek olup kolay atlatabiliyomuş, bugunki kasık ağrımdan sonra benim baya düşük bence, eşime dedim bu kasık ağrısında böyle yürüyemiyosam dikişlerimden nasıl yürürüm allh bilir
Ayyy inşallah sıkıntısız geçer gider çok az kaldı senin
Aynen doktora sordum spinal epiduralde baş ağrısı olabiliyo, kahve ve çikolata öneriyoruz bol bol içmen lazım dedi , valla kattle götürsem mi diye düşünmüyo değilim
Aynen boya gitsin takma okadar yaaaaa, çok kötü olursan kokudan fln maske tak boyarken,Zaten banada cok sacma geliyor boyanın bebeği etkilemesi ama neblmmbende öyle yapıcam valla ugraşamıcam doğallarla nine gibi oldum resmen napimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?