Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahhh oğluş sana hazırlanıyom bak boyuyom saçları topallaya topallaya evde
Ahh analık diyosun yaniii kolay gelsin canım neyle boyuyorsun sen saçlarını hangi marka yanii benimde acaip beyazladı boyamam lazım doktor da doğal boya ile 3 4 gün varken boyayabilirsin dedi bu doğallar da cok kapatmıyormş beyazları cokta doğal değillermiş zaten napcagmı bilemedm

Ulen bu da evde keyif yapıyor . Bir saç boyamış iş yaptim sanıyor.
İş, ev işleri arasında mekik dokuyorum hala. Pazartesi rahata ericem işte.
Onu bu saatte nasıl yapıyım o işleri sabah yapıyorum 3 ayda bi kendime bakıyım bırakda pazartesimi zaten 2 gün sonrada çocğu doğurcan

Köt örnek olmak istemem ama 3. Aydan sonra normal hep boyadığım boyalarla boyuyorum , interntten araştırdım hatta burayada bi kaç doktprun videosunu attım 3. Aydan sonra sorun olmuyo diye.
Bende şuana kadar 2 kere boyadım saçımı bu 3. Olucak normal palette acıcıyla boyuyorum saçımı
Yani normal boyayla boyasan bişi olmaz bence yarım saat bile kafanda kalsa yeter beyazlar için zaten

Bu arada bende bugün kontroldeydm kızlar kuzucuk 3200 Olmş iki haftadır yüzünü göremiyoruz yoluna girmiş ve sırtını dönmüş bize göstermiyor kendni nst de de sıkıntı yok dedi hareketlerini takip et azaldığında haberleşelim hareket eden bebek keyfi yerinde bebektir dedi cok şükür şmdlk sıkıntı yok zaman gittikçe azalıyor insan strese giriyor valla

Ayyy çarşamba mı çok heyecanlı
sağlıkla kavusun inş gün belli olunca insanı daha farklı hisler yükleniyor bence

Sonrasi zaten asıl eğlence baslayacak biri bebeğe baksa bende ev işi yapayım diyeceğimiz o muazzam lohusalik
Ayyyy yazında ev işi yapılmıyo yaa sıcak hava zaten, erkekler yapsa keşke hep Eşime dedim zaten bebiş biraz büyüsün kendi evimize taşınalım 1-2 haftada bi kadın çağırıcam o yapsın çalışırım bende aralarda

Ayyy çarşamba mı çok heyecanlı
sağlıkla kavusun inş gün belli olunca insanı daha farklı hisler yükleniyor bence
Hemde nasıl.
Korku heyecan merak hepsi şuan üstümde
Allah'a şükür o güne kavuşayım başka birşey istemem.

Zaten banada cok sacma geliyor boyanın bebeği etkilemesi ama neblmm bende öyle yapıcam valla ugraşamıcam doğallarla nine gibi oldum resmen napimm

Elektrikli kahve makinemi götüreceğim yanımda bol türk kahvesi ve sade Nescafe ayrıca bitter çikolata zaten en sevdiğim şeyler baş ağrısı olmaması içinde işe yarayacak
Bence at çantaya kettle ne olacak ki

Zaten banada cok sacma geliyor boyanın bebeği etkilemesi ama neblmm bende öyle yapıcam valla ugraşamıcam doğallarla nine gibi oldum resmen napimm
Aynen boya gitsin takma okadar yaaaaa, çok kötü olursan kokudan fln maske tak boyarken, bebişi güzel saçlarla karşıla foto fln çekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…