- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.781
Haftana şimdi baktım aramızda 4 hafta var neredeyseHemde nasıl.
Korku heyecan merak hepsi şuan üstümde
Allah'a şükür o güne kavuşayım başka birşey istemem.
Ben hala bez sipariş vercem yaKeşfette dolanıyordum biri bezleri araştırmış galiba. Temiz içerikli başlığı altında toplamış.
Premıum care losyonu olduğu için
Petrol türevi kimyasal losyon var demiş.
Sleepy
Baby turco
Prima pampers
Önlem... bunlar temiz ıcerıklıymıs
Öyle yazmış
Şimdi kettle kullanıyom ama ogun atıcam sanırım bi kettlen bişi olmaz. Ohh kahveee çikolata missss gibi tam sevdiğimiz daha ne olsunElektrikli kahve makinemi götüreceğim yanımda bol türk kahvesi ve sade Nescafe ayrıca bitter çikolata zaten en sevdiğim şeyler baş ağrısı olmaması içinde işe yarayacak
Bence at çantaya kettle ne olacak ki
Çocuğun popişine bez yok daha alsanaaaa artıkBen hala bez sipariş vercem ya
Amin inş sağlıkla kavusun hepimizin tek isteğiHemde nasıl.
Korku heyecan merak hepsi şuan üstümde
Allah'a şükür o güne kavuşayım başka birşey istemem.
Ay evet birazda normal konuşalım plan yapalımSezaryen konuşanlar hep epidural genel spinal konuşuyor. Normal doğum düşünenlerin pek konuşacak bir şeyi yok doğumla ilgiliben bir tek lotus doğum istiyorum bebek doğunca plasentadan kan akışı kesilene kadar kordonu kesmesinler. Zaten doğar doğmaz kucağımıza yatırıyorlar biraz öyle kalır
Belediyeden çanta aldım ya onun içinde olan 10 bezi atarım acil bir durum olursaDoğunca alırsın
Hala bi makinası nı yapamadılarŞimdi kettle kullanıyom ama ogun atıcam sanırım bi kettlen bişi olmaz. Ohh kahveee çikolata missss gibi tam sevdiğimiz daha ne olsundoktora dedim ameliyattta başımızı kıpırdatmazsak baş ağrısı olmuyomuş dedim. O biraz mümkün değil 40 dk sürüyo nerdne baksan illa hareket ediyosun dedi sıkılıp. Bebeğin çıkması 5 dk , dikmek 35 dk demekki
Bizde baya baya tuttu o zaman bu hurafeKakılmayacak gibi değil amaaaaa sinir bozucu acayip
Bencede olabilir içimden bi ses bu sefer farklı olucak diyo senin
Bende koyıyım ozman yaaa
Sabırsızlıkla kendine gelip herşeyi anlatmanı bekliyorumçok büyük heyecan
Demekki cidden bu erkekler kilo aldırmıyo resmen 89dan 85 e düştüm toplamda 9 kiloyla doğuma gidicem, bide sadece göbeğim ve göğüslerim şişti diğer heryer aynı
Canim hic panik olma iş olacagina varir ,emin ellerde olcan oyle bi durum olsa bileDurumlar farklı canım bu arada benimde serklajım var onuda genel anestezi de alamıyacağını mutlaka alınması gerektiğini söyledi
Hepimiz için hayırlısı olsun canım bunca yıllık okumuş tecrübeli insanların vardır bir bildikleri
Benim doktorum alttan bakmadi da hiç. Gecen gittigimde asagivuruyor dedim ama sknti yok dedi. Acaba diyorum kanala indi mi her gün de olmadi böyle bi kacgun olmustu gectimsdi yine oluyo. Mesane mi vajina agzi mi tam sey edemiyorum sanki elektrik carpar gibi asagi dogru sizi olusuyor. Acaba kanala indi mi diye merak ettm. Kanala inince nasıl bi his oluyor?Kanala inmedi benim ama ağrı oluyor. Alttan muayene ile anlaşılıyor cunku rahim ağzında tam öyle ölcebiliyor. Benim 2 bebeğimle doğum anında kanala indi sancilar sonrası bunuda gözönünde bulundurun.
Boya önemli çünkü iAhhh oğluş sana hazırlanıyom bak boyuyom saçları topallaya topallaya evde
Geçen gün ben muayneden çıktım avm ye gittim tekerlekli sandalye de dolaşırken bir toplanmaya başladı yarım saat bekledim hiç kesilmedi geri doktora döndüm bebekte normale döndü sancı falan da çıkmadı ama artık oturma pozisyonumuz yatış pozisyonumuza bile karışıyor bu bebelerCanim hic panik olma iş olacagina varir ,emin ellerde olcan oyle bi durum olsa bile
Benim karnimda bugun toplanma seklinde baya sertlesti sonra geri duzeldi devami gelse demekki sanci diye yorum yapabilirmisim
Canim benimki 15 gündür kanalda ve o dedigin sizlamai 15 gündür var zorluyor sanki o kismiBenim doktorum alttan bakmadi da hiç. Gecen gittigimde asagivuruyor dedim ama sknti yok dedi. Acaba diyorum kanala indi mi her gün de olmadi böyle bi kacgun olmustu gectimsdi yine oluyo. Mesane mi vajina agzi mi tam sey edemiyorum sanki elektrik carpar gibi asagi dogru sizi olusuyor. Acaba kanala indi mi diye merak ettm. Kanala inince nasıl bi his oluyor?
Benim hiç inmedi doğum öncesi ama kanala indiğinde göğüste aşırı rahatlama hissi oluyormuş. Benim hep savcıyla indiği için ayırt edemiyorum tam.Benim doktorum alttan bakmadi da hiç. Gecen gittigimde asagivuruyor dedim ama sknti yok dedi. Acaba diyorum kanala indi mi her gün de olmadi böyle bi kacgun olmustu gectimsdi yine oluyo. Mesane mi vajina agzi mi tam sey edemiyorum sanki elektrik carpar gibi asagi dogru sizi olusuyor. Acaba kanala indi mi diye merak ettm. Kanala inince nasıl bi his oluyor?
Aynen öyle cok oturunca bi tuhaf harektler yapmaya başlıyorlar uzaniyorum bu seferde yediklerim agzima geliyor mide ekşimesi falan fistan amaaan dogsunlarda sagsalim bu gunlerde gecerGeçen gün ben muayneden çıktım avm ye gittim tekerlekli sandalye de dolaşırken bir toplanmaya başladı yarım saat bekledim hiç kesilmedi geri doktora döndüm bebekte normale döndü sancı falan da çıkmadı ama artık oturma pozisyonumuz yatış pozisyonumuza bile karışıyor bu bebeler
Canim benimki 15 gündür kanalda ve o dedigin sizlamai 15 gündür var zorluyor sanki o kismi
Evlilik yildonumunde alıyor erkekler birde alkış bekliyor bence mantıklıEşime babalar günü hediyesi dikey süpürge alım mi sana dedimen çok o kullanıyo süpürgeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?