Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay on gün baya uzunmuş ben sadece kan akışı kesilene kadar duruyor diye biliyordum Dediğiniz gibi on dakika kucağımda o şekilde yatsa ben de o sırada emzirsem çok güzel olur Zaten zaman su gibi geçiyor o anlarda. Öncesi çook uzun sürüyor gibi ama doğduktan sonra bi bakıyorsun her şey olmuş bitmiş.

Ayyyyy babalar ginü hediyesi aldım yaa bugun geldi hediye, daha paketi çıkarır çıkartmaz üstüne giymeden polo yaka olduğunu gördü, aaa klasikmiş bu normal sporlarla giyemem fln dedi, olmadı babalara veririz birisine onlar giyer dedi,
Yahu daha açmamış giymemiş bakmamış deli edicekk beni
Sonradan giydi hoşuna gitti doğumda bunu giyiyim fln ozman dedi yoksa gırtlaklıcaktom
Bi baktım bugun kadir ezildinin üstündede aynı tshirt var bak ünlüler giyiyo dedim

Iste böyle böyle sonra hediye almiyorsun yeni evlilikte alıyor insan bir heves bizim gibi yıllanınca saliyor

Hanımlar şu günlerde adaçayı içilebiliyor muydu? Nezle baş ağrısı hafif boğazlar hala düzelmedi. Son ay içilebilir demiş dr. lar. Bilemedim ne yapsam

Allah'ım bir an önce evine gelmesini sağlıkla büyümesini nasip etsin

Canım benimde çok baskı ve ağrı vardı doktor iki tane iğne verdi birini oldum progesteron hormonu iceriyormus hem doğumu geciktiriyor hemde sancı ve kasılmalara iyi geliyormuş gerçekten dünya varmış son üç haftam gece gündüz sancı içinde geçmişti en azından şuan o sancılar kasılmalar gitti diğer igneyide haftaya olucam istersen doktoruna danış belki bir ilaç yada benim gibi iğne tavsiye eder

Benim de boğazım yanıyor hafif öksürük var sirkeli suyla gargara yaptım. Tam doğum önü canım sıkılıyor bu hastalığa.
Hanımlar şu günlerde adaçayı içilebiliyor muydu? Nezle baş ağrısı hafif boğazlar hala düzelmedi. Son ay içilebilir demiş dr. lar. Bilemedim ne yapsam

kayınvalidem istemesemde verdi şekerli su çok dikkayit ettim bebeğim zayıf doğdu memeyi lavrayamadı şimdi hastanedeyiz 17 çıktı değeri

Yusuf Olgaç çok iyi bir doktor, şanslısın bu konuda. Neredeyse tüm doğum hikayelerini okumuşumdur.

Ebe neler yapmanı istedi. Bende de yapılacaklar var. Seninkini de merak ettim.
Evet canım ssvd olduğu için özellikle ona git ek istedim. Biraz uzak ama yapacak birşey yok
Özelden atayım sana.
Kanala inmedi benim ama ağrı oluyor. Alttan muayene ile anlaşılıyor cunku rahim ağzında tam öyle ölcebiliyor. Benim 2 bebeğimle doğum anında kanala indi sancilar sonrası bunuda gözönünde bulundurun.
Yüreğime su serptin çünkü geriliyorum ya aşağı inmezse diye
Merve 4 ben 6 temmuzu seçtim sen de bir tarih seç bakalım tutan olacak mı
Ben de 2 temmuzu aldımm çok istiyorum hatta. Ama olmazsa hadi 7 si olsun en geç
Bana yusuf hoca içmeye başlayabilirsin dedi.

Aysonu gibi boyarım da sırf beyazlarımın çıkması bikaç gün daha ertelensin diye gec boyıym ki gec aksın yani
Bencede mantıklı
Iste böyle böyle sonra hediye almiyorsun yeni evlilikte alıyor insan bir heves bizim gibi yıllanınca saliyor
Ayyy bu 7 senedir böyle hep pes ediyorum yine dayanamıyorum ama kıyafet almıcam galiba bidaha saat yada başka bişi alırım

İmkansız canım oraya geçmek. Ayakları hissetmiyorsun çünkü. Çarşafla aktarıyorlar yatağına. Sonra yatakla bir çıkıyorsun odana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…