- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.801
Aslında lotusta göbek bağı düşene kadar bekliyorlar. Bu basit bir işlem oksijen desteği umarım gerekmez ama gerekse bile beklenebilir kan akışı zaten 10 dk kadar sürüyor en fazla. Ben dogumlarimda hemen kucağıma yatırıp emzirdim o esnada plesanta doğdu kanama kontrolü vs yapıldı kucağımda ilk muayene başladı sonra alıp giydirip hemen verdiler geri. Bir sorun olmazsa normal doğumda çok güzel bir duygu.
Ay evet birazda normal konuşalım plan yapalım
Aslında lotus tam olarak bu değil göbek bağı ve plesanta birlikte bir yaşam sürülüyor 10 gün kadar, artık o göbek ne zaman düşerse ama istediğin şeyi anladım bende de aynı olmuştu biraz küçük diye çok uzatamasa da doktorum bir on dakika kadar koynumdaydı gerçekten şahane bir duygu
Bunda tüm süreçte orda öyle beklemesini istiyorum doktorum bir aksilik olmazsa merak etme öyle olacak dedi
Anladm dogru yazmissin son dogumda indi diye. Dogru sanciyla anlayamayabilirsin.Benim hiç inmedi doğum öncesi ama kanala indiğinde göğüste aşırı rahatlama hissi oluyormuş. Benim hep savcıyla indiği için ayırt edemiyorum tam.
Habire koca süpürge elinde geziyor çok ses çıkarıyor yarın mağazaya götüreyim istediğini al dedimEvlilik yildonumunde alıyor erkekler birde alkış bekliyor bence mantıklı
Aynenn yaa cokk kızz şmdiye kadar hiç bir şeyden etkilenmedim ondan da etkilenmem kesinAynen boya gitsin takma okadar yaaaaa, çok kötü olursan kokudan fln maske tak boyarken,bebişi güzel saçlarla karşıla foto fln çekerler
BencedeBizde baya baya tuttu o zaman bu hurafe
Tabikideeeeee ya dipli gelseBoya önemli çünkü i
Ozman sen temmuz başı gibi boya nolur nolmazzAynenn yaa cokk kızz şmdiye kadar hiç bir şeyden etkilenmedim ondan da etkilenmem kesin
Aysonu gibi boyarım da sırf beyazlarımın çıkması bikaç gün daha ertelensin diyeOzamann sen temmuz başı gibi boya nolur nolmazz
Iste böyle böyle sonra hediye almiyorsunAyyyyy babalar ginü hediyesi aldım yaa bugun geldi hediye, daha paketi çıkarır çıkartmaz üstüne giymeden polo yaka olduğunu gördü, aaa klasikmiş bu normal sporlarla giyemem fln dedi, olmadı babalara veririz birisine onlar giyer dedi,
Yahu daha açmamış giymemiş bakmamış deli edicekk beni
Sonradan giydi hoşuna gitti doğumda bunu giyiyim fln ozman dediyoksa gırtlaklıcaktom
Bi baktım bugun kadir ezildinin üstündede aynı tshirt var bak ünlüler giyiyo dedim
Ultrasondan gördü canımpeki doktor kanalda oldugunu ultrason dan mi goruyor. Alttan mi bakması gerekiyor
Hmm tamam. Bu sefer gidince bi daha diyim bakalm. 36. Haftayi da dolduruyorum yarin. Artik cok sorun olmaz dogsa da diye kendimi avutuyorum. Belki de senin gibi 15 gün ve daha fazla devam eder kanala inse de sorun olmaz kim bilirUltrasondan gördü canım
Allah'ım bir an önce evine gelmesini sağlıkla büyümesini nasip etsinKızlar selam
Merak ettiğinizi bildiğim için kısaca yazıyorum. Çok halim yok çünkü kucağım boş evimdeyim. Kızım ise hala hastanede.
Suyum geldi, hastaneye gittik, 5-6 cm açıklık var her şey süper merak etme dediler ve fakat o an kanamam başladı ve plasenta kısmen ayrılmış derken acil sezeryana alındım.
Bebeğim oksijensiz kaldığı için de hipotermi cihazına götürdüler. Kritük 72 saati atlattık. Bundan sonrası kızımızın gücüne kaldı. Hayata tutunmaya çalışıyor. Şimdilik doktorlar kalıcı bir hasar olmayacağını ve kızımızın 1 hafta 10 gün içinde evimize geleceğini söylüyorlar ama bilmiyoruz. Bekliyoruz. Ağlıyoruz dua ediyoruz. Kocam yoğun bakımın önünde nöbette ben evde duada. Allahım düşmanıma yaşatmasın ama çok zor bir süreç. Dualarınızı kızımdan esirgemeyin
Aynen bnde Öyle düşünüyorum. Zaten bnde 2, 5 kg doğmuşum.Sagliklarinda bi sıkınti olmasin da varsın 3kg olsun zaten tosuncuk dogurmak gibi bi temennim dusuncem yok :)
Canım benimde çok baskı ve ağrı vardı doktor iki tane iğne verdi birini oldum progesteron hormonu iceriyormus hem doğumu geciktiriyor hemde sancı ve kasılmalara iyi geliyormuş gerçekten dünya varmış son üç haftam gece gündüz sancı içinde geçmişti en azından şuan o sancılar kasılmalar gitti diğer igneyide haftaya olucam istersen doktoruna danış belki bir ilaç yada benim gibi iğne tavsiye ederKızlar bugün sürekli aşağı doğru baskı yaptı yurudukce.Kanala inmeye zorluyor sanırım. İnşallah hafta sonu supriz yapmaz. Dünden beri kendimi ağırlaşmış hissediyorum. Çok zorlamadan gündelik hayatimi surduruyordum. İse gidiyor ama fazla gezinmeden orlturdugum yerden kalkmadan işlerimi yapip geliyordum. Evde bir şey yapmıyorum çok fazla. Bu sebeple de son derece dinctim. Yürürken sıkıntım yoktu. Bir şeyler yaparken sıkıntım yoktu. Ama bugün reemnyuruyemez oldum. Enerjimde yok
Hanımlar şu günlerde adaçayı içilebiliyor muydu? Nezle baş ağrısı hafif boğazlar hala düzelmedi. Son ay içilebilir demiş dr. lar. Bilemedim ne yapsam
kayınvalidem istemesemde verdi şekerli su çok dikkayit ettim bebeğim zayıf doğdu memeyi lavrayamadı şimdi hastanedeyiz 17 çıktı değeriAnnemin zamanında bizim doktor başhekimmiş, bzi doğdukdan sonra doktor çocuğa 1 kaşık şekerli su ver sarılık olmaz demiş,
devlet hastanesi odada 6 tane bebek varmış ozmanlar ,
5ide sarılık geçirdi ne sen ne abin ne kardeşin bu şekilde sarılık geçirmediniz dedi ..
siz hiç duydunuz mıu bunu etrafınızda.. azcıkda olsa belki annemi dinler verirm ben
Evet canım ssvd olduğu için özellikle ona git ek istedim. Biraz uzak ama yapacak birşey yokYusuf Olgaç çok iyi bir doktor, şanslısın bu konuda. Neredeyse tüm doğum hikayelerini okumuşumdur.
Ebe neler yapmanı istedi. Bende de yapılacaklar var. Seninkini de merak ettim.
Yüreğime su serptin çünkü geriliyorum ya aşağı inmezse diyeKanala inmedi benim ama ağrı oluyor. Alttan muayene ile anlaşılıyor cunku rahim ağzında tam öyle ölcebiliyor. Benim 2 bebeğimle doğum anında kanala indi sancilar sonrası bunuda gözönünde bulundurun.
Ben de 2 temmuzu aldımmMerve 4 ben 6 temmuzu seçtim sen de bir tarih seç bakalım tutan olacak mı
Bana yusuf hoca içmeye başlayabilirsin dedi.Hanımlar şu günlerde adaçayı içilebiliyor muydu? Nezle baş ağrısı hafif boğazlar hala düzelmedi. Son ay içilebilir demiş dr. lar. Bilemedim ne yapsam
Bencede mantıklıAysonu gibi boyarım da sırf beyazlarımın çıkması bikaç gün daha ertelensin diyegec boyıym ki gec aksın yani
Ayyy bu 7 senedir böyle hep pes ediyorum yine dayanamıyorumIste böyle böyle sonra hediye almiyorsunyeni evlilikte alıyor insan bir heves bizim gibi yıllanınca saliyor
İmkansız canım oraya geçmek. Ayakları hissetmiyorsun çünkü. Çarşafla aktarıyorlar yatağına. Sonra yatakla bir çıkıyorsun odana.Benim hastaneme eşimin kuzeni hemşire olarak çalışıyo yeni girdi bugun konuştummm anlatttıda, ameliyattan çıktıkdan sonra odaya götürüyolar ya yatakdan yatağa geçişte hasta kendi geçiyomuş
Belimiz uyuşuk olmıcakmı nasıl geçicem orayı anlayamadım bi türlü
Doğum yapanlar sizin nasıl olmuştu öncekiler. Benim bildiğim çarşafla diğer yatağa yatırmıyolar mı
Bi işe yaramadı sanırım şekerli sukayınvalidem istemesemde verdi şekerli su çok dikkayit ettim bebeğim zayıf doğdu memeyi lavrayamadı şimdi hastanedeyiz 17 çıktı değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?