Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İmkansız canım oraya geçmek. Ayaklarımı hissetmiyorsun çünkü. Çarşafla aktarıyorlar yatağına. Sonra yatakla bir çıkıyorsun odana.
Yani dimi sanırım kuzen ne iğnesi olduğunu bilmeden öyle dedi sanırım, en yakın ameliyat olan sensin doğruyu sen söylersin

Tadı güzel canım. Damla şeklindekileri bilmiyorum ama çay ve granür olanları beğendim ben.

Yani bencede sorun olmaz canım bu kanala girme hemen dogum olacagnin belirtisi degil yani artik akisina bırakmalıyız rahat ol

Nasıl sağılıyor ki canım bunda çekmesi için

Yani bencede sorun olmaz canım bu kanala girme hemen dogum olacagnin belirtisi degil yani artik akisina bırakmalıyız rahat ol
Bıraktm sanirim aslnda hazir hissetmiyordum ama bugun de boyle yapinca sen kendini hazirla psikolojik olarak dedim. Cantam hazir eşim arabaya koyalim diyordu. Koyalım bari artik. Dedigin gibi bu dogumun hemen olcagini belirtmez belki artk o hissiyatı da tolere mi etcemnapcam cok sinir bozucu ama neyse ☹

Ilk oldugu icin bu sekilde düşünmen cok normal , bende böyleydim ama dogduktan sonra boşuna endişe kaygi yapmışım dedim suan rahatim fakindamisin bilmiyorum , esergry arkadasimizda keza oyleydi feyz al bu durumdan

İçeyim yarın bir kupa en azından.

Dmden bekliyorum o zaman :)

Ilk oldugu icin bu sekilde düşünmen cok normal , bende böyleydim ama dogduktan sonra boşuna endişe kaygi yapmışım dedim suan rahatim fakindamisin bilmiyorum , esergry arkadasimizda keza oyleydi feyz al bu durumdan
Esergy idolüm oldu canim masallah ilk ler ister istemez biraz böyle oluyor galiba. Ama olsun herşey yaşama dair napalım. Önünde sonunda dogacak zaten kaçışım yok. Gecen hafta erken diyordum stres oldum ama bugün kabullendim galiba. Eşim dahi bu bebe durmayacak galiba cikası var diye kabullendi

Lotus dogum şu bebeğin günlerce plasentayla yaşadığı doğum şekli degil mi? Kordon çürüyüp düşüyo bunda. Ben hiç sevmedim o fikri, hele yaz sicaginda koca plasenta, tuzluyorlarmis ama yine de fikri çok fena
Kordonun dogumdan belli bir süre sonra kesilmesi ayrı bir şey sanırım. Bebek dostu olarak geciyor olabilir.

Nasıl sağılıyor ki canım bunda çekmesi için
Meme başına hava almayacak sekilde bastırıp mavi kismi sıkıp gevsetiyorsun, vakumla meme başını dışarı çekiyor. O esnada memeden süt de çıkarsa huni gibi olan kısmın girintili çukur yerine doluyor. 2-3 cc bir sey aliyo zaten o çukur. Hani süt sagmak için aldiysan sadece hastanede ilk kolostrumu cikarmak icin falan işe yarar. Sagim yapmak için uygun değil. Meme başı çıkarmak icin kullanirken bile can yakabiliyor hic bir ayari olmadigindan.

Görmemişin normal doğumu olmuş her tekmeyi doguruyorum zannetmiş
Su anki durumum bu. Bebe bi vuruyo vajinaya dogru, aha geliyo diyorum. Sancı falan düşündüğüm yok, vura vura çıkacak sanki agrımadan.
Çok odaklandım herhalde ya az kaldı falan diye. Az akıldan çıkarmak rahatlamak lazım

Insallah vaktinde guzel bir dogum gerceklestirisin , zaten gozlemledigim kadariyla rahat bi hamilelik gecirdin sonuda boyle guzel bitecek inan hepimiz vaktiyle kavusalim insallah

Sağlıkla gelsin vaktinde ama acaba oturduğun yattığın pozisyon unu beğenmedi ki benimki beğenmezse değişmeden vurmayı kesmiyor

Aslında o iğneden bende var. Doktor elinde bulunsun ne olur ne olmaz diye vermişti. Ama şimdi doğum zamanı yaklaştı diye bilemedim ki. Pazartesi gidicem doktora. Progesteron hapim da var evde. İgnem de var. Aslinda ilaci bari içsem mi ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…