- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.821
Yani dimi sanırım kuzen ne iğnesi olduğunu bilmeden öyle dedi sanırım, en yakın ameliyat olan sensin doğruyu sen söylersinİmkansız canım oraya geçmek. Ayaklarımı hissetmiyorsun çünkü. Çarşafla aktarıyorlar yatağına. Sonra yatakla bir çıkıyorsun odana.
Tadı güzel canım. Damla şeklindekileri bilmiyorum ama çay ve granür olanları beğendim ben.Sağlıkla keyifle geçsin günleriniz
Bu süt yapıcı içeceklerin tadı nasıl? Ya kötü tatlı bir şeyi içemeyebilirim çünkü bende istiyorum bişi almak sütü desteklemek için ama tadından endişeliyim
Gündüz işteyken çok sıktı akşam yattım oturdum geçti. Ne çıktı sonuç?Sürekli mi peki?
Yani sık sık mı?
Ben gidiyorum şimdi nst çektirmeye
Yani bencede sorun olmaz canım bu kanala girme hemen dogum olacagnin belirtisi degil yani artik akisina bırakmalıyız rahat olHmm tamam. Bu sefer gidince bi daha diyim bakalm. 36. Haftayi da dolduruyorum yarin. Artik cok sorun olmaz dogsa da diye kendimi avutuyorum. Belki de senin gibi 15 gün ve daha fazla devam eder kanala inse de sorun olmaz kim bilirama cok sinir bozucu bi his
Nasıl sağılıyor ki canım bunda çekmesi içinCanım o göğüs pompası yazan şey meme başı iceri kacanlar için meme başı cikarma aparatı diye biliyorum. Onla süt sağsan mavi yerin içine kaçar o da kaliteli plastik değil. Zaten süt birikmesi için tasarlanmadigindan temizlenmesi de kolay olmaz.
Bende de var daha dün çıkardım kaldırdığım yerden, ilk bebisimde kullanmistim.
Bendekinin fotoğraflarını atayım, eğer umduğun şey değilse hiç açmadan geri ver.
Bıraktm sanirim aslnda hazir hissetmiyordum ama bugun de boyle yapinca sen kendini hazirla psikolojik olarak dedim. Cantam hazir eşim arabaya koyalim diyordu. Koyalım bari artik. Dedigin gibi bu dogumun hemen olcagini belirtmez belki artk o hissiyatı da tolere mi etcemnapcam cok sinir bozucu ama neyse ☹Yani bencede sorun olmaz canım bu kanala girme hemen dogum olacagnin belirtisi degil yani artik akisina bırakmalıyız rahat ol
kayınvalidem istemesemde verdi şekerli su çok dikkayit ettim bebeğim zayıf doğdu memeyi lavrayamadı şimdi hastanedeyiz 17 çıktı değeri
Ilk oldugu icin bu sekilde düşünmen cok normal , bende böyleydim ama dogduktan sonra boşuna endişe kaygi yapmışım dedim suan rahatim fakindamisin bilmiyorum , esergry arkadasimizda keza oyleydi feyz al bu durumdanBıraktm sanirim aslnda hazir hissetmiyordum ama bugun de boyle yapinca sen kendini hazirla psikolojik olarak dedim. Cantam hazir eşim arabaya koyalim diyordu. Koyalım bari artik. Dedigin gibi bu dogumun hemen olcagini belirtmez belki artk o hissiyatı da tolere mi etcemnapcam cok sinir bozucu ama neyse ☹
İçeyim yarın bir kupa en azından.Evet canım ssvd olduğu için özellikle ona git ek istedim. Biraz uzak ama yapacak birşey yok
Özelden atayım sana.
Yüreğime su serptin çünkü geriliyorum ya aşağı inmezse diye
Ben de 2 temmuzu aldımmçok istiyorum hatta. Ama olmazsa hadi 7 si olsun en geç
Bana yusuf hoca içmeye başlayabilirsin dedi.
Esergy idolüm oldu canim masallahIlk oldugu icin bu sekilde düşünmen cok normal , bende böyleydim ama dogduktan sonra boşuna endişe kaygi yapmışım dedim suan rahatim fakindamisin bilmiyorum , esergry arkadasimizda keza oyleydi feyz al bu durumdan
Atamadım kapalı seninkiİçeyim yarın bir kupa en azından.
Dmden bekliyorum o zaman :)
Lotus dogum şu bebeğin günlerce plasentayla yaşadığı doğum şekli degil mi? Kordon çürüyüp düşüyo bunda. Ben hiç sevmedim o fikri, hele yaz sicaginda koca plasenta, tuzluyorlarmis ama yine de fikri çok fenaSezaryen konuşanlar hep epidural genel spinal konuşuyor. Normal doğum düşünenlerin pek konuşacak bir şeyi yok doğumla ilgiliben bir tek lotus doğum istiyorum bebek doğunca plasentadan kan akışı kesilene kadar kordonu kesmesinler. Zaten doğar doğmaz kucağımıza yatırıyorlar biraz öyle kalır
Gece 3:30dan sonra fln galiba oluyoKiz bu takvim bozuldu mu niye beni 38 yapmadi
Meme başına hava almayacak sekilde bastırıp mavi kismi sıkıp gevsetiyorsun, vakumla meme başını dışarı çekiyor. O esnada memeden süt de çıkarsa huni gibi olan kısmın girintili çukur yerine doluyor. 2-3 cc bir sey aliyo zaten o çukur. Hani süt sagmak için aldiysan sadece hastanede ilk kolostrumu cikarmak icin falan işe yarar. Sagim yapmak için uygun değil. Meme başı çıkarmak icin kullanirken bile can yakabiliyor hic bir ayari olmadigindan.Nasıl sağılıyor ki canım bunda çekmesi için
Insallah vaktinde guzel bir dogum gerceklestirisin , zaten gozlemledigim kadariyla rahat bi hamilelik gecirdin sonuda boyle guzel bitecek inan hepimiz vaktiyle kavusalim insallahEsergy idolüm oldu canim masallahilk ler ister istemez biraz böyle oluyor galiba. Ama olsun herşey yaşama dair napalım. Önünde sonunda dogacak zaten kaçışım yok. Gecen hafta erken diyordum stres oldum ama bugün kabullendim galiba. Eşim dahi bu bebe durmayacak galiba cikası var diye kabullendi
Sağlıkla gelsin vaktinde ama acaba oturduğun yattığın pozisyon unu beğenmedi ki benimki beğenmezse değişmeden vurmayı kesmiyorGörmemişin normal doğumu olmuş her tekmeyi doguruyorum zannetmiş
Su anki durumum bu. Bebe bi vuruyo vajinaya dogru, aha geliyo diyorum. Sancı falan düşündüğüm yok, vura vura çıkacak sanki agrımadan.
Çok odaklandım herhalde ya az kaldı falan diye. Az akıldan çıkarmak rahatlamak lazım
Aslında o iğneden bende var.Canım benimde çok baskı ve ağrı vardı doktor iki tane iğne verdi birini oldum progesteron hormonu iceriyormus hem doğumu geciktiriyor hemde sancı ve kasılmalara iyi geliyormuş gerçekten dünya varmış son üç haftam gece gündüz sancı içinde geçmişti en azından şuan o sancılar kasılmalar gitti diğer igneyide haftaya olucam istersen doktoruna danış belki bir ilaç yada benim gibi iğne tavsiye eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?