- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.841
Seni ssvd de heyecenladiryor demi ondan bence biraz beklentidesin ve merakta var tabiGörmemişin normal doğumu olmuş her tekmeyi doguruyorum zannetmiş
Su anki durumum bu. Bebe bi vuruyo vajinaya dogru, aha geliyo diyorum. Sancı falan düşündüğüm yok, vura vura çıkacak sanki agrımadan.
Çok odaklandım herhalde ya az kaldı falan diye. Az akıldan çıkarmak rahatlamak lazım
İlacı fitil olarak hala kullanıyorum canım ağızdan almaktan daha etkili fitil olarak almakAslında o iğneden bende var.Doktor elinde bulunsun ne olur ne olmaz diye vermişti. Ama şimdi doğum zamanı yaklaştı diye bilemedim ki. Pazartesi gidicem doktora. Progesteron hapim da var evde. İgnem de var. Aslinda ilaci bari içsem mi ki bilemedim
Biliyorum doktor da öyle demişti ama ben hiç denemedimİlacı fitil olarak hala kullanıyorum canım ağızdan almaktan daha etkili fitil olarak almak
Ben ilk defa perşembe günü iki doz oldum canım başka olmadım 37+5 te doğum olacak önlem amaçlı sorun yaşamayalım küvez ihtiyacımız olamasın diye yapıyoruz dedi drBitttter canim gecen sormustum arada kaynadi galiba
Bu ciger gelistiriciyi sen 32 li haftalarda olmustun sanki birde gecen gun oldun bunun etkisi kısamı ki yada tekrar yapma sebebi ne anlamadim ben o kısmı?
Ağızdan alınca çok bulantı baygınlık hissi yaratıyor fitil olarak at gitsin 2 saat kalkma o zaten eriyor rahim kaslarını tutuyormuşBiliyorum doktor da öyle demişti ama ben hiç denemedim
Ayy karıştırdım o zaman canım ben oldun saniyordumBen ilk defa perşembe günü iki doz oldum canım başka olmadım 37+5 te doğum olacak önlem amaçlı sorun yaşamayalım küvet ihtiyacımız olamasın diye yapıyoruz dedi dr
Sağol canım dün iğne olduğumu unuttum hareketler azaldı tüm gece uyuyamadım niye azaldı hareketler diyeAyy karıştırdım o zaman canım ben oldun saniyordum
Igneyi olman iyi olmuş herhangi problem olunca gercekten kuveze girmiyorlar sende o konuda kendini rahatlat
Bende de tuttu. Karnım ikisinde de büyüktü ama bu da şekli çok farklı ondaok farklıydı kız da erkek de farklı oluyor gerçektenBizde baya baya tuttu o zaman bu hurafe
Alalım atalım çantaya o zaman bunlardanTadı güzel canım. Damla şeklindekileri bilmiyorum ama çay ve granür olanları beğendim ben.
Olmamış beybi
Ayy benimki 1 haftaya yakin harektleri baya azalmisti sonra normale döndü şükür ,eger uzun surerse yine panik yapma diye soyleyeyimSağol canım dün iğne olduğumu unuttum hareketler azaldı tüm gece uyuyamadım niye azaldı hareketler diyesonra aklıma geldi iğneden sonra hareket azalıyordu diye akıl sağlığımızı kaybetmeden doğursak zaten emzirme gaz derken orda bi deliricez
+3 olduk enteresanBende de tuttu. Karnım ikisinde de büyüktü ama bu da şekli çok farklı ondaok farklıydı kız da erkek de farklı oluyor gerçekten
Doğum şekli de değişecek mi onu merak ediyorum, sancılar kızda belden vururerkek de kasıkta vurur falan diyolar+3 olduk enteresan
İşte kalkmadan duramiyorumAğızdan alınca çok bulantı baygınlık hissi yaratıyor fitil olarak at gitsin 2 saat kalkma o zaten eriyor rahim kaslarını tutuyormuş
Valla benim oglanda belden başladı kasikla devam etti.Doğum şekli de değişecek mi onu merak ediyorum, sancılar kızda belden vururerkek de kasıkta vurur falan diyolar
Aslında ben progestanın kafasını seviyorum ama alttan etkili diye hep öyle kullandımİşte kalkmadan duramiyorumben en başından beri günde 2 ya da 3 kullandığım için vücudum alıştı bana yapmıyor artık bir şey. İlk zamanlar sarhoş gibi oluyordum. 1 aydır bırakmıştım içmeyi.
Bende seviyorumAslında ben progestanın kafasını seviyorum ama alttan etkili diye hep öyle kullandım
DediBende seviyorumama sana bırak demedi mi artık doktor. Ben sordum gerçi bırakayım mi diye tamam bırak dedi.
Lotus dogum şu bebeğin günlerce plasentayla yaşadığı doğum şekli degil mi? Kordon çürüyüp düşüyo bunda. Ben hiç sevmedim o fikri, hele yaz sicaginda koca plasenta, tuzluyorlarmis ama yine de fikri çok fena
Kordonun dogumdan belli bir süre sonra kesilmesi ayrı bir şey sanırım. Bebek dostu olarak geciyor olabilir.
Bende haftasonu geçsin diye icicem. Hafta içi gelirse de artık sorun etmiycemDediama duş aldım sıkıntı olmasın diye gene attım 20 dk geçmeden WC’ye kalktım korkudan kullandım
Herşey planlandığı gibi gitsin diye çabam canım şunun şurasında 3 gün kaldıBende haftasonu geçsin diye icicem. Hafta içi gelirse de artık sorun etmiycemzaten cumartesi ye bir şey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?