Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seni ssvd de heyecenladiryor demi ondan bence biraz beklentidesin ve merakta var tabi

İlacı fitil olarak hala kullanıyorum canım ağızdan almaktan daha etkili fitil olarak almak

Bitttter canim gecen sormustum arada kaynadi galiba

Bu ciger gelistiriciyi sen 32 li haftalarda olmustun sanki birde gecen gun oldun bunun etkisi kısamı ki yada tekrar yapma sebebi ne anlamadim ben o kısmı?

Bitttter canim gecen sormustum arada kaynadi galiba

Bu ciger gelistiriciyi sen 32 li haftalarda olmustun sanki birde gecen gun oldun bunun etkisi kısamı ki yada tekrar yapma sebebi ne anlamadim ben o kısmı?
Ben ilk defa perşembe günü iki doz oldum canım başka olmadım 37+5 te doğum olacak önlem amaçlı sorun yaşamayalım küvez ihtiyacımız olamasın diye yapıyoruz dedi dr

Ben ilk defa perşembe günü iki doz oldum canım başka olmadım 37+5 te doğum olacak önlem amaçlı sorun yaşamayalım küvet ihtiyacımız olamasın diye yapıyoruz dedi dr
Ayy karıştırdım o zaman canım ben oldun saniyordum

Igneyi olman iyi olmuş herhangi problem olunca gercekten kuveze girmiyorlar sende o konuda kendini rahatlat

Ayy karıştırdım o zaman canım ben oldun saniyordum

Igneyi olman iyi olmuş herhangi problem olunca gercekten kuveze girmiyorlar sende o konuda kendini rahatlat
Sağol canım dün iğne olduğumu unuttum hareketler azaldı tüm gece uyuyamadım niye azaldı hareketler diye sonra aklıma geldi iğneden sonra hareket azalıyordu diye akıl sağlığımızı kaybetmeden doğursak zaten emzirme gaz derken orda bi deliricez

Ayy benimki 1 haftaya yakin harektleri baya azalmisti sonra normale döndü şükür ,eger uzun surerse yine panik yapma diye soyleyeyim

Ağızdan alınca çok bulantı baygınlık hissi yaratıyor fitil olarak at gitsin 2 saat kalkma o zaten eriyor rahim kaslarını tutuyormuş
İşte kalkmadan duramiyorum ben en başından beri günde 2 ya da 3 kullandığım için vücudum alıştı bana yapmıyor artık bir şey. İlk zamanlar sarhoş gibi oluyordum. 1 aydır bırakmıştım içmeyi.

Aslında ben progestanın kafasını seviyorum ama alttan etkili diye hep öyle kullandım

Öyleymiş ben de kızlardan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…